qwerty77 Napisano 28 Kwietnia 2009 Napisano 28 Kwietnia 2009 śniło mi sie, że w budynek lotniska wleciał samolot, który miał zrobić jeszcze jedno "kółko" przed wylądowaniem. nie było żadnego dymu, żadnego ognia, wleciał w bardzo nowoczesny budynek i ... tylko wiedziałam, ze wśrodku narobił strat....ja stałam przed tym budynkiem, wszystko widziałam i ... czekałam na wiadomość czy mój syn i moja mama żyją bo byli w środku, kilka minut później dowiedziałąm się, że oni zginęli.... co to może być.... KOSZMAR proszę o pomoc
szkrabeniek Napisano 28 Kwietnia 2009 Napisano 28 Kwietnia 2009 Samolot symbolizuje uwolnienie się od kłopotliwych obciążeń; także fizyczne odprężenie a co do śmierci bliskich - śmierć we śnie jest dobrą wróżbą a Twojemu synowi i mamie wróży długie życie. Pozdrawiam
Fairy Napisano 28 Kwietnia 2009 Napisano 28 Kwietnia 2009 jesteś między młotem a kowadłem, dwoisz i się i troisz, nie wiesz co dobre a co złe, jaką decyzje podjąć, którą drogę wybrać...porozmawiaj z rodziną - doradzą. Poza tym wszystko się ułoży ty się w końcu na coś zdecydujesz i nie będziesz żałować.
qwerty77 Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Napisano 28 Kwietnia 2009 bardzo dziękuję za tłumaczenia interpretacje są zgoła odmienne, ale pewnie coś w tym jest
Rekomendowane odpowiedzi