Skocz do zawartości

ocena pracy zaliczeniowej (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

w styczniu muszę oddać do oceny pracę zaliczającą pewien przedmiot. Jest to praca pisemna, połączona z analizą danych.

Pani profesor jest młoda, raczej łagodna, ale boję się tego bo przedmiot łatwy nie jest, tak samo jak pisanie prac.

Jak Pani profesor oceni moją pracę?

as mieczy, giermek mieczy, 9 denarów dołożone 6 pucharów

wyczytałam różne rzeczy na temat asa mieczy i giermka i w zasadzie mam dwie wersje.

Albo jej sie spodoba i uzna to pracę mocno analityczną i przemyślaną albo coś się jej nie spodoba i będzie miała mieszane uczucia co d pewnych kwestii. Sama ocena końcowa powinna być dobra - denków i 6 pucharów.

Co do weryfikacji, pewnie za jakiś czas. Zanim Pani profesor sprawdzi ponad 20 prac, trochę to zajmie :)

Bardzo proszę podajcie swoje opinie!

Marta.

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Będzie oceniać pod kątem nie tylko estetycznym, ale głównie merytorycznym (miecze), powinna być ocena 4 plus, lub 5 :-). będziesz zadowolona :-)

Edytowane przez Daffne
Gość Euterpe
Napisano

pracę powinna ocenić dobrze; miecze z reguły są dobre na sprawy, w których pracuje się głową :)

Napisano

As mieczy to dokładnie zdany egzamin. Praca będzie nieprzeciętna, wypracowana, asertywna.

Walet mieczy to Ty, lękający się student. 9 monet to ocena - bardzo dobra.

• Lubię to! 1
Napisano

Dobrze będzie :) As mieczy pokazał mi kiedyś najlepiej zdane kolokwium na roku :) Paź mieczy to też inteligentny typek. Dołożona 9 monet też mi kiedyś wypadła na zdaną sesję. 6 pucharów ma także pozytywny wydźwięk w tym kontekście :) Sądzę zatem, że nie masz się o co martwic. Zdasz śpiewająco :) Stawiam na 4.5 ( bo w końcu 9 nie 10 :P lub 5 :)

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja! Dostałam 5 :) bardzo się cieszę! Dzięki za wpisy!

• Lubię to! 1