Jump to content

Martwy dziadek ożył? Proszę o interpretację

Recommended Posts

Posted

Witam,

miałam dzisiaj bardzo dziwny sen. Byliśmy z rodziną w kościele gdy nagle ktoś przywiózł trumnę z ciałem mojego dziadka. Dziadek nie żyje już od ponad 10 lat. Ułożyli dziadka na czymś w rodzaju katafalku i poszli. Rozmawiałam z kimś z rodziny gdy nagle zobaczyłam, że dziadek zaczyna się ruszać, zmienia pozycję.... Uciekłam przed kościół z krzykiem że dziadek się rusza. Jak wbiegłam spowrotem do kościoła to dziadka już nie było. Wiecej go nie widziałam. Co może oznaczać ten sen?

Posted

Jak się śni rodzina - zawsze proponuję modlitwę. To najlepszy sposób, bo jak się śnią to jej potrzebują. Co do ogólnego znaczenia snu...wg masz jakieś plany, pomysły do zrealizowanie, bądź obowiązkowe zadania do wykonania w trybie pilnym...dasz sobie ze wszystkim radę. Spokojnie, zwolnij, nie stresuj się...nauka, praca...wszystko się poukłada. Innymi słowy - odrodzenie - niedługo nastąpi koniec zmartwień.

Posted

Dzidek widocznie przypomina o sobie :) warto pójść na cmentarz odwiedzić Go lub pomodlić się za Niego. Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...