Skocz do zawartości

No to moj 2015.

Koma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Ogolny bilans-As Pucharow-chyba dobrze uczuciowo.

2.Postanowienia noworoczne- 5 Mieczy- walczyc i wygrac.

3.Co mnie ucieszy- 10 Denarow - stabilizacja rodzinna albo finansowa.

4. Co mnie zasmuci- Ksiezniczka Mieczy - coz, ja tu widze moja tesciowa (zawsze wychodzi w Mieczach)

5. Na co bede musiala zwrocic uwage-4 Puchary - na nude i zastoj w zwiazku.

5. Kondycja fizyczna lub psychiczna -Rycerz Pucharow- fiz.zastoj wody w organizmie?Psychicznie -niestale emocje, naiwnosc.

6.Finanse/zawod- Mag- bede samodzielnie szukac zarobku.

Napisano

To będzie emocjonalny rok,możliwe,że zakochasz się.

Po trupach do celu ;)

Wpadnie jakaś większa kasa,którą będziesz musiała obracać.

4. Co mnie zasmuci- Ksiezniczka Mieczy - coz, ja tu widze moja tesciowa (zawsze wychodzi w Mieczach)

kłótnie,osoba w typie pazia mieczy,uważaj na jakiś podstęp.

Niezdecydowanie, niezauważanie czegoś co będziesz miała na wyciągniecie ręki

5. Kondycja fizyczna lub psychiczna -Rycerz Pucharow- fiz.zastoj wody w organizmie?Psychicznie -niestale emocje, naiwnosc.

Rycek jest wrażliwy,emocjonalny, możesz tłumić czy kontrolować emocje a to może spowodować jakieś problemy emocjonalne

jeśli chodzi o zdrowie fizyczne to może pokazywać jakieś infekcje narzadow plciowych.

bedziesz aktywna na tym polu. Ladnie się to łączy z 3 pytaniem. :)

Gość Daffne
Napisano

1.Ogolny bilans-As Pucharow

może pojawić się szansa na uczucie w nowym roku albo ropoczniesz realizacje jakichś swoich pasji tymbardziej jeśli jesteś twórcza i lubisz się realizować w tych tematach

2.Postanowienia noworoczne- 5 Mieczy

może być ciężko dotrzymać sobie obietnicy, ale będziesz wytrwale walczyć z samą sobą by postanowienie zrealizować.

3.Co mnie ucieszy- 10 Denarow

ucieszyć Cię może stabilizacja i bezpieczeństwo finansowo bytowe.

4. Co mnie zasmuci- Ksiezniczka Mieczy

teściowa może dać w kość mówiąc coś przykrego w złości

5. Na co bede musiala zwrocic uwage-4 Puchary

na własne leniuchowanie, ewentualnie na przyrost wagi jeśli masz tendencje

5. Kondycja fizyczna lub psychiczna -Rycerz Pucharow

dobra, ale może być mało ruchu, psychicznie dobrze.

6.Finanse/zawod- Mag

odnajdziesz się, ten rok będzie spokojny i udany pod względem finansów. Kasy Ci nie braknie, a możliwe że znadziejsz jakieś znajęcie.

Napisano

Przed Toba rok nowych szans ....moze na Twojej drodze stanąc nowe uczucie albo ....bedziesz się zastanawiac nad powiększeniem rodziny.

tez tak mysle

Przesyt....tak mi sie kojarzą 10....wiecej kasy, wiecej uczuc...

Hmmm..wiec mozliwe złosliwosci i kłotnie z tesciówką.

Tak sobie pomyslalam ze ten przesyt wszystkiego w koncu wywoła w Tobie wstret i awersje ,słowem bedziesz miała juz dośc.

Podejrzewam ze psychicznie mozesz czuc sie nieco rozbita,niepewna.....fizycznie moga wystapic problemy z wydalaniem, układem rozrodczym , narzadami płciowymi.

A moze uzyjesz swojego uroku :) Na pewno przejmiesz inicjatywę, beda nowe plany , nowe projekty. Życzę powodzenia w znalezieniu pracy:)

Napisano

1.Ogolny bilans-As Pucharow- nowe doświadczenia emocjonalne

2.Postanowienia noworoczne- 5 Mieczy- chęć nowego startu w znacznie bardziej sprzyjających okolicznościach

3.Co mnie ucieszy- 10 Denarow - dom, rodzina, przyjazne otoczenie

4. Co mnie zasmuci- Ksiezniczka Mieczy - samotna kobieta, samodzielna i zdystansowana

5. Na co bede musiala zwrocic uwage-4 Puchary - ważne żebyś dostrzegała nowe możliwości, nie stała w miejscu, działała

5. Kondycja fizyczna lub psychiczna -Rycerz Pucharow- wg mnie i tu i tu będzie ok

6.Finanse/zawod- Mag- dążenie do wyższych celów i ich osiągnięcie

Napisano

1.Ogolny bilans-As Pucharow-pozytywnie, uczuciowo, spokojnie

2.Postanowienia noworoczne- 5 Mieczy-jeśli może masz z kimś jakiś konflikt to może zakończyć go?

3.Co mnie ucieszy- 10 Denarow - stabilizacja finansowa, może trafi się jakaś podwyżka?

4. Co mnie zasmuci- Ksiezniczka Mieczy - tak z jednej karty trudno mi powiedziec :( ale moze rzeczywicie cos nie pojdzie pomyslnie w relacji z tesciowa

5. Na co bede musiala zwrocic uwage-4 Puchary - na to by nie przegapic czegos waznego

5. Kondycja fizyczna lub psychiczna -Rycerz Pucharow- ja mysle, ze wszystko w najlepszym porzadku

6.Finanse/zawod- Mag- ja mysle, ze mozesz wykazac sie czyms i moze to byc docenione

powodzenia!

Napisano

Oj, marze zeby zakonczyc konflikty i wyjsc jednoczesnie z tego calo...

Ale szanse mizerne, niestety.

Napisano (edytowane)
Oj, marze zeby zakonczyc konflikty i wyjsc jednoczesnie z tego calo...

Ale szanse mizerne, niestety.

Teraz powieje czarnym humorem...:)

Jak to mawiała jedna z moich kolezanek , która wiecznie miała na pienku z tesciową...

..." Dobra tesciowa ,to martwa tesciowa" ..oczywiscie nikomu zle nie zyczę, wrecz przeciwnie , mam nadzieje że dogadasz się tesciówką,ale doskonale rozumiem jak trudne sa to relacje. Moja niby mało szkodliwa , ale tez czasem powoduje u mnie właczenie się agresora ;P

Edytowane przez Lena75
Gość realna
Napisano (edytowane)

ja sobie tez chwilke tu popisze, jak jeszcze nie zweryfikowane;-)

1.Ogolny bilans - As Pucharow....As, jak to As, nie mowi jeszcze o naszych osiagnieciach, ale jesli ogolny bilans, to pozytywny poczatek nowego/lepszego okresu w Twoim zyciu - emocjonalnie silne zrodlo i taka karta-Talizman:-)

2.Postanowienia noworoczne - 5 Mieczy....walczyc i bym powiedziala wszelkimi mozliwymi metodami, jakby chodzilo o wszystko..no nie powiem, ze jest to postawa do pozazdroszczenia..

3.Co mnie ucieszy - 10 Denarow...oj tak, bedzie prawdziwy powod do tego, taki czas, kiedy poczujesz, ze w rodzinie/wspolnocie sila:-)

4. Co mnie zasmuci: Ksiezniczka Mieczy..serio tesciowa w Ksiezniczce? ja bym powiedziala, ze taka sytuacja, gdzie bedzie trzeba ciut bronic czegos/relacji, ale moze przed tesciowa;-)

5. Na co bede musiala zwrocic uwage - 4 Puchary...to specyficzna karta..symbolizuje pewna izolacje od partnera - fizyczna, jesli sa od siebie oddaleni i wtedy tesknota, lub mentalna, kiedy kazde zamyka sie w np. w swoim pokoju. Tu jest taka informacja, ze Ty, lub jakas bliska Ci osoba moze cierpiec na depresje, ale taka, ktorej inni z otoczenia u tej osoby nie podejrzewaja....

5. Kondycja fizyczna lub psychiczna -Rycerz Pucharow...no tu sie zgodze z ta naiwnoscia i niestaloscia. Kondycja fizyczna/psychoczna zalezna od...stanu emocjonalnego. moze bedziesz musiala gdzies "gonic" - oszczedzaj sie.

6.Finanse/zawod- Mag...fajna karta - jesli dobrze wykorzystasz wszystkie instrumenty, ktore leza przed Magiem, to mozesz na wlasnie magicznej niwie sporo osiagnac - to czesto zarabianie na "slowie" mowionym, lub pisanym, a Mag informuje, ze zdolnosci sa.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Wszystkim:-)

Edytowane przez realna
Napisano

Wiesz, moze ja oslabilam troche;), wiec wyszla jako Ksiezniczka, wczesniej zawsze jako Krolowa Mieczy, a jak robilam na nia rozklad to Cesarzowa (mamuska)w otoczeniu Mieczy.

Rzeczywiscie troche walcze "o wszystko" bo inaczej po prostu sie nie da, przynajmniej w zwiazku i finansach .

Gość realna
Napisano (edytowane)

a moja jest dobra, bo taka jak z tego powiedzonka powyzej - brzydkie powiedzonko, ale zyciowe...

Jeszcze troche "powalczysz" i moze za jakis tam czas znowu ja zdegradujesz;-)

Edytowane przez realna