Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2014 Maestro Napisano 31 Grudnia 2014 Zadałam takie samo pytanie jak Arbogast i posłużyłam sie tym samym rozkładem. Pod talią mam 4 buław - czyli sama nie będę. Sytuacja wyjściowa: Sprawiedliwość Wpływy z przeszłości : Królowa Buław Źródło problemu:8 mieczy Karta rady: 2 buław To co nieuniknione: Rycerz Monet Wynik: Giermek Kielichów Giermek Bulaw 6 buław Widać, że realnie patrzę na świat, staram się byc obiektywna i sprawiedliwa. Karty mówia o moim nadmiernym temperamencie i wybuchowości, co pewnie wynika z lęków przed osaczeniem, przed byciem uległą, przed byciem porzucona, jestem niecierpliwa. Karty mówią, abym zatrzymała sie wpół drogi, dała sobie czas. Ktos się pojawi, 6 buław mówi mi zawsze o sukcesie, zatem mozliwe, że otrzymam to, co na ten moment będzie mi potrzebne. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 sprawiedliwość może też mówić o decyzji, którą podjęłaś jakiś czas temu w związku z Twoim partnerem. Królowa buław to Ty, ale mogła również pokazać inną kobietę, która miała na Ciebie duży wpływ: matka, siostra czy inna krewna, przyjaciółka, znajoma itd. Biorą pod uwagę sprawiedliwość, w 8 mieczy mogłaś wejść na własne życzenie - człowiek chce iść do przodu, ale nie może, bo coś go hamuje. 2 buław to powolne i przemyślane działania, zapalenie się do nowego planu na życie, zrobienie porządku z ważnymi sprawami, ale także podróż. Myślałaś może o wyjeździe chociaż na weekend, aby odetchnąć, zmienić otoczenie? Nieunikniony jest rycerz monet - mężczyzna na poważnie lub dobry przyjaciel Wynik jest ciekawy. Oba pazie mówią o informacji czy zaproszeniu. 6 buław mnie również mówi, że wyjdę na tym lepiej niż Zabłocki na mydle. Tutaj z HB masz VI Kochanków, więc należałoby dokonać jakiegoś wyboru. Może nadarzyć się okazja, gdzie trzeba będzie podjąć decyzję. Tak czy siak końcówka jest bardzo optymistyczna i nie przejmowałabym się na zapas Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 Sytuacja wyjściowa: Sprawiedliwość - sprawy sądowe się zaznaczają Wpływy z przeszłości : Królowa Buław - możesz to być Ty, która sama wprowadza zmiany lub wpływ jakiejś kobiety, z którą jesteś mocno związana Źródło problemu:8 mieczy - jest coś, czego nie chcesz zobaczyć, na co nie zwracasz uwagi, coś ci umyka... Karta rady: 2 buław - moim zdaniem tutaj 2 buław podpowiada, aby na razie nic nie robić, nie dokonywać żadnych wyborów, wstrzymać się To co nieuniknione: Rycerz Monet - facet jest, ale taki, który jest stabilny emocjonalnie, nie ulega byle wiatrowi... panuje nad emocjami, ma poukładane życie, wszystko jest na swoim miejscu Wynik: Giermek Kielichów Giermek Bulaw 6 buław - to będzie bardzo powolny, żmudny proces, ale sama nie będziesz Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 czy wejde w nowy zwiazek do końca 2015 r.? Sytuacja wyjściowa: Sprawiedliwość Wpływy z przeszłości : Królowa Buław Źródło problemu:8 mieczy Karta rady: 2 buław To co nieuniknione: Rycerz Monet Wynik: Giermek Kielichów Giermek Bulaw 6 buław Podjęłaś decyzje, postawiłaś na swoim i odeszłaś, co sprawiło, że mogłaś poczuć sie w jakimś sensie silna i władcza, albo udowodniłaś sobie po raz kolejny, że jesteś silną osobą i że sobie poradzisz, jednak troszkę Ci nie w smak bo jesteś sama (8 mieczy), zaczynasz dostrzegac tego minusy. Radą jest pracowanie nad kompromisami i by potrafić współtworzyć dobre relacje unikając kategorycznych postanowień ( na ile to możliwe), nieuniknione to, że będziesz sie mimo wszystko kierować własnym interesem i dobrem nieco samolubnie, ale tez takie są czasy i sytuacja tego wymaga, w efekcie ostatecznym zawszesz nowe znajomości, ale mogą być krótkotrwałe jednak z szasną na coś więcej w dalszej perspektywie. Cytuj
bridaa Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 Jak najbardziej masz w rozkładzie związek. Teraz daj sobie czas, przemyśl, zatrzymaj się na moment. Widać w tej 8 mieczy Twoje zablokowanie. Ale na przyszłości jest związek, często przy Paziu Pucharów jest to ktoś nowy, ale 6 pałek pokazuje też powroty. Tak że nie wiem która opcja dla Ciebie lepsza, wybierz sobie :-) (żartuję). No nie wiem albo ktoś nowy, może być poznany w podróży albo powrót kogoś z przeszłości (Sprawiedliwość , 6 pałek, 2 pałek) - więc całkiem możliwe że ktoś już Ci znany. W każdym bądź razie sama być nie powinnaś. Cytuj
Lena75 Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 Patrząc na karty przemknelo mi przez myśl czy przypadkiem mąż na nowo nie zawita w Twoim zyciu. Cytuj
Vivere Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 Zadałam takie samo pytanie jak Arbogast i posłużyłam sie tym samym rozkładem. Pod talią mam 4 buław - czyli sama nie będę.Sytuacja wyjściowa: Sprawiedliwość Wpływy z przeszłości : Królowa Buław Źródło problemu:8 mieczy Karta rady: 2 buław To co nieuniknione: Rycerz Monet Wynik: Giermek Kielichów Giermek Bulaw 6 buław Widać, że realnie patrzę na świat, staram się byc obiektywna i sprawiedliwa. Karty mówia o moim nadmiernym temperamencie i wybuchowości, co pewnie wynika z lęków przed osaczeniem, przed byciem uległą, przed byciem porzucona, jestem niecierpliwa. Karty mówią, abym zatrzymała sie wpół drogi, dała sobie czas. Ktos się pojawi, 6 buław mówi mi zawsze o sukcesie, zatem mozliwe, że otrzymam to, co na ten moment będzie mi potrzebne. Inez, zinterpretowała bym te karty podobnie jak Ty. Istotna chyba tu jest karta "rada" i "źródło problemu". Masz związane ręce i nie wiele możesz teraz zrobić (8 mieczy). Należy przeczekać "problem" (2 buław), przyjrzeć się mu dokładnie, nim znów zadziałasz. Brak działań przyniesie "swięty spokój". Rycerz denarów twardo stąpa po ziemi, nie jest wyrywny więc myślę, że i Ty dojdziesz do takiej stabilizacji, pewności siebie (choćby emocjonalnej) Jak przeczekasz cierpliwie i zrobisz rozpoznanie rzeczowe to czeka Cię satysfakcja (6 buław). Nie jestem pewna czy wejdziesz w nowy związek ale zdaje się, że będziesz w centrum uwagi,będzie zainteresowanie, które Cię zadowoli. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 1 Stycznia 2015 Moderator Napisano 1 Stycznia 2015 Sprawiedliwość jako karta wyjściowa - jakbyś była w jakimś związku formalnym Królowa buław w przeszłości - to kobieta temperamentna ale także kobieta która sobie nie radzi z samą sobą, jakby własnie ta wybuchować była taką próba zakamuflowania swoich słabości 8 mieczy w źródle problemy - tu jest pies pogrzebany, mam jakieś włąsne wyobrażenia faceta, które Ci nie pozwalają zaakceptować partnera, 2 buław karta rady - otwórz się na drugą osobą, pamiętaj, że do związku potrzebne są dwie osoby, nie możesz sama dzielić i rządzić Rycerz monet w tym co nieuniknione oznacza raczej relacji koleżenskie, zaś wynik mówi że w związku nie będziesz, giermki to ledwie okazje patykiem na wodzie pisane, przy 6 buław - luźne znajomości, ale wyjdzie Ci to na dobre, bo ostatecznie 6 buław jest przeciez kartą zwycięstwa Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Maestro Napisano 1 Stycznia 2015 Sprawiedliwość jako karta wyjściowa - jakbyś była w jakimś związku formalnymKrólowa buław w przeszłości - to kobieta temperamentna ale także kobieta która sobie nie radzi z samą sobą, jakby własnie ta wybuchować była taką próba zakamuflowania swoich słabości 8 mieczy w źródle problemy - tu jest pies pogrzebany, mam jakieś włąsne wyobrażenia faceta, które Ci nie pozwalają zaakceptować partnera, 2 buław karta rady - otwórz się na drugą osobą, pamiętaj, że do związku potrzebne są dwie osoby, nie możesz sama dzielić i rządzić Rycerz monet w tym co nieuniknione oznacza raczej relacji koleżenskie, zaś wynik mówi że w związku nie będziesz, giermki to ledwie okazje patykiem na wodzie pisane, przy 6 buław - luźne znajomości, ale wyjdzie Ci to na dobre, bo ostatecznie 6 buław jest przeciez kartą zwycięstwa Jestem jeszcze w związku małżeńskim, w trakcie burzliwego rozwodu..Na druga osobe jestem otwarta, mam wyobrażenia o partnerze, ale nie moge zaakceptować nałogu mojego obecnego kogoś, co jest raczej normalne. Namawiam go na terapię.. Cytuj
QPucharów Napisano 1 Stycznia 2015 Napisano 1 Stycznia 2015 Jesteś teraz na etapie wszelkich rozliczeń. Starasz się patrzeć obiektywnie, rzeźwo, by znów nie popełnić błędu, boisz się. Na ten moment nie ma dobrego rozwiązania. 2 buław mówi o dystansie, zastanów się czy warto - co masz, a co możesz zyskać wybierając inną drogę. z czasem Osiągniesz spokój, bezpieczeństwo być może przy pomocy tego Pana Rycerza. Samotności nie będzie, czy związek?? Nie jestem pewna ale poczujesz się zauważona i doceniona. Cytuj
roszpunka79 Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Patrząc na karty przemknelo mi przez myśl czy przypadkiem mąż na nowo nie zawita w Twoim zyciu. Też o tym pomyślałam. Ja w wyniku związku nie widzę. Flirty, spotkania, zainteresowanie mężczyzn tak, ale trwałej, stabilnej relacji nie. I wydaje mi się, że w sumie będziesz z tego dość zadowolona. Cytuj
oxford Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Najmocniejszą kartą jest Sprawiedliwośc, co raczej mówi o rozliczeniu, uporządkowaniu i rozstaniu niż o nowym związku. Wiesz, czego chcesz w tej królowej, kierujesz sie zdobytymi wcześniej doświadczeniami i nie dasz sobie w kaszę dmuchać. Nie masz pola manewru, nawet jeśli bardzo chcesz nowego związku, to masz ograniczenia i niekoniecznie będzie to układ, jakiego oczekujesz. Pytanie jest o związek - facet może być, ale na flirt, zauroczenie, sa dwa giermki, to spotkania jak najbardziej, ale bez zobowiązań, coś musi dojrzeć i wyklarować się z czasem - masz denarowego rycerza - trzeba postępować odpowiedzialnie i rozważnie, żeby było trwałe. Cytuj
oxford Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 karta rady dwie buławy - chyba powinnaś wyjść ze swojego podwórka i rozejrzeć się dalej, szerzej i głębiej, poszukać innych nowych możliwości, które przyniosą Ci satysfakcję Cytuj
Gość gość5 Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Zadałam takie samo pytanie jak Arbogast i posłużyłam sie tym samym rozkładem. Pod talią mam 4 buław - czyli sama nie będę.Sytuacja wyjściowa: Sprawiedliwość Wpływy z przeszłości : Królowa Buław Źródło problemu:8 mieczy Karta rady: 2 buław To co nieuniknione: Rycerz Monet Wynik: Giermek Kielichów Giermek Bulaw 6 buław Widać, że realnie patrzę na świat, staram się byc obiektywna i sprawiedliwa. Karty mówia o moim nadmiernym temperamencie i wybuchowości, co pewnie wynika z lęków przed osaczeniem, przed byciem uległą, przed byciem porzucona, jestem niecierpliwa. Karty mówią, abym zatrzymała sie wpół drogi, dała sobie czas. Ktos się pojawi, 6 buław mówi mi zawsze o sukcesie, zatem mozliwe, że otrzymam to, co na ten moment będzie mi potrzebne. na moj gust znajdzie sie ktoś- to bedzie osoba od ktorej otrzymasz pomoc, karty radza wspoldzialac, nie odsuwac sie i nie uciekac przed ludźmi a sprawy same sie ułozą- tak jak napisałaś- bedzie szansa na nowe uczucie- tylko wszystko zależy od Ciebie i Twojego podejścia do sprawy Inez powodzenia! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 Zadałam takie samo pytanie jak Arbogast i posłużyłam sie tym samym rozkładem. Pod talią mam 4 buław - czyli sama nie będę.Sytuacja wyjściowa: Sprawiedliwość Wpływy z przeszłości : Królowa Buław Źródło problemu:8 mieczy Karta rady: 2 buław To co nieuniknione: Rycerz Monet Wynik: Giermek Kielichów Giermek Bulaw 6 buław Widać, że realnie patrzę na świat, staram się byc obiektywna i sprawiedliwa. Karty mówia o moim nadmiernym temperamencie i wybuchowości, co pewnie wynika z lęków przed osaczeniem, przed byciem uległą, przed byciem porzucona, jestem niecierpliwa. Karty mówią, abym zatrzymała sie wpół drogi, dała sobie czas. Ktos się pojawi, 6 buław mówi mi zawsze o sukcesie, zatem mozliwe, że otrzymam to, co na ten moment będzie mi potrzebne. Nie weszłam w nowy zwiazek, bo byłam zablokowana przez obecnego,z którym zerwałam ostatecznie - 8 mieczy, Rycerz Monet to ktoś, kto mi pomógł bardzo;)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi