Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2014 Maestro Napisano 31 Grudnia 2014 Jaki bedzie dla mnie styczeń? 10 monet 3 kielichów 8 kielichów Król Kielichów Rycerz Kielichów widac moja imprezę urodzinową (aaaaa 40 lat...), sporo emocji i niestety mężczyzne, ktorego porzuciłam koło mnie...:/ Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 nie wiem, tylko, czy nie za dużo tych kielichów koło niego.... sylwestra chyba spędzisz w domu, w dobrym towarzystwie:-) nie wiem, czy smutków topić nie będziesz.... generalnie będziesz przeżywać rozstanie... Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 Jaki bedzie dla mnie styczeń? 10 monet 3 kielichów 8 kielichów Król Kielichów Rycerz Kielichów Pierwsza połowa miesiąca spokojna, bez zbędnych szaleństw, a przynajmniej karty na to nie wskazują, dopiero w okolicach połowy stycznia pojawia się impreza, spotkanie towarzystkie, ktore zaliczysz do udanych, może złożyć życzenia jakiś mężczyzna, który będzie próbował działać w Twoją stronę byś zmieniła decyzje odnośnie związku. Myśle, że troszkę zmiękniesz pod jego wpływem albo to on będzie "miękki" i będzie próbował przekonać Cię do siebie. Może próbować topić smutki jesli mu się plan nie uda. Cytuj
Lena75 Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 10 monet 3 kielichów 8 kielichów Król Kielichów Rycerz Kielichów Bardzo emocjonalny bedzie ten miesiąc....jazda uczuciowa bez trzymanki.... Cytuj
niiwa Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 Witaj Inez:) Pytasz jaki będzie dla ciebie styczeń - 10 denarów to jedyna karta zimowa w twoim rozkładzie i w dodatku 10-ka - a więc będzie to czas podsumowań!, a z racji denarów -rozliczeń materialnych. Te wszystkie puchary to twoje Emocje, które w efekcie i tak będą się skupiały na twardej egzystencji 10 denarów - wg mnie ta karta jest priorytetowa w odczycie. Cytuj
QPucharów Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 rodzinna imprezka. Sprawy domu, rodziny będą ważne dla Ciebie. No i Pan będzie chciał wrócić i może mu się to udać Cytuj
Vivere Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 Impreza rodzinna. Powrót mężczyzny w okolicy Twoich urodzin. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 1 Stycznia 2015 Moderator Napisano 1 Stycznia 2015 ale widać także i kogoś nowego także nie jest źle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi