Ceres Napisano 1 Stycznia 2015 Napisano 1 Stycznia 2015 Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta. Aura - Królowa Monet, Księżniczka Kielichów, IX PUSTELNIK Upłynie mi ten miesiąc na analizowaniu swojej sytuacji zawodowej. Szukaniu rozwiązań itp Dom : VI Kielichów, X KOŁO FORTUNY Spokojnie, leniwie istna sielanka Praca: Królowa Kielichów, IX Mieczy paskudna, dręcząca atmosfera, depresja stresująca sytuacja doprowadzi do tego, że sie zwolnie jednak Finanse: VI Mieczy, XXI ŚWIAT Sporo wydatków, dołek finansowy Uczucia: III Mieczy, I MAG, Księżniczka Buław Jest taki kolega który do mnie zarywa ale ja nic w tym stylu do niego nie czuje. Mam zamiar porozmawiac nim na ten temat i chyba go ta rozmową zranię. Niespodzianka: VIII Monet, XX SĄD Skojarzyło mi się ze złożeniem wypowiedzenia w pracy Ostrzeżenie: IV CESARZ, VIII Mieczy Żebym nie zerwała zbyt radykalnie jakichs relacji? Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): As Buław, XVII GWIAZDA, VIII Kielichów Zmiany będą, zmienię pracę Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Stycznia 2015 Napisano 2 Stycznia 2015 Aura - Królowa Monet, Księżniczka Kielichów, IX PUSTELNIK Czas w styczniu może Ci upływać na spotkaniach towarzyskich z koleżankami, czy przyjaciółkami, zwłaszcza jego pierwsza połowa, później zaszyjesz się w swoim domku i może Ci się nie chcieć wyściubiać nosa z własnej "norki"..mam wrażenie, że lubisz tak od czasu do czasu pobyć sama ze sobą. Dom : VI Kielichów, X KOŁO FORTUNY w domu rodzinnie, miła atmosfera, może zaplanujesz jakąś zmianę w domu? unowocześnienie? A może ktoś wprawi w ruch to koło i będziesz patrzeć i obserować wydarzenia. Praca: Królowa Kielichów, IX Mieczy w pracy patrzysz by była miła atmosfera, zwracasz uwagę na to czy jesteś akceptowana w jakimś sensie czy lubiana, może liczysz się bardzo ze zdaniem szefa czy innego przełożonego, który może okazać się nieprzyjemny...w drugiej połowie miesiąca... Finanse: VI Mieczy, XXI ŚWIAT pieniążków Ci nie braknie, także nie ma sie co martwić :-) Uczucia: III Mieczy, I MAG, Księżniczka Buław W połowie miesiąca lub koło 10 stycznia pojawi się pewien mężczyzna, który może sprawić,że obudzisz się do działania z checią bo będzie flirtował i adorował. Niespodzianka: VIII Monet, XX SĄD niespodzianką może być zmiana, ale nie wiadomo jaka bo brakuje karty po sądzie. Może to być zmiana w pracy... Ostrzeżenie: IV CESARZ, VIII Mieczy myślę,że nalezy uważać na szefa w tym miesiącu bo może być trudny, srogi i wymagający. Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): As Buław, XVII GWIAZDA, VIII Kielichów widać piękne nastawienie na zmiany...nadzieję dużą i pozytywne podejście, ale z realizacją może iść nieco niepewnie, nie pokazują karty czy się to zrealizuje bo chyba nie skończy się na tym miesiącu? Cytuj
Ceres Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Napisano 3 Stycznia 2015 dzięki wielkie jakoś twoja interpretacja w porównaniu z moja wygląda tak optymistycznie jak stawiałam karty byłam raczej w ponurym nastroju Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 dzięki wielkie jakoś twoja interpretacja w porównaniu z moja wygląda tak optymistycznie jak stawiałam karty byłam raczej w ponurym nastroju Tak widzę Twoje karty bez wiekszego ubarwiania Ciekawa jestem weryfikacji Cytuj
Ceres Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Napisano 31 Stycznia 2015 weryfikacja Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta. Aura - Królowa Monet, Księżniczka Kielichów, IX PUSTELNIK Upłynie mi ten miesiąc na analizowaniu swojej sytuacji zawodowej. Szukaniu rozwiązań itp Zgadza się i chyba coś wykombinowałam Dom : VI Kielichów, X KOŁO FORTUNY Spokojnie, leniwie istna sielanka Spokój, zero nerwów awantur nawet nudą wiało Praca: Królowa Kielichów, IX Mieczy paskudna, dręcząca atmosfera, depresja stresująca sytuacja doprowadzi do tego, że sie zwolnie jednak W pracy nieprzyjemnie, nastąpił u mnie przesyt negatywnych emocji, podjęłam decyzję o zwolnieniu się, jest na poczcie teraz taki program dobrowolnych odejść w celu pozbycia się 8 tys pracowników więc złożyłam wniosek Finanse: VI Mieczy, XXI ŚWIAT Sporo wydatków, dołek finansowy A nie trafiłam z pieniążkami było ok na dodatek dostałam z banku kredyt konsolidacyjny o który starałam sie od kilku miesięcy Uczucia: III Mieczy, I MAG, Księżniczka Buław Jest taki kolega który do mnie zarywa ale ja nic w tym stylu do niego nie czuje. Mam zamiar porozmawiac nim na ten temat i chyba go ta rozmową zranię. Wytłumaczyłam temu koledze, że nie będziemy parą przyjął to nawet spokojnie ale widziałam, że go to dotknęło Niespodzianka: VIII Monet, XX SĄD Skojarzyło mi się ze złożeniem wypowiedzenia w pracy Program dobrowolnych odejść Czyli ja składam wypowiedzenia ale dostaję odprawę Ostrzeżenie: IV CESARZ, VIII Mieczy Żebym nie zerwała zbyt radykalnie jakichs relacji? Przełożona czaiła się cały miesiąc żeby mnie przyłapać na jakichś nieprawidłowościach ale byłam ostrożna Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): As Buław, XVII GWIAZDA, VIII Kielichów Zmiany będą, zmienię pracę Podjęcie decyzji o zmianie pracy, złożenie tego wniosku o dobrowolne odejście ale decyzji jeszcze nie mam od dyrekcji więc przeciągnie sie na kolejny miesiąc 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi