Skocz do zawartości

Styczniowo :) (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta.

Aura - Królowa Monet, Księżniczka Kielichów, IX PUSTELNIK

Upłynie mi ten miesiąc na analizowaniu swojej sytuacji zawodowej. Szukaniu rozwiązań itp

Dom : VI Kielichów, X KOŁO FORTUNY

Spokojnie, leniwie istna sielanka

Praca: Królowa Kielichów, IX Mieczy

paskudna, dręcząca atmosfera, depresja stresująca sytuacja doprowadzi do tego, że sie zwolnie jednak

Finanse: VI Mieczy, XXI ŚWIAT

Sporo wydatków, dołek finansowy

Uczucia: III Mieczy, I MAG, Księżniczka Buław

Jest taki kolega który do mnie zarywa ale ja nic w tym stylu do niego nie czuje. Mam zamiar porozmawiac nim na ten temat i chyba go ta rozmową zranię.

Niespodzianka: VIII Monet, XX SĄD

Skojarzyło mi się ze złożeniem wypowiedzenia w pracy

Ostrzeżenie: IV CESARZ, VIII Mieczy

Żebym nie zerwała zbyt radykalnie jakichs relacji?

Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): As Buław, XVII GWIAZDA, VIII Kielichów

Zmiany będą, zmienię pracę

Gość Daffne
Napisano

Czas w styczniu może Ci upływać na spotkaniach towarzyskich z koleżankami, czy przyjaciółkami, zwłaszcza jego pierwsza połowa, później zaszyjesz się w swoim domku i może Ci się nie chcieć wyściubiać nosa z własnej "norki"..mam wrażenie, że lubisz tak od czasu do czasu pobyć sama ze sobą.

w domu rodzinnie, miła atmosfera, może zaplanujesz jakąś zmianę w domu? unowocześnienie? A może ktoś wprawi w ruch to koło i będziesz patrzeć i obserować wydarzenia.

w pracy patrzysz by była miła atmosfera, zwracasz uwagę na to czy jesteś akceptowana w jakimś sensie czy lubiana, może liczysz się bardzo ze zdaniem szefa czy innego przełożonego, który może okazać się nieprzyjemny...w drugiej połowie miesiąca...

pieniążków Ci nie braknie, także nie ma sie co martwić :-)

W połowie miesiąca lub koło 10 stycznia pojawi się pewien mężczyzna, który może sprawić,że obudzisz się do działania z checią bo będzie flirtował i adorował.

niespodzianką może być zmiana, ale nie wiadomo jaka bo brakuje karty po sądzie. Może to być zmiana w pracy...

myślę,że nalezy uważać na szefa w tym miesiącu bo może być trudny, srogi i wymagający.

Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): As Buław, XVII GWIAZDA, VIII Kielichów

widać piękne nastawienie na zmiany...nadzieję dużą i pozytywne podejście, ale z realizacją może iść nieco niepewnie, nie pokazują karty czy się to zrealizuje bo chyba nie skończy się na tym miesiącu?

Napisano

dzięki wielkie jakoś twoja interpretacja w porównaniu z moja wygląda tak optymistycznie :)

jak stawiałam karty byłam raczej w ponurym nastroju

Gość Daffne
Napisano
dzięki wielkie jakoś twoja interpretacja w porównaniu z moja wygląda tak optymistycznie :)

jak stawiałam karty byłam raczej w ponurym nastroju

Tak widzę Twoje karty bez wiekszego ubarwiania :)

Ciekawa jestem weryfikacji

• 4 tygodnie później...
Napisano

weryfikacja

Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta.

Upłynie mi ten miesiąc na analizowaniu swojej sytuacji zawodowej. Szukaniu rozwiązań itp

Zgadza się i chyba coś wykombinowałam

Spokojnie, leniwie istna sielanka

Spokój, zero nerwów awantur nawet nudą wiało

paskudna, dręcząca atmosfera, depresja stresująca sytuacja doprowadzi do tego, że sie zwolnie jednak

W pracy nieprzyjemnie, nastąpił u mnie przesyt negatywnych emocji, podjęłam decyzję o zwolnieniu się, jest na poczcie teraz taki program dobrowolnych odejść w celu pozbycia się 8 tys pracowników więc złożyłam wniosek

Sporo wydatków, dołek finansowy

A nie trafiłam z pieniążkami było ok na dodatek dostałam z banku kredyt konsolidacyjny o który starałam sie od kilku miesięcy

Jest taki kolega który do mnie zarywa ale ja nic w tym stylu do niego nie czuje. Mam zamiar porozmawiac nim na ten temat i chyba go ta rozmową zranię.

Wytłumaczyłam temu koledze, że nie będziemy parą przyjął to nawet spokojnie ale widziałam, że go to dotknęło

Skojarzyło mi się ze złożeniem wypowiedzenia w pracy

Program dobrowolnych odejść :) Czyli ja składam wypowiedzenia ale dostaję odprawę

Żebym nie zerwała zbyt radykalnie jakichs relacji?

Przełożona czaiła się cały miesiąc żeby mnie przyłapać na jakichś nieprawidłowościach ale byłam ostrożna :)

Zmiany będą, zmienię pracę

Podjęcie decyzji o zmianie pracy, złożenie tego wniosku o dobrowolne odejście ale decyzji jeszcze nie mam od dyrekcji więc przeciągnie sie na kolejny miesiąc

• Lubię to! 1