marzenia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Śniło mi się , że odbierałam poród dwóch źrebiąt w tym jedno było piękne i zdrowe a drugie prawie martwe. Cieszyłam się z narodzin tego zdrowego ale wiedziałam, że muszę jakoś ratować to chore choć już czułam od niego nieświeży zapach.
Fairy Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 jesteś dobrą osobą, czułą i wrażliwą, łzy przychodzą ci z łatwością, reagujesz niespokojne na ból innych, ogólnie jesteś osobą bojącą się otaczającego "nas" zła. Pewnie będziesz miała w życiu sytuacje, że będziesz musiała pomóc jednej osobie, kosztem drugiej. Innymi słowy chcąc być przyjacielska i miła dla jednej, musisz być mniej przychylna dal tej drugiej. Ale czy warto? Będziesz musiała znaleźć rozwiązanie...aby zadowolić obie osoby (być może w życiu osobisty np. dwóch chłopaków, których względy ciebie interesują), rodzinnym, wśród przyjaciół czy też w pracy.
marzenia Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Chyba już nawet wiem jakiej sytuacji może dotyczyć ten sen
Recommended Posts