Skocz do zawartości

Rok 2015 (ZWERYFIKOWANY)

Arbogast

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Postawiłem karty na rok 2015

7 kolumn po 3 karty: pierwsza karta mówi z czym wchodzę w 2015 roku, druga co się zmieni w 2015, trzecia z czym się zakończy 2015 rok

Ogólna Aura - 6 denarów - Wisielec - Król Pucharów - 6 denarów moze oznaczac zobowiązania finansowe, wisielec może oznaczać że to się nie zmieni, będzie trwało, zaś mogę być na końcu roku zakochany Król pucharów

uczucia - Rycerz Denarów - Król Mieczy - Cesarz - rycerz denarów to nie jest karta uczuciowa, ona mówi o raczej koleżeństwie, król mieczy to mężczyzna chłodny, ale i dojrzały, wiedzący czego chce, a cesarz to facet który ma to co chce... może po prostu dojrzeję do związku

relacje - Rydwan - 5 mieczy - Paź denarów - rydwan mówi o relacjach luźnych, 5 mieczy o porażkach, paź denarów o nowych znajomościach, myślę, że zakończę jakieś stare luźne układy na rzecz nowej znajomości

praca - 2 buław - 10 buław - 10 mieczy - tutaj trwoga, bo 2 buław to niemoc, bezpłciowość, brak motywacji do pracy, 10 buław to ciężka praca, a 10 mieczy to koniec pracy - czyżby odejście z tej pracy, skoro skończy sie ciężka praca i jest 10 mieczy jako odejście?

pieniądze - paź buław - 7 buław - słońce - paź buław czyli wydatki na głupoty, 7 buław to walczenia o swoje, zwracania uwagi na to się wokół dzieje, większa kontrola nad wydatkami, słońce to jednak okres sprzyjający a więc kasy nie powinno braknąć

To co niespodziewane - 6 buław - Diabeł - 10 pucharów - 6 buław to jakiś sukces po zdobyciu czegoś, diabeł to uzależnienie od czegoś, a 10 pucharów to rodzina - zatem, może wyzbędę się jakiś uzależnień? A rok zakończę niespodziewanie nowym związkiem?

To co najważniejsze - Mag - Król buław - 3 pucharów - najważniejsze Mag czyli sam sobie sterem żeglarzem i okrętem jestem, król buław to szef w pracy - jakby się miał szef zmienić, a 3 pucharów to życie towarzyskie, bardziej sie otworze na towarzystwo, wyjdę do ludzi

• Maestro
Napisano

Ogólna Aura - 6 denarów - Wisielec - Król Pucharów - tez sobie myślę, że 6 denarów to zobowiązania finansowe, kredyty, ale może tęz jakieś dogadywanie się może w pracy, na zasadzie, ja zobowiązuje sie robic to i tamto, w zamian za coś, etc., widać, ze ten stan będzie trwał, bo Wisielec to jednak jakies zawieszenie, koniec roku przyniesie Ci uczucie;)

uczucia - Rycerz Denarów - Król Mieczy - Cesarz - nie zgodze się z tym, że Rycerz Denarów to karta koleżeństwa, mi w rozkładach mówi o mężczyźnie,który jest mi wierny, być może patrząc na ogolna aurę karty podkreśliły, że na początku na pierwszy plan wysunie się praca i finanse, potem mamy chłodnego krola mieczy, ktory kojarzy mi sie ze strategiem, taktykiem, możliwe zatem, że przestaniesz lgnąć do łatwych relacji z kobietami jak pszczoła do miodu, ale ogarniesz temat i poczekasz na cos stabilnego, normalnego i jest szansa, że to osiągniesz, bo Cesarz to jednak facet w poważnej relacji;)

relacje - Rydwan - 5 mieczy - Paź denarów -jeszcze te romansiki Ci sie przydarzają, ale w 5 mieczy jest zrozumienie tematu, że tak dalej być nie może, paź denarów informuje, że zaczniesz pracowac nad swoją postawą

praca - 2 buław - 10 buław - 10 mieczy - najpierw widac bierne przyglądanie się temu co robisz, 10 buław mówi jednak o nawale obowiązków, o harówce, ciezkiej pracy, nawet ponad siły, w 10 mieczy powiesz sobie dość i chyba pójdziesz dalej, nie ma karty dobranej, zatem podsumowałam je sobie i masz Głupca, może zaczniesz robić cos nowego, cos czego jeszcze nie robiłeś?

pieniądze - paź buław - 7 buław - słońce - paź buław tez myślę, że wydasz nieco na zbytki, np.piwo, sałatka dla jakiejś pani, czy nawet perfumy etc., potem jednak zacznie Ci to przeszkadzać, bo uznasz, że to nie ma sensu, karta Słońce mówi o tym, że zainwestujesz w siebie

To co niespodziewane - 6 buław - Diabeł - 10 pucharów - 6 buław wydaje mi się, ze uznasz, że romanse to nie to, zresztą karty wyżej wręcz krzyczą, zamkniesz ten temat i wejdziesz w normalny związek

To co najważniejsze - Mag - Król buław - 3 pucharów - tu karty ładne, bo Mag i Król Buław moga mówić o przedsiębiorczości, zatem moja myśl o tym, że zaczniesz coś nowego , świeżego chyba ma sens, w 3 pucharów jest zawsze sporo radości, zatem co by się nie działo będzie dobrze:)

W ktory rok numerologiczny i osobisty wszedłeś? Pytam, bo z kart wynika, że czeka Cie zmiana podejścia do kobiet;)

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano

Ja jestem numerologiczną 1 (spod liczby 28), teraz jestem w 9 roku numerologicznym.

Widać, że to rok zmian...

Napisano

7 kolumn po 3 karty: pierwsza karta mówi z czym wchodzę w 2015 roku, druga co się zmieni w 2015, trzecia z czym się zakończy 2015 rok

Ogólna Aura - 6 denarów - Wisielec - Król Pucharów - 6 denarów pokazuje zobowiązania, z którymi wchodzisz w nowy rok, Wisielc podkreśla, że ten stan będzie dalej trwał, natomiast na koniec roku pojawi się uczucie

uczucia - Rycerz Denarów - Król Mieczy - Cesarz –byłeś skupiony na rozwoju zawodowym, na tym, co materialne, któl mieczy jedank odcina Cię od tego i sprawia, że zmienisz postrzeganie świata, staniesz się dojrzalszy emocjonalnie

relacje - Rydwan - 5 mieczy - Paź denarów - rydwan to dla mnie bardzo szarpane relacje, nie byłeś z nich zadowolony i jeszcze masz takie relacje mało przyjemne, paź denarów mówi o nowej znajomości, ale jeszcze nie miłości, to może być przyjaźń, lojalność, zrozumienie

praca - 2 buław - 10 buław - 10 mieczy – może masz 2 etaty? Albo jakąś pracę dodatkową? Generalnie to tak wygląda, jakbyś nie mógł podjąć sam decyzji, czego zawodowo chcesz, 10 buław to często karta zaległości w pracy, nadgodzin, zmęczenia, natomiast 10 mieczy pięknie to wszystko zamyka… także być może sam odejdziesz albo po prostu zmienisz swoje nastawienie do obecnej pracy

pieniądze - paź buław - 7 buław - słońce – trochę wydawałeś pieniędzy w zeszłym roku, w tym roku będziesz żyć bardziej ostrożnie, oszczędnie i dzięki temu będziesz miał więcej pieniędzy

To co niespodziewane - 6 buław - Diabeł - 10 pucharów – myślę, że tutaj ważna jest zmiana nastawienia, diabeł to takie ślepe dążenie do czegoś, 10 pucharów to pełna rodzina, taka w której niczego/nikogo nie brakuje, więc moim zdaniem zaczniesz po prostu doceniać, to co masz obecnie… zmienisz całkowicie podejście do tego, czym jest rodzina, związek, relacje z kobietami, masz też to wcześniej w kartach.

To co najważniejsze - Mag - Król buław - 3 pucharów – być samodzielnym, niezależnym, pełnym energii i zadowolonym z życia

• Maestro
Napisano
Ja jestem numerologiczną 1 (spod liczby 28), teraz jestem w 9 roku numerologicznym.

Widać, że to rok zmian...

Faktycznie, zamykasz stary etap..A w którym jesteś osobistym?

Gość Daffne
Napisano

Ogólna Aura - 6 denarów - Wisielec - Król Pucharów

Do kwietnia dobre perspektywy głównie pod względem finansowym, później od okolic maja możesz nosić się z zamiarem zmiany pracy nie mogąc znieść sytuacji jaka w firmie będzie. Druga połowa roku od okolic końca lata będziesz zauroczony i to uczucie jakie się pojawi zdominuje resztę roku 2015.

Uczucia - Rycerz Denarów - Król Mieczy - Cesarz

Będą w pierwszej połowie roku znajomości, przyjaźnie, ale nic znaczącego dla Ciebie, chyba też zaczniesz stawiać na poważniejsze relacje a przynajmniej na takie, ktore będą rokować na takową, w środku roku możesz patrzeć intelektualnie na relacje, może w tym czasie będzie się dokonywać już w Tobie powoli transformacja i jakby niechęć do uciech i zabaw z kobietami. Tak, będziesz nabywał cech stanowczych i upewniał się,że dana kobieta, którą będziesz miec na oku będzie dla Ciebie. Dostrzeżesz szansę na związek dla siebie, zapragniesz związku.

Relacje - Rydwan - 5 mieczy - Paź denarów

Do kwietnia relacje luźne, szybko zaczynające się i równie szybko kończące, pozostanie po tym jakiś niesmak w Tobie, może poczujesz sie rozczarowany tym,że nie spotkałes odpowiedniej kobiety, ale karty nakazują cierpliwość, relacja przyjdzie w drugiej połowie roku i w nią zainwestujesz więcej czasu, będziesz chciał być może inaczej niż zwykle tą relacje rozwijać i wyjdzie Ci to na dobre.

Praca - 2 buław - 10 buław - 10 mieczy

w pracy współpraca z kimś się pokazuje, od maja trudności i ciężka harówa, co postanowisz zmienić rozglądając się za inną pracą.

Pieniądze - paź buław - 7 buław - Słońce

Finansowo nie bedzie źle w całym roku, w obecnej pracy będzie średnio, ale wystarczy Ci na Twoje wydatki, w połowie roku postanowisz zawalczyć o lepszą pracą albo awans i uda Ci sie co Cię bardzo ucieszy :-)

To co niespodziewane - 6 buław - Diabeł - 10 pucharów

niespodziwane dla Ciebie bedzie zawalczenie z samym sobą i zmiana postawy... z romansowej na gotowość do poważnego związku. Uda CI się to, także życzę powodzenia :-))) Da Ci to upragnioną radość i szczęście oraz zadowolenie z siebie.

To co najważniejsze - Mag - Król buław - 3 pucharów

hm znajomości pokazują się różne, poznasz sporo różnych ludzi w drugiej połowie roku, ruszysz na "łowy" i wyłuskasz kogoś dla Siebie odpowiedniego.

Napisano

Ogólna Aura - 6 denarów - Wisielec - Król Pucharów - zobowiązania, kredyty coś takiego masz i będziesz je spłacać przez ten rok, na koniec roku zakochasz się lub poznasz kogoś kto ci się bardzo spodoba

uczucia - Rycerz Denarów - Król Mieczy - Cesarz - rycek denarowy mówi, że wchodząc w nowy rok twoją głowę bardziej zajmują sprawy finansowe niż uczuciowe, w trakcie roku poodcinasz się od pewnych spraw/osób, a na koniec roku będziesz pewnym siebie facetem, cesarz to też facet jako osoba dominująca w związku więc może znajdziesz dla siebie jakaś uległą kobietkę

relacje - Rydwan - 5 mieczy - Paź denarów - Rydwan to takie nietrwałe, urywane relacje w 5 mieczy przeanalizujesz je sobie a na koniec roku zostawisz sobie tylko te, które okażą się dla ciebie w jakimś sensie wartościowe

praca - 2 buław - 10 buław - 10 mieczy - tak mi sie widzi, że kłody pod nogi ci ktoś w pracy podrzucać, będzie cię to męczyć coraz bardziej az postanowisz sie od tego uwolnić czyli zwolnić

pieniądze - paź buław - 7 buław - słońce - Co zarobisz to wydajesz :) nie zawsze mądrze, 7 buław zapowiada, że będziesz walczyć, zmagać się z czyms o pieniądze ale koniec roku ze słoneczkiem jest obiecujący, słońce to jedna z najlepszych kart wróżąca pieniążki

To co niespodziewane - 6 buław - Diabeł - 10 pucharów - 6 buław zapowiada jakiś sukces, nagrodę na która zasłużyłeś z tym diabełkiem to zarabianie pieniążków coraz większych może być a na koniec roku twoje zadowolenie z tego

To co najważniejsze - Mag - Król buław - 3 pucharów - Mag kombinuje jakby tu sobie polepszyć ale jest w tym sam, potem pewny siebie Król Buław, którym albo będziesz ty albo taka osoba odegra ważna rolę w twoim życiu i na koniec roku będziesz świętować

• 11 miesięcy temu...
  • Moderator
Napisano

Ogólna Aura - 6 denarów - Wisielec - Król Pucharów - 6 denarów moze oznaczac zobowiązania finansowe, wisielec może oznaczać że to się nie zmieni, będzie trwało, zaś mogę być na końcu roku zakochany Król pucharów

uczucia - Rycerz Denarów - Król Mieczy - Cesarz - rycerz denarów to nie jest karta uczuciowa, ona mówi o raczej koleżeństwie, król mieczy to mężczyzna chłodny, ale i dojrzały, wiedzący czego chce, a cesarz to facet który ma to co chce... może po prostu dojrzeję do związku

relacje - Rydwan - 5 mieczy - Paź denarów - rydwan mówi o relacjach luźnych, 5 mieczy o porażkach, paź denarów o nowych znajomościach, myślę, że zakończę jakieś stare luźne układy na rzecz nowej znajomości

praca - 2 buław - 10 buław - 10 mieczy - tutaj trwoga, bo 2 buław to niemoc, bezpłciowość, brak motywacji do pracy, 10 buław to ciężka praca, a 10 mieczy to koniec pracy - czyżby odejście z tej pracy, skoro skończy sie ciężka praca i jest 10 mieczy jako odejście?

pieniądze - paź buław - 7 buław - słońce - paź buław czyli wydatki na głupoty, 7 buław to walczenia o swoje, zwracania uwagi na to się wokół dzieje, większa kontrola nad wydatkami, słońce to jednak okres sprzyjający a więc kasy nie powinno braknąć

To co niespodziewane - 6 buław - Diabeł - 10 pucharów - 6 buław to jakiś sukces po zdobyciu czegoś, diabeł to uzależnienie od czegoś, a 10 pucharów to rodzina - zatem, może wyzbędę się jakiś uzależnień? A rok zakończę niespodziewanie nowym związkiem?

To co najważniejsze - Mag - Król buław - 3 pucharów - najważniejsze Mag czyli sam sobie sterem żeglarzem i okrętem jestem, król buław to szef w pracy - jakby się miał szef zmienić, a 3 pucharów to życie towarzyskie, bardziej sie otworze na towarzystwo, wyjdę do ludzi

Weryfikacja: Ogólna aura: borykałem się ze spłatą długów, poza tym dośc romansowo mi życie mijało :P

Uczucia: te karty chyba pokazały moją przemianę, byłem w relacji z dziewczyna, relacja się rozpadła, ale ja zrozumiałem że byłem w niej właśnie chłodnym mało zaangażowanym królem mieczy, a pownienem byc cesarzem, teraz mam świadomosc cesarza

relacje - no jak wyżej, luźny układ który sie zakońćzył, zostało zwykle kolezeństwo

praca - momentami miałem dość, ale się nei zwolniłem, chociaz o tym często myśle, własnie o zmianie, może 2 bułąw z 10 buław i 10 mieczy to ciężkie rozważania o odejściu?

pieniędzy mi nie brakło, imałem się różnych dodatkowych zajęć,

to co nie spodziewane: no płomienny romans

to co najwazniejsze: realizowanie siebie, przedsiębiorczość, zabawy dokąłdnie tak było