Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciekawi mnie jak podczepienie może wpływać na świadomość? Czy jest to tylko zaburzenie energetyki, czy również naszych decyzji, wyborów, myśli i poczynań? W jakim zakresie podczepienie może wpływać na naszą świadomość, do jakiego stopnia może ją zaburzać?

Jakie mogą być widoczne i mniej widoczne skutki takiego podczepienia dla osoby, która ma tego pasażera na gapę?

• 1 rok później...
Napisano

Miałam takiego pasażera na gapę przez jakiś czas i muszę przyznać, że niewiele pamiętam z tamtego okresu... Zaczęłam słabnąć w oczach, pojawiły się niedobory witamin, stany lękowe, ataki paniki. Mam wrażenie, że wtedy nie byłam sobą, nie myślałam jak ja.

Prawdą jest, że sama podałam siebie na tacy - oddałam ogromną ilość energii koleżance, która później nie chciała się ode mnie "odessać". A że jedna dziurka zachęcała innych "pasażerów na gapę" to w pewnym momencie zaczęło mi poważnie brakować sił dla mnie samej.

Napisano

Ja zawsze jak zaczynam czuć się dziwnie źle (pesymistyczne myśli, ogólne zniechęcenie itp.) i widzę, że dzieje się to bez wyraźnej przyczyny, to musi być wina podczepu. W ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy miałem kilka razy taką sytuację i za każdym razem moje przeczucie się potwierdzało.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

a jak ktoś nowy, niedoświadczony może takie podczepienia zdiagnozować bezpośrednio i usunąć? jest to możliwe? gdzie szukać wiedzy na temat usuwania podczepień? wiem że powinienem sam szukać wiedzy i oczywiście szukam ale takie wskazanie osób znających się na rzeczy przyśpieszy ten proces.

Napisano

z podczepieniami jest tak, że zdajemy sobie z nich sprawę dopiero jak widać efekty tych podczepień. A wtedy usunąć je jest już trudniej, tak samo jak cofnąć efekty tych podczepień, bo zwykle już zdążą wywrzeć wpływ na nas