Skocz do zawartości

następne spotkanie (WERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

dzisiaj byłam na randce z pewnym chłopakiem. Jestem tak nim oczarowana, że liczę na kolejne :)

Pytanie do kart. Czy pan X zaprosi mnie na jeszcze jedno spotkanie?

podczas tasowania wypadło koło fortuny X

2 puchary, rycerz mieczy, król buław dołożone rydwan VII

myślę, że tak , chociaż koło to po może po rozważeniu za i przeciw?

Napisano

Jak dla mnie to Pan bedzie chciał spotkać się jeszcze nie jeden raz. Coś zostało wprawione w ruch i powinno być dobrze. Pozdrawiam i zyczę ci cudownego 2015 r.

• Maestro
Napisano

Oczywiście, że zaprosi i to jakos tak szybko, bez planowania;)

Gość Daffne
Napisano

przy takich kartach i takim mężczyźnie inicjującym wydarzenia nie mam wątpliwości, że spotkanie się odbędzie :-)

Napisano

Zaprosi na pewno. Przy takich kartach spodziewaj się szybkiej wiadomości:)

Napisano

przyjedzie po Ciebie, żeby gdzieś Cię zabrać. Czuje się do tego zobowiazany

Napisano

Oczywiście, że tak :-) i to rychło, mówi o tym ten rydwan, który już jest w drodze na kolejne spotkanie ;-) 3mam kciuki!

• Moderator
Napisano

Zdecydowanie będą kolejne, zauroczenie jest obustronne :)

Napisano

a może to ja się tak zafiksowałam, że w tych kartach to wyszło?

Napisano

Jakie masz odczucia po spotkaniu?? Karty są naprawdę ok na kontakt

Napisano

odczucia - bardzo dobre, tzn ja jestem nim bardzo oczarowana,ale jak on mnie ocenia to nie wiem. Wierzę, że dobrze.

Napisano

Jeśli stawiałaś karty "zafiksowana", to mogła wyjść życzeniówka. Ale jeśli nie, to karty wskazują na inicjację kolejnego spotkania przez Pana, a wypadające Koło świadczy o tym, że może to być Twój przyszły partner "od losu".

Napisano

hmm "zafiksowana" miałam na myśli taka radosna po spotkaniu. Nie tak, że myślałam mocno skupiona o tym, by wyszły pozytywne karty :) póki co cisza i to mnie martwi.

Gość paulinqa123
Napisano
Witajcie,

dzisiaj byłam na randce z pewnym chłopakiem. Jestem tak nim oczarowana, że liczę na kolejne :)

Pytanie do kart. Czy pan X zaprosi mnie na jeszcze jedno spotkanie?

podczas tasowania wypadło koło fortuny X

2 puchary, rycerz mieczy, król buław dołożone rydwan VII

myślę, że tak , chociaż koło to po może po rozważeniu za i przeciw?

oczywiście że tak :) i koło i 2 puchary i przeciez buławowy o tym mówią :D

Gość realna
Napisano (edytowane)

no to co, jeszcze czekamy, czy juz go skreslamy?;-)

ja mam kochajacego meza, ale tak czysto teoretycznie, to ja po takim spotkaniu bym sobie wykonala rozklad "jak On mnie ostrzega" - to jakby ewentualnie sie nie odezwal, to by bylo wiadomo czemu - przyczyna przeciez moze byc bardzo rozna - czasem nie dlatego, ze nie zrobilismy na kims wrazenia....choc jesli przedtem byl czestszy kontakt, a po spotkaniu ewentualnie cisza, to moze byc to denerwujace:-/

fakt, najlepiej, jak kladziemy karty wtedy, kiedy jestesmy spokojne, a nie podekscytowane..

GDZIE INTERPRETACJA KART???

Edytowane przez Czarownica
.
Napisano

weryfikacja- myślę, że już chyba można, nie ma co czekać. Niestety nie dostałam juz nigdzie zaproszenia :( Facet milczyjak grób. Dziękuję za wpisy!

• Lubię to! 1
Napisano

A co tak szybko chciałabyś rezultatu? Co taka nerwowa jesteś? Daj czas do końca tego miesiąca.

Z chłopami to nigdy nie wiadomo, tak samo jak z Wami :-)

Napisano

x-iku nieee, nie ma co. Jakby mu zależało, to by się odezwał bez zaproszenia. A tu widać ewidentnie unika kontaktu.

Napisano

Postaw partnerski na jego i siebie. To co że nie jesteś z nim w związku, to nie szkodzi.

Napisano
Postaw partnerski na jego i siebie. To co że nie jesteś z nim w związku, to nie szkodzi.

To może jutro, na spokojnie, ale nie wiem czy chcę.

Gość realna
Napisano

w ramach uwagi Czarownicy o interpretacji kart - ja nie wiem Panno Marto czy Ty tez tak to widzisz, ale ja osobiscie nie sadze, ze mozna "bezstronnie" postawic sobie karty na sprawe, do ktorej mamy emocjonalny stosunek - jak Wam to wychodzi, to super - ja innym moge postawic karty na takie sprawy, ale samej sobie umiem dobrze tylko na sprawy zycia codziennego, czy urzedowe i to tez nie takie, od ktorych zalezy moje "byc, albo nie byc";-)

Takie rozklady, jak ten tu, to tylko na spokojnie....ale moim osobistym zdaniem to pewne pytania do kart zostawmy osobom postronnym, albo faktycznie wyciszmy sie przed kladzenie kart....

a jesli chodzi o interpretacje tych kart....wypadlo 10. Kolo Fortuny i to chyba byla jedyna karta, ktora warto zinterpretowac i wcale nie musi byc korzystna - to nagla zmiana, a tu od checi poznania sie i spotkania jest cisza, ktora nie musi byc wieczna, ale moze, a jak dla mnie, to te karty pokazaly samo spotkanie, lacznie z tym Rydwanem jako ucieczka Pana od kontaktu - moze facet potrzebuje czasu, ale Dziewczyny szczerze...lepiej sie rozczarowac po 1 spotkaniu, niz po 15 latach przy 4 dzieci;-) wiec nie ma tego zlego....a ja bym wszystkim milym, wolnym Paniom radzila wyszukac sobie jakies bardziej konkretne rozkladziki, niz 3 karty - "zaprzezmy" tarota do pomocy nam/Wam w poszukiwaniach odpowiedniego partnera:-)

Panno Marto...jak kiedys cos, to jest tu wielu stalych Uzytkownikow i pewno wystarczy poprosic o pomoc/rozklad, a jesli nie masz ochoty stawiac na Niego kart, to tez cos znaczy i to tez warto zinterpretowac...choc jak cos, to mozemy "podrazyc" temat i dopytac kart czemu facet zamilkl, ale moze nie chcesz sie tym juz zajmowac i tez dobrze - nie moze Cie to jednak zniechecic, bo nie na Nim sie meski swiat skonczyl....

Napisano
x-iku nieee, nie ma co. Jakby mu zależało, to by się odezwał bez zaproszenia. A tu widać ewidentnie unika kontaktu.

Myślę, że jeszcze Cię zaskoczy, o czym może mówić Koło;-)

2 pucharów, Rycerz mieczy Król buław suma Sąd, HB Kapłanka, nie dodawałam karty Rydwan sumując karty, bo może mówić już o czymś innym - np. o Twoim zapale, ożywieniu.. No, ale gdyby dodać Rydwan to, z HB miałabyś Pustelnika. Tak czy siak, moim zdaniem odezwie się do Ciebie w niespodziewanym momencie, ale generalnie byłabym ostrożna. W tej euforii (Rydwan) mogłabyś zrobić coś, czego potem możesz żałować. Ten Król buław przy Rycerzu mieczy pędzi na oślep, prosto do celu i to on decyduje co, jak i kiedy.

Napisano
Myślę, że jeszcze Cię zaskoczy, o czym może mówić Koło;-)

2 pucharów, Rycerz mieczy Król buław suma Sąd, HB Kapłanka, nie dodawałam karty Rydwan sumując karty, bo może mówić już o czymś innym - np. o Twoim zapale, ożywieniu.. No, ale gdyby dodać Rydwan to, z HB miałabyś Pustelnika. Tak czy siak, moim zdaniem odezwie się do Ciebie w niespodziewanym momencie, ale generalnie byłabym ostrożna. W tej euforii (Rydwan) mogłabyś zrobić coś, czego potem możesz żałować. Ten Król buław przy Rycerzu mieczy pędzi na oślep, prosto do celu i to on decyduje co, jak i kiedy.

dzięki chciałabym, aby Twoja wersja się sprawdziła.