panna.marta Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Witajcie, dzisiaj byłam na randce z pewnym chłopakiem. Jestem tak nim oczarowana, że liczę na kolejne Pytanie do kart. Czy pan X zaprosi mnie na jeszcze jedno spotkanie? podczas tasowania wypadło koło fortuny X 2 puchary, rycerz mieczy, król buław dołożone rydwan VII myślę, że tak , chociaż koło to po może po rozważeniu za i przeciw? Cytuj
Beata39 Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Jak dla mnie to Pan bedzie chciał spotkać się jeszcze nie jeden raz. Coś zostało wprawione w ruch i powinno być dobrze. Pozdrawiam i zyczę ci cudownego 2015 r. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Stycznia 2015 Maestro Napisano 3 Stycznia 2015 Oczywiście, że zaprosi i to jakos tak szybko, bez planowania;) Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 przy takich kartach i takim mężczyźnie inicjującym wydarzenia nie mam wątpliwości, że spotkanie się odbędzie :-) Cytuj
QPucharów Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Zaprosi na pewno. Przy takich kartach spodziewaj się szybkiej wiadomości:) Cytuj
oxford Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 przyjedzie po Ciebie, żeby gdzieś Cię zabrać. Czuje się do tego zobowiazany Cytuj
Grahanka Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Oczywiście, że tak :-) i to rychło, mówi o tym ten rydwan, który już jest w drodze na kolejne spotkanie ;-) 3mam kciuki! Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 3 Stycznia 2015 Moderator Napisano 3 Stycznia 2015 Zdecydowanie będą kolejne, zauroczenie jest obustronne Cytuj
panna.marta Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Napisano 3 Stycznia 2015 a może to ja się tak zafiksowałam, że w tych kartach to wyszło? Cytuj
QPucharów Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Jakie masz odczucia po spotkaniu?? Karty są naprawdę ok na kontakt Cytuj
panna.marta Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Napisano 3 Stycznia 2015 odczucia - bardzo dobre, tzn ja jestem nim bardzo oczarowana,ale jak on mnie ocenia to nie wiem. Wierzę, że dobrze. Cytuj
Czarownica Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Jeśli stawiałaś karty "zafiksowana", to mogła wyjść życzeniówka. Ale jeśli nie, to karty wskazują na inicjację kolejnego spotkania przez Pana, a wypadające Koło świadczy o tym, że może to być Twój przyszły partner "od losu". Cytuj
panna.marta Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Napisano 4 Stycznia 2015 hmm "zafiksowana" miałam na myśli taka radosna po spotkaniu. Nie tak, że myślałam mocno skupiona o tym, by wyszły pozytywne karty póki co cisza i to mnie martwi. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Witajcie, dzisiaj byłam na randce z pewnym chłopakiem. Jestem tak nim oczarowana, że liczę na kolejne Pytanie do kart. Czy pan X zaprosi mnie na jeszcze jedno spotkanie? podczas tasowania wypadło koło fortuny X 2 puchary, rycerz mieczy, król buław dołożone rydwan VII myślę, że tak , chociaż koło to po może po rozważeniu za i przeciw? oczywiście że tak i koło i 2 puchary i przeciez buławowy o tym mówią Cytuj
Gość realna Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) no to co, jeszcze czekamy, czy juz go skreslamy?;-) ja mam kochajacego meza, ale tak czysto teoretycznie, to ja po takim spotkaniu bym sobie wykonala rozklad "jak On mnie ostrzega" - to jakby ewentualnie sie nie odezwal, to by bylo wiadomo czemu - przyczyna przeciez moze byc bardzo rozna - czasem nie dlatego, ze nie zrobilismy na kims wrazenia....choc jesli przedtem byl czestszy kontakt, a po spotkaniu ewentualnie cisza, to moze byc to denerwujace:-/ fakt, najlepiej, jak kladziemy karty wtedy, kiedy jestesmy spokojne, a nie podekscytowane.. GDZIE INTERPRETACJA KART??? Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Czarownica . Cytuj
panna.marta Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Napisano 7 Stycznia 2015 weryfikacja- myślę, że już chyba można, nie ma co czekać. Niestety nie dostałam juz nigdzie zaproszenia Facet milczyjak grób. Dziękuję za wpisy! 1 Cytuj
Gość realna Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 eee, no daj mu przepisowe 7 dni.... Cytuj
x-latek Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 A co tak szybko chciałabyś rezultatu? Co taka nerwowa jesteś? Daj czas do końca tego miesiąca. Z chłopami to nigdy nie wiadomo, tak samo jak z Wami :-) Cytuj
panna.marta Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Napisano 7 Stycznia 2015 x-iku nieee, nie ma co. Jakby mu zależało, to by się odezwał bez zaproszenia. A tu widać ewidentnie unika kontaktu. Cytuj
x-latek Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Postaw partnerski na jego i siebie. To co że nie jesteś z nim w związku, to nie szkodzi. Cytuj
panna.marta Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Napisano 7 Stycznia 2015 Postaw partnerski na jego i siebie. To co że nie jesteś z nim w związku, to nie szkodzi. To może jutro, na spokojnie, ale nie wiem czy chcę. Cytuj
Gość realna Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 w ramach uwagi Czarownicy o interpretacji kart - ja nie wiem Panno Marto czy Ty tez tak to widzisz, ale ja osobiscie nie sadze, ze mozna "bezstronnie" postawic sobie karty na sprawe, do ktorej mamy emocjonalny stosunek - jak Wam to wychodzi, to super - ja innym moge postawic karty na takie sprawy, ale samej sobie umiem dobrze tylko na sprawy zycia codziennego, czy urzedowe i to tez nie takie, od ktorych zalezy moje "byc, albo nie byc";-) Takie rozklady, jak ten tu, to tylko na spokojnie....ale moim osobistym zdaniem to pewne pytania do kart zostawmy osobom postronnym, albo faktycznie wyciszmy sie przed kladzenie kart.... a jesli chodzi o interpretacje tych kart....wypadlo 10. Kolo Fortuny i to chyba byla jedyna karta, ktora warto zinterpretowac i wcale nie musi byc korzystna - to nagla zmiana, a tu od checi poznania sie i spotkania jest cisza, ktora nie musi byc wieczna, ale moze, a jak dla mnie, to te karty pokazaly samo spotkanie, lacznie z tym Rydwanem jako ucieczka Pana od kontaktu - moze facet potrzebuje czasu, ale Dziewczyny szczerze...lepiej sie rozczarowac po 1 spotkaniu, niz po 15 latach przy 4 dzieci;-) wiec nie ma tego zlego....a ja bym wszystkim milym, wolnym Paniom radzila wyszukac sobie jakies bardziej konkretne rozkladziki, niz 3 karty - "zaprzezmy" tarota do pomocy nam/Wam w poszukiwaniach odpowiedniego partnera:-) Panno Marto...jak kiedys cos, to jest tu wielu stalych Uzytkownikow i pewno wystarczy poprosic o pomoc/rozklad, a jesli nie masz ochoty stawiac na Niego kart, to tez cos znaczy i to tez warto zinterpretowac...choc jak cos, to mozemy "podrazyc" temat i dopytac kart czemu facet zamilkl, ale moze nie chcesz sie tym juz zajmowac i tez dobrze - nie moze Cie to jednak zniechecic, bo nie na Nim sie meski swiat skonczyl.... Cytuj
Davisa Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 x-iku nieee, nie ma co. Jakby mu zależało, to by się odezwał bez zaproszenia. A tu widać ewidentnie unika kontaktu. Myślę, że jeszcze Cię zaskoczy, o czym może mówić Koło;-) 2 pucharów, Rycerz mieczy Król buław suma Sąd, HB Kapłanka, nie dodawałam karty Rydwan sumując karty, bo może mówić już o czymś innym - np. o Twoim zapale, ożywieniu.. No, ale gdyby dodać Rydwan to, z HB miałabyś Pustelnika. Tak czy siak, moim zdaniem odezwie się do Ciebie w niespodziewanym momencie, ale generalnie byłabym ostrożna. W tej euforii (Rydwan) mogłabyś zrobić coś, czego potem możesz żałować. Ten Król buław przy Rycerzu mieczy pędzi na oślep, prosto do celu i to on decyduje co, jak i kiedy. Cytuj
panna.marta Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Napisano 8 Stycznia 2015 Myślę, że jeszcze Cię zaskoczy, o czym może mówić Koło;-) 2 pucharów, Rycerz mieczy Król buław suma Sąd, HB Kapłanka, nie dodawałam karty Rydwan sumując karty, bo może mówić już o czymś innym - np. o Twoim zapale, ożywieniu.. No, ale gdyby dodać Rydwan to, z HB miałabyś Pustelnika. Tak czy siak, moim zdaniem odezwie się do Ciebie w niespodziewanym momencie, ale generalnie byłabym ostrożna. W tej euforii (Rydwan) mogłabyś zrobić coś, czego potem możesz żałować. Ten Król buław przy Rycerzu mieczy pędzi na oślep, prosto do celu i to on decyduje co, jak i kiedy. dzięki chciałabym, aby Twoja wersja się sprawdziła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi