eelaw Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Witam mam prośbę o przetłumaczenie mego snu kiedyś śniłam moją mamę a le ona jeszcze żyła ,śniło mi się że ze skarpy spada i umarła i po kilku latach żeczywście wpadła do rzeki i umarła .A teraz znowu miałam sen ale mąż mi się śnił obecnie żyjący śniło mi się że leży w trumnie i przy nim ja stoję i moja córka która ma długie włosy co ten sen chce mi przekazać.POMOCY Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkrabeniek Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Widzieć nieboszczyka w trumnie wróży wesele albo narodziny dziecka w najbliższym otoczeniu. Sen o śmierci bliskiej Ci osoby w gruncie rzeczy jest snem pozytywnym bo wróży tej osobie długie życie. Na pewno bardzo kochasz swojego męża i dla tego tak się boisz o niego, ale myślę że nie warto zaśmiecać sobie głowy takimi myślami... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
eelaw Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 Oby to była prawda żeby nie było jak z moją mama którą wcześniej śniłam tak samo i to żle się skończyło ale dziękuję za pocieszenie i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts