Meganos Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Pisze z jednym chlopakiem od dlugiego czasu I on od wczoraj przestal sie odzywac a mielismy sie spotkac w czwartek. I stad moje pytanie- jak dalej potoczy sie nasza znajomosc? Diabel, 8 mieczy, sad, 10 bulaw, paz kielichow, 3 kielichow Wydaje mi sie ze przestal sie odzywac bo ma jakies problemy i to narazie go hamuje przed kontaktem. Sprawa powinna sie wyjasnic za jakis czas, mysle ze sie odezwie jak pozalatwia swoje sprawy. Mozliwe ze bedzie szansa na zwiazek? Cytuj
Meganos Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Napisano 4 Stycznia 2015 Prosze o przeniesienie mojego tematu do wlasciwego watku. Dziekuje Cytuj
Czarownica Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Diabel, 8 mieczy, sad, 10 bulaw, paz kielichow, 3 kielichow - dużo kart chronolo... nie klarowniej zrobić rozkład z pozycjami i wiedzieć co dana karta oznacza? Po tych kartach powiedziałabym, że ze znajomością nic, Pan się wymiga od niej i może i się odezwie w kwestii spotkania (że sorry ale nie da rady) ale po prostu stanie się jasne, że jest to relacja o wymiarze "jedna z wielu". Cytuj
Koma Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 Za duzo kart i nie bardzo wiadomo ktore czego dotycza, ogolnie koncowka nie pokazuje jakiegos konkretnego zwiazku, raczej flirty. Cytuj
Sanya Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 Faktycznie Konstancja ma rację, za dużo kart. Jednakowoż nic konkretnego tak czy siak się tu nie pokazuje. Ogólnie jest szansa na coś niezobowiązującego, co sugeruje paź kielichowy i 3 kielichów. Cytuj
Gość realna Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 no niestety, na znajomosc jeszcze czysto wirtualna az 6 kart - tak sie "umowilas" z kartami przed ich polozeniem, ze to bedzie rozklad na 6 kart, czy jakies byly "tylko" dokladane? i bez podania pozycji..ale idzie od "zle" do "sympatyczniej"..tylko nie wiadomo jak daleko "poszla" ta historia przy takiej ilosci kart.... no trudno, nie bedziemy plakac nad rozlanym mlekiem, ale interpretowac nie bardzo jest co - za duzo "nadprogramowych" kart, a szkoda:-/ Cytuj
Meganos Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Napisano 6 Stycznia 2015 Chyba rzeczywiscie za duzo kart wyciagnelam I taki misz masz sie zrobil. Sorry ja dopiero sie ucze. A teraz weryfikacja: pan sie odezwal wczoraj wytlumaczyl sie I jest ok juz. Tak jak bylo zaplanowane spotykamy sie w tym tygodniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi