Skocz do zawartości

Karty Bogiń

WróżkaZębuszka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś z Was korzystał może z kart Bogiń? Ma jakieś wrażenia, doświadczenia?

:)

Napisano

Zdjęciów nie widzę :( Chodzi mi o ogólne doświadczenia, z jakimikolwiek taliami bogiń, ja właśnie czekam na jedną, bardzo za mną chodziła, jakiś taki pociąg czułam do niej ;).

Napisano

Chodzi chyba o karty takie jak np Anielskie, tylko z Boginiami i ich przesłaniami, a nie o te tarotowe;)

Osobiście nie miałam styczności, ale pewnie jak każde przesłaniowe są miłym dodatkiem, takim bajerem, który jednak dość enigmatycznie i poetycko odpowiada na zadane pytanie:) Jeśli ładne (interesują Cię jakieś konkretne?) i stawiasz karty klientom, to zawsze fajnie to będzie wyglądać jako taki bonus po rozkładzie tarota/klasyków, złota myśl wieńcząca sesję.

Ja mam tylko doświadczenie z takimi przesłaniowymi (jako osoba pytająca) i przyjemne to zawsze było, bo one nigdy nie są negatywne :lol: Dobry terapeutyczny aspekt, programujący pozytywnie.

Napisano

Aaa, to ja mialam na mysli te "tarotowe", jak Universal Goddes, czy Sacred Femines nawet.

Lubie jak sa postaci kobiece, choc za duzo "szamanizmu " troche jak dla mnie.

Napisano
Chodzi chyba o karty takie jak np Anielskie, tylko z Boginiami i ich przesłaniami, a nie o te tarotowe;)

Osobiście nie miałam styczności, ale pewnie jak każde przesłaniowe są miłym dodatkiem, takim bajerem, który jednak dość enigmatycznie i poetycko odpowiada na zadane pytanie:) Jeśli ładne (interesują Cię jakieś konkretne?) i stawiasz karty klientom, to zawsze fajnie to będzie wyglądać jako taki bonus po rozkładzie tarota/klasyków, złota myśl wieńcząca sesję.

Ja mam tylko doświadczenie z takimi przesłaniowymi (jako osoba pytająca) i przyjemne to zawsze było, bo one nigdy nie są negatywne :lol: Dobry terapeutyczny aspekt, programujący pozytywnie.

No tak, nie wiem, na ile pociąga mnie metafizyka tych kart, a na ile estetyka... może ich działanie motywujące i pozytywne przesłania są mi właśnie teraz potrzebne :).

Napisano
Aaa, to ja mialam na mysli te "tarotowe", jak Universal Goddes, czy Sacred Femines nawet.

Lubie jak sa postaci kobiece, choc za duzo "szamanizmu " troche jak dla mnie.

Ja się od Tarota daleko trzymam, za ciężka energia jak dla mnie, nie mam tak silnej psychiki ;). Lubię szamanizm :D .

Napisano
Jeśli Cie ciagną to sobie spraw. Jednak są to karty typu Oracle więc z przesłaniami, które często nie łatwo zrozumieć.

Otóż więc sobie sprawiłam i czekam na przesyłkę. Babcia mi anielskie stawiała i tak mnie wzięło :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dziewczyny, rewelacja te karty - delikatne, subtelne i kobiece, ale jednocześnie nie lecą w kulki - udzielają każdej odpowiedzi, nawet tej dla mnie niewygodnej :P . Piękne grafiki trafiają do mnie bardzo, a i współpraca nam się układa dobrze. Myślę, żeby za jakiś czas, jak się już całkiem dobrze otrzaskam z nimi, zacząć wątek z wyrocznią bogiń tu na forum, co sądzicie?