Skocz do zawartości

Przyszły partner za Afercią :)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Charakter: Królowa mieczy, As buław, Świat - analityczny umysł, bardzo logiczny, racjonalny, ale i czasem będący w stanie zadziałać spontanicznie.

2. Wygląd: Rydwan, Cesarz, 3 mieczy - Lubię mężczyzn postawnych, trochę misiowatych, i dobrze by było żeby marzenia stały się rzeczywistością :D Rydwan to kawał chłopa, a w zestawieniu z cesarzem to już w ogóle, w 3 mieczach widzę, że może mieć jakieś blizny czy inne niedoskonałości :)

3. Czym się będzie zajmował: 6 monet, 5 monet, 10 monet - chyba będzie z podobnej branży co ja, widzę dużo pieniążków, zatem ekonomista, finansista, ktoś kto egzekwuje wierzytelności, bo 6 monet i 5 monet kojarzy mi się trochę z takim zawodem :)

4. Narodowość: 6 mieczy, As buław, 9 pucharów - po tej 6 mieczy sądzę, że niekoniecznie musi być Polakiem

5. Kiedy go spotkam: 10 monet - u mnie denary to jesień, wg. jednej z metod wyznaczania czasu to właśnie druga połowa września. Nie jest tylko powiedziane w którym dokładnie roku :P

6. Gdzie: Paź buław - w miejscu, gdzie dochodzi do wymiany informacji, miejsce spotkań młodych ludzi, zabawy. Ewentualnie za pośrednictwem kolegi/koleżanki.

Edytowane przez Sanya
Napisano

1. Charakter: Królowa mieczy, As buław, Świat - analityczny umysł, bardzo logiczny, racjonalny, ale i czasem będący w stanie zadziałać spontanicznie.

+ Człowiek otwarty na nowinki techniczne i ogólnie na ludzi

2. Wygląd: Rydwan, Cesarz, 3 mieczy - Lubię mężczyzn postawnych, trochę misiowatych, i dobrze by było żeby marzenia stały się rzeczywistością :D Rydwan to kawał chłopa, a w zestawieniu z cesarzem to już w ogóle, w 3 mieczach widzę, że może mieć jakieś blizny czy inne niedoskonałości :)

Jak dla mnie moze to byc bardzo aktywny facet, uprawiajacy sport....moze w tych 3 mieczach wyszly jego kontuzje :) Wielki moze tez oznaczac muskulaturę zamiast misia :)

3. Czym się będzie zajmował: 6 monet, 5 monet, 10 monet - chyba będzie z podobnej branży co ja, widzę dużo pieniążków, zatem ekonomista, finansista, ktoś kto egzekwuje wierzytelności, bo 6 monet i 5 monet kojarzy mi się trochę z takim zawodem :)

Ewidentnie jego praca związana jest z pieniedzmi...w sumie Rydwan ....konwojent ?

4. Narodowość: 6 mieczy, As buław, 9 pucharów - po tej 6 mieczy sądzę, że niekoniecznie musi być Polakiem

Mozliwe ze Polak tyle ze o egzotycznej urodzie lub jak to mawia mój mąz "alternatywnej" czyli nie ładny- nie brzydki.

5. Kiedy go spotkam: 10 monet - u mnie denary to jesień, wg. jednej z metod wyznaczania czasu to właśnie druga połowa września. Nie jest tylko powiedziane w którym dokładnie roku :P

X Monet - trzecia dekada Panny, 13-22 września- obstawiam że jeszcze w tym roku :)

6. Gdzie: Paź buław - w miejscu, gdzie dochodzi do wymiany informacji, miejsce spotkań młodych ludzi, zabawy. Ewentualnie za pośrednictwem kolegi/koleżanki.

Wydaje mi sie ze poznasz za pośrednictwem kogos Ci bliskiego i młodszego od Ciebie lub młodszego tylko duchem :) mozliwe ze spotkasz go w większym gronie , na jakims spotkaniu.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

1. Charakter: Królowa mieczy, As buław, Świat

wpływ pewnej kobiety (krewnej, byłej, znajomej), ma w sobie sporo energii (coś w stylu nie gasnącego płomienia), własny świat (ludzi, zainteresowania), może wydawać się z początku "sztywny", chyba nie prędko będzie się odsłaniać ze swoimi wadami i zaletami, skomplikowana i dojrzała osobowość

2. Wygląd: Rydwan, Cesarz, 3 mieczy

raczej uda Ci się go wyłowić w tłumie, dojrzały, może wydawać się starszy niż jest w rzeczywistości, zadbany, poważny, ubiór chyba standardowy, włosy mogą być ciemniejsze (brąz, czerń) lub z nutką siwizny, szerokie kości, średni wzrost, dobrze zbudowany

3. Czym się będzie zajmował: 6 monet, 5 monet, 10 monet

może coś wspólnego z wolontariatem lub czymś podobnym, chyba jeszcze na garnuszku rodziców siedzi, praca dorywcza, aby mieć drobne na własne zachcianki

4. Narodowość: 6 mieczy, As buław, 9 pucharów

Polak, ale można znać inne języki obce, dzięki pracy za granicą

5. Kiedy go spotkam: 10 monet

może już go znasz :) Albo wydarzy się to wkrótce.

Dziesiątki ostatnio kojarzą mi się z mocno nadmuchanym balonem, który może pęknąć lada moment.

6. Gdzie: Paź buław

dzięki znajomym/znajomemu, w miejscu, gdzie jest dużo młodych ludzi lub panuje taka energia wokół, uprawia się sport...

Napisano

1. Charakter: Królowa mieczy, As buław, Świat - Może będzie miał jakieś kobiece cechy, bo to w końcu kobieca karta ;) Silny, zdystansowany ( poniekąd ), energiczny, stawiłabym na lubiący seks ( choć nie wiem czy to do charakteru zaliczać ),

2. Wygląd: Rydwan, Cesarz, 3 mieczy - wysportowany, męski, w Twoim guście.

3. Czym się będzie zajmował: 6 monet, 5 monet, 10 monet - no niewątpliwie sprawy związane z biznesem, kasą itd. Może będzie pomagał innym.

4. Narodowość: 6 mieczy, As buław, 9 pucharów - nie wiem

5. Kiedy go spotkam: 10 monet - 10miesięcy, zima lub 3cia dekada panny

6. Gdzie: Paź buław - gdzieś, gdzie będzie się dużo działo.

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

- Inteligentny, oczytany być może na jakimś lepszym stanowisku w pracy, energiczny, lubi jak coś się dzieje i troszke zwiedza, może podróżowac za granice...:)

- Wysportowany, barczysty i przystojny, może być łamaczem kobiecych serc

- hm jakby rozkręcał jakiś interes i szukał klientów, może mieć problemy finansowe, ale własnym wysiłkiem dojdzie do poprawy, uda mu się wyjść obronną ręką.

- myślę,że Polak

- 10 monet może wskazywać,że już go znasz? hm

- może podejść do Ciebie i zagadać bo jesteś nastawiona na odbiór w paziu..

• Maestro
Napisano

Z charakteru wygadany bardzo, inteligentny, energetyczny, zyczliwy dla innych.

Wygląd : wysoki, stateczny, dojrzały, tez uważam, ze ma jakies blizny

Czym się będzie zajmował : finansista, bankowiec, może nawet prezes jakiejs firmy

Narodowosć : może byc zza wody

Spotkasz go w październiku (kilka razy tak mi ta karta pokazała)

Gdzie : mozesz dostać od niego przypadkowa wiadomośc gdzieś...

Napisano

1. Charakter: Królowa mieczy, As buław, Świat – wydaje mi się, że to nie będzie łatwy charakter, co nie znaczy, że będzie złym człowiekiem. Myślę, że nie będzie wylewny jeśli chodzi o emocje. One w nim będą, ale będzie ostrożny w ich ujawnianiu i okazywaniu. Będzie potrzebował czasu na to, by się otworzyć. Po drugie myślę, że będzie inteligentnym człowiekiem, o otwartym umyśle, rozsądnym i dość poukładanym. Choć jak dla mnie może być też momentami wybuchowy.

2. Wygląd: Rydwan, Cesarz, 3 mieczy – no bardzo męski będzie, myślę, że przystojny, dobrze zbudowany, wysoki. Ta 3 mieczy mi się skojarzyła z jakimś smutnym wyrazem twarzy, smutnym spojrzeniem, coś w ten deseń.

3. Czym się będzie zajmował: 6 monet, 5 monet, 10 monet – będzie pracował przy pieniądzach, tam gdzie jest ich wymiana, ewentualnie gdzie pieniądz poprawia sytuację życiową- w jakichś kredytach albo w MOPS-ie ;-)

4. Narodowość: 6 mieczy, As buław, 9 pucharów – może być obcokrajowcem, a jeśli nie to tak jakby miał mieszkać dalej od Ciebie-inne miasto

5. Kiedy go spotkam: 10 monet – poza tą jesienią pomyślałam o końcówce roku

6. Gdzie: Paź buław – w miejscu gdzie przebywają młodzi ludzie- uczelnia, klub jakiś, impreza?

• Lubię to! 1
  • 2 miesiące temu...
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

1. Charakter: Królowa mieczy, As buław, Świat - bardzo otwarty na świat, ma mnóstwo zainteresowań i faktycznie jest bardzo wygadany, niestety spory wpływ byłej kobiety. Roszpunko racja z tymi emocjami- nie jest zbyt wylewny, raczej powściągliwy..dojrzała osobowość- to też się zgadza, troszkę tajemniczy, nie wiadomo co mu w głowie siedzi.

2. Wygląd: Rydwan, Cesarz, 3 mieczy - wysoki, bardzo dobrze zbudowany, postawny, silny, 3 mieczy- faktycznie blizny, trochę łysiejący. Mogła też pokazać jego niezadowolenie z wyglądu. Aktywny- pływa.

3. Czym się będzie zajmował: 6 monet, 5 monet, 10 monet - student, na garnuszku u rodziców + stypendia, ogólnie socjal :)

4. Narodowość: 6 mieczy, As buław, 9 pucharów - Polak, zna rzadki język. Jeśli chodzi o urodę faktycznie alternatywna- wysoki, broda wąsy i do tego rudawy :P

5. Kiedy go spotkam: 10 monet - dosłownie kilka dni po tym jak stawiałam ten rozkład.

6. Gdzie: Paź buław - wysłał mi wiadomość na portalu randkowym, potem okazało się, że mieszkamy w akademikach na przeciwko siebie i widzimy się z okna (paź buław jako wiadomość, ale i jako towarzystwo młodych ludzi).

Dziewczyny jestem pod wrażeniem trafności, każda z Was, szczególnie Ty Euterpe ładnie określiły większość :)

Edytowane przez Sanya
Napisano

Pan obeznany w świecie, oczytany, pewny siebie ale jakiś taki lekko obrażalski mi się skojarzył. Lekko pompatyczny czy taki wyniosły mi się skojarzył, że on ma ‘zawsze’ rację.

Wysoki, szczupły, zadbany.
Praca z pieniędzmi – bank, lombard, coś związanego z finansami na pewno.

Oj powiedziałabym, ze korzenie gdzieś tam z daleka :) lub jedno z rodziców nie było Polakiem.

A ja bym powiedziała, że już go znasz tylko nie do końca zwracasz na Pana uwagę.

A mi się skojarzyło, ze przez internet. Albo już go znasz (potwierdzenie 10 denków) ale on weźmie Twój numer gdzieś tam od znajomej i zaczniecie korespondować.

• Lubię to! 1
Napisano

1. Charakter: Królowa mieczy, As buław, Świat - Ciekawski z inicjatywą, lubi nowości, gadatliwy

2. Wygląd: Rydwan, Cesarz, 3 mieczy - Umięśniony, jakieś blizny, wysportowany

3. Czym się będzie zajmował: 6 monet, 5 monet, 10 monet - komornik, windykator, księgowy

4. Narodowość: 6 mieczy, As buław, 9 pucharów - nie polak

5. Kiedy go spotkam: 10 monet - jesienią ewentualnie początek zimy

6. Gdzie: Paź buław - szkoła, kurs

• Lubię to! 1
Napisano

Dziewczynki to już zweryfikowany temat, ale dziękuję Wam za odpowiedzi, bo faktycznie żeście się "wstrzeliły" :):*