Maestro Inez2503 Napisano 6 Stycznia 2015 Maestro Napisano 6 Stycznia 2015 Jako, że dojrzewam do pewnych decyzji położyłam tez kary na przyszłego.. Jaki będzie z charakteru? As Buław Sąd Cesarz suma Cesarzowa silny, niezależny, zdecydowany, dominujący, rodzinny, dający poczucie bezpieczeństwa Jaki będzie z wyglądu? Wieża Gwiazda As Kielichów suma Głupiec wysoki, przystojny, niebieskie oczy, może blond włosy, czułe spojrzenie Czym będzie się zajmował? 2 buław 2 mieczy Księzyc suma Głupiec nie wiem, będzie tłumaczem? Jakiej będzie narodowości? Pustelnik nie wiem, ale raczej Polak Kiedy go spotkam? Rycerz Buław na wiosnę Miejsce spotkania 2 kielichów Król Mieczy spotkanie facet to face, może w pracy? Cytuj
Sanya Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 Jaki będzie z charakteru? As Buław Sąd Cesarz suma Cesarzowa Facet energiczny, lubiący otaczać się ludźmi, stanowczy, zaradny, umiejący zadbać o kobietę. Ciekawa osobowość patrząc po tych kartach, na pewno będzie się wyróżniał spośród tłumu. Jaki będzie z wyglądu? Wieża Gwiazda As Kielichów suma Głupiec Na pewno wysoki, sylwetka proporcjonalna, wysmukła. Blondyn, o eterycznych rysach twarzy, może troszkę dziecinnych. Czym będzie się zajmował? 2 buław 2 mieczy Księżyc suma Głupiec Tutaj nie wychodzi chyba konkretny zawód. Mam wrażenie, że może nie być do końca zdecydowany co chce robić w życiu i dlatego będzie czerpał dochód z różnych źródeł, może praca dorywcza. Jakiej będzie narodowości? Pustelnik Mam odczucie, że nie będzie to człowiek innej narodowości. Kiedy go spotkam? Rycerz Buław Może już go znasz, nie kręci się wokół Ciebie jakiś buławiany? Z tego co czytałam wg niektórych szkół pokazuje on czas teraźniejszy Zresztą sam w sobie jest kartą energii, ruchu, toteż może przyspieszać niektóre wydarzenia. Ewentualnie wskazuje na okres letni, kiedy będzie ciepło. Miejsce spotkania 2 kielichów Król Mieczy - Będzie to Twój szef, ewentualnie człowiek, z którym będą Cię początkowo łączyć stricte formalne stosunki. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 Jaki będzie z charakteru? As Buław Sąd Cesarz suma Cesarzowa energiczny, z iskrą do życia, rodzinny, stabilny, pewny siebie, odpowiedzialny, prawdomówny, niezależny, inteligentny nie powinno Ci się z nim nudzić Czym będzie się zajmował? 2 buław 2 mieczy Księżyc suma Głupiec planowanie, ale też strzelanie w ciemno: medycyna, szacowanie zagrożenia, robienie statystyk. Nie wiem, jakie mogą być jeszcze zawody z tym związane:bezradny: Praca związana z dużym wysiłkiem intelektualnym. Jaki będzie z wyglądu? Wieża Gwiazda As Kielichów suma Głupiec wysoki, może lekko zgarbiony, przyjemny wygląd, z budowy ciała lub stylu ubierania się może robić wrażenie nietutejszego, rysy bardziej kobiece/delikatne Jakiej będzie narodowości? Pustelnik Polak, ale trzymający się bardziej na uboczy; ewentualnie może pochodzić z chłodniejszych państw Kiedy go spotkam? Rycerz Buław znasz go lub niebawem Miejsce spotkania 2 kielichów Król Mieczy Internet: forum, gg, skype, fb itp. w miejscu pracy (przyszła mi też na myśl szkoła, ale jesteś już dawno po...) tam, gdzie załatwia się sprawy urzędowe Cytuj
Grahanka Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 Jaki będzie z charakteru? As Buław Sąd Cesarz suma Cesarzowa Będzie miał dar przekonywania, duży temperament. Dobry, wyrozumiały, pomocny. Mądry życiowo. Uduchowiony. Jaki będzie z wyglądu? Wysoki blondyn o niebieskich oczach. Amant filmowy. Czym będzie się zajmował? Prywatna działalność prowadzona ze wspólnikiem. Świeży biznes, biznes marzeń. Pracuje w domu. Jakiej będzie narodowości? Pustelnik Polak Kiedy go spotkam? Rycerz Buław przed Bożym Narodzeniem 2015 Miejsce spotkania 2 kielichów Król Mieczy W pracy. Może być Twoim klientem. Usiądziecie naprzeciwko siebie. Czekam na weryfikację ;-) Cytuj
Ceres Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 Jaki będzie z charakteru? As Buław Sąd Cesarz suma Cesarzowa Energiczny, z inicjatywą, poważnie podchodzący do życia, relacji z innymi ludźmi, pewny siebie, może mieć tendencje do dominacji Jaki będzie z wyglądu? Wieża Gwiazda As Kielichów suma Głupiec wysoki, włosy raczej jasne niż ciemne, takie rozkopany na głowie w sensie nie wymuskany, ubrania raczej takie na luzie Czym będzie się zajmował? 2 buław 2 mieczy Księzyc suma Głupiec mi się skojarzyło z fryzjerem xD Jakiej będzie narodowości? Pustelnik nie mam pojęcia Kiedy go spotkam? Rycerz Buław albo niebawem albo pod koniec roku Miejsce spotkania 2 kielichów Król Mieczy gdzieś w pracy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi