Skocz do zawartości

Kontakt (ZWERYFIKOWANY)

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy odezwie się do mnie x (mam jutro urodziny), kontakt straciliśmy, ale zdarza się zagadać od czasu do czasu.

Czy się odezwie - 3 mieczy - nie

Czy złoży mi życzenia - 8 pucharów - chyba też nie. pewnie powiecie, że nie było sensu wykładać drugiej karty, ale uznałam, że odzew, a życzenia w dobie internetu, fejsbuków itp można potraktować jak dwie sprawy.

Teraz moje pytanie 'dlaczego', 'co go zatrzyma' - 7 monet, głupiec, 7 pucharów - przede wszystkim jakieś jego prywatne sprawy, ale w głupcu widzę droczenie się i w 7 kiel - wahanie, tak jakby rozważał, czy jest sens, skoro oddaliliśmy się od siebie.

Co czuje w stosunku do mojej osoby - 5 mieczy, świat, 5 buław - z jednej strony uwolnienie, z drugiej drażni go brak bodźca z mojej strony.

Przyszłość utraconej relacji na najbliższy okres - 6 mieczy, 9 mieczy, słońce - nic nowego, oddalenie z maleńkimi przebłyskami słońca (kontaktu), który nie ma większego znaczenia.

• Lubię to! 1
Napisano

Czy odezwie się do mnie x (mam jutro urodziny), kontakt straciliśmy, ale zdarza się zagadać od czasu do czasu.

Czy złoży mi życzenia - 8 pucharów -nie, byłoby to niezręczne dla tej osoby w tym momencie i w tej sytuacji jaka jest teraz.

Teraz moje pytanie 'dlaczego', 'co go zatrzyma' - 7 monet, głupiec, 7 pucharów - myśli o czymś innym, jest teraz w zupełni innym,nowym świecie.

Co czuje w stosunku do mojej osoby - 5 mieczy, świat, 5 buław - świat zawsze kojarzy mi się z odejściem i rozpoczęciem nowego etapu. Myślę, że ta osoba już zamknęła jakiś etap w swoim życiu i myśli teraz o czymś innym.

Przyszłość utraconej relacji na najbliższy okres - 6 mieczy, 9 mieczy, słońce - odcięcie się, życie w tym co jest teraz tak jest chyba lepiej.

Przy okazji życzę wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

Napisano

Czy złoży mi życzenia - 8 pucharów - nie, jest zajęty czymś innym

Teraz moje pytanie 'dlaczego', 'co go zatrzyma' - 7 monet, głupiec, 7 pucharów - skupia się na czymś nowym dla siebie, jakiś natłok nowych rzeczy i to go całkowicie absorbuje

Co czuje w stosunku do mojej osoby - 5 mieczy, świat, 5 buław - ma ci coś za złe dlatego nie utrzymuje kontaktów i żyje sobie we własnym świecie

Przyszłość utraconej relacji na najbliższy okres - 6 mieczy, 9 mieczy, słońce - ta relacja jest już dla niego zamknięta, miał problemy z jej zakończeniem ale mu się udało, zostawił przeszłość za sobą

Napisano

Czy złoży mi życzenia - 8 pucharów - nie

Teraz moje pytanie 'dlaczego', 'co go zatrzyma' - 7 monet, głupiec, 7 pucharów - moim zdaniem, rozpoczał nowy etap w zyciu, jeszt szczesliwy i zakochany, wrócił do stabilizacji.

Co czuje w stosunku do mojej osoby - 5 mieczy, świat, 5 buław -przykro mi , ale nie czuje juz nic, otworzyl sie na nowe życie i uwaza ze tak jest najlepiej .

Przyszłość utraconej relacji na najbliższy okres - 6 mieczy, 9 mieczy, słońce - odciecie ,które wyjdzie Wam raczej na dobre.Pomyslałm też czy nie wyszło tu Twoje pragnienie zaczecia tej relacji jeszcze raz od poczatku.

Napisano

Czy złoży mi życzenia - 8 pucharów - nie

Teraz moje pytanie 'dlaczego', 'co go zatrzyma' - 7 monet, głupiec, 7 pucharów - moim zdaniem, rozpoczał nowy etap w zyciu, jeszt szczesliwy i zakochany, wrócił do stabilizacji.

Co czuje w stosunku do mojej osoby - 5 mieczy, świat, 5 buław -przykro mi , ale nie czuje juz nic, otworzyl sie na nowe życie i uwaza ze tak jest najlepiej .

Przyszłość utraconej relacji na najbliższy okres - 6 mieczy, 9 mieczy, słońce - odciecie ,które wyjdzie Wam raczej na dobre.Pomyslałm też czy nie wyszło tu Twoje pragnienie zaczecia tej relacji jeszcze raz od poczatku.

Nie, nie, na pewno nie ma chęci także z mojej strony :P Też jestem w szczęśliwym związku i nie widzi mi się wcinanie odgrzewanych kotletów, ale chciałabym z nim od czasu do czasu pogadać jak kumple, bo mimo wszystko jest ciekawym człowiekiem :)

Napisano

Wszystkiego naaaaajlepszego :bukiet::_okok::prezent:

Czy się odezwie - 3 mieczy

Niestety nie.
Czy złoży mi życzenia - 8 pucharów
Raczej nie, choć chodzi mi po głowie takie napisanie jutro (dzień po urodzinach), ze a spóźnione ale szczere życzenia czy coś w deseń.
Teraz moje pytanie 'dlaczego', 'co go zatrzyma' - 7 monet, głupiec, 7 pucharów
Jak dla mnie to takie oddalenie. On nie do końca widzi sens tej relacji i zajmuje się czymś innym (głupiec) niezwiązanym z Tobą. Ty jesteś, niestety, przeszłością (7 kieli)
Co czuje w stosunku do mojej osoby - 5 mieczy, świat, 5 buław
Że Wasze drogi się rozeszły. Czy Wy się pokłóciliście o coś?
Przyszłość utraconej relacji na najbliższy okres - 6 mieczy, 9 mieczy, słońce
Tutaj powiem tak jak Ty - jakiś odzew będzie ale nic wielce obiecującego.
Napisano

Nie pokłóciliśmy się, po prostu się rozeszliśmy, już kawał czasu temu :) Po rozstaniu od czasu do czasu pisał, jak już oboje byliśmy w nowych związkach, teraz mniej. Raz mój facet mu coś niemiłego napisał na fb, bo że tak powiem, na zbyt dużo sobie pozwolił komentując coś tam i myślę, że pewnie też to jest przyczyną, po prostu się boi, bo nie porównujmy, ale mój obecny jest od niego postawniejszy xDDD Mnie trochę brakuje rozmów z nim na jakieś głupkowate tematy, bo w takich akurat się dogadywaliśmy. Emocjonalnie także nic do niego nie czuję, tylko ten sentyment pozostał i właśnie chęć tego, żeby o mnie pamiętał choćby w urodziny i inne święta :)

Napisano

Ahh doskonale Cię rozumiem :)

A zapytałam się o tą kłotnie ze względu na te karty:

Co czuje w stosunku do mojej osoby - 5 mieczy, świat, 5 buław

Bo tak mi się skojarzyło lekkie podkulenie ogona, urażenie. A wyjaśnia to wiadomość od Twojego obecnego ;)))

• Moderator
Napisano

Wszystkiego najlepszego :)

Czy się odezwie - 3 mieczy -

Czy złoży mi życzenia - 8 pucharów -

Teraz moje pytanie 'dlaczego', 'co go zatrzyma' - 7 monet, głupiec, 7 pucharów -

Co czuje w stosunku do mojej osoby - 5 mieczy, świat, 5 buław -

Przyszłość utraconej relacji na najbliższy okres - 6 mieczy, 9 mieczy, słońce -

Nie odezwie się, będzie zajęty swoimi sprawami. Od czasu do czasu będziecie mieć sporadyczny kontakt. Zdystansowal sie co do Twojej osoby

Napisano

Weryfikacja:

Napisał dzisiaj w zupełnie innym celu, takiej zwykłej pogawędki i przy okazji złożył życzenia.

Napisano

O, ciekawie wyszło, szczególnie z tą 3 mieczy:-)

Wszystkiego najlepszego!