kunaj1234 Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 Witam jestem nowym użytkownikiem forum i wielkim pasjonatem magi kiedyś u mojego dziadka znalazłem księge która mówiła o władaniu żywiołami przyzywaniu żywiołaków i magicznych amuletach niestety księga spłoneła bo dziadek wysypał na nią przez przypadek coś rozrzażonego i chciałbym się spytać ile w tym prawdy
Kobalt60 Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Pasjonat magi? To nie jest forum kulinarne, a przynajmniej w tym dziale mało jest o kuchni Władanie żywiołami to kiepskie określenie. Potrafisz podać jakieś dane tej książki? Bo zapewne ta wielka tajemnica to jedynie Golden Dawn Czyli nic wielkiego
Terror of Shadows Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Witam jestem nowym użytkownikiem forum i wielkim pasjonatem magi kiedyś u mojego dziadka znalazłem księge która mówiła o władaniu żywiołami przyzywaniu żywiołaków i magicznych amuletach niestety księga spłoneła bo dziadek wysypał na nią przez przypadek coś rozrzażonego i chciałbym się spytać ile w tym prawdy Dziadek kupił tą książkę czy zrobił ją ktoś z rodziny? Jaki był tytuł?
kunaj1234 Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Napisano 7 Stycznia 2015 Dziadek dostał te księge od przyjaciela Niestety tytułu sobie nie przypomne ale zaczynał się na a . W dodatku wokół starego domu było pare rozwieszonych tych amuletów dziadek mówił że przynoszą mu szczęście
Kobalt60 Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 To daj zdjęcie amuletu. Chyba że w cudowny sposób spłonęły również z książką ;p
Terror of Shadows Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 To daj zdjęcie amuletu. Chyba że w cudowny sposób spłonęły również z książką ;p Amulet może sam zrobić lub kupić w sklepie i udać że to ten. Jak zgaduje pewnie powie że Lucek ruszył dupę z piekła i ukradł amuletu. Może też powiedzieć że były z drewna. Bez książki i tytułu nic ci nie powiemy.
Kobalt60 Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Na szybko raczej porządnego amuletu nie skleci. Chyba że ma wprawę. Kupne łatwo poznać, bo mniej więcej wiadomo co jest modne wśród ezoświrów. Zobaczymy co natworzy ;p
Terror of Shadows Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Na szybko raczej porządnego amuletu nie skleci. Chyba że ma wprawę. Kupne łatwo poznać, bo mniej więcej wiadomo co jest modne wśród ezoświrów. Zobaczymy co natworzy ;p Ze złota lub srebra pewnie nie zrobi bo nie warto lub na drewnie zrobi jakiś dziwny wzór i napisze obok jakieś słowo lub słowa po hebrajsku.
Kobalt60 Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 W tym dziale już raczej ludzie nie nabierają się na takie ściemy. Może gdzieś w wróżbach lub energetyce ktoś by to kupił
kunaj1234 Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Napisano 7 Stycznia 2015 Byłem dziś u babci i spytałm się o księge powiedziała że dziadek pisał dużo takich ksiąek bo chciał pisać książki powiedziała że wszystko w nich to wymysły dziadka a amulety kupił na bazarze wierzył że pszynoszą szczęście czyli temat kompletnie niepotrzebny przepraszam
Terror of Shadows Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Byłem dziś u babci i spytałm się o księge powiedziała że dziadek pisał dużo takich ksiąek bo chciał pisać książki powiedziała że wszystko w nich to wymysły dziadka a amulety kupił na bazarze wierzył że pszynoszą szczęście czyli temat kompletnie niepotrzebny przepraszam Wiem że pewnie ten temat był tylko trollem, a teraz tak napisałeś ponieważ chciałeś zakończyć temat bo mało o tym wiesz. Twoja ortografia dużo mówi. Może się mylę.
Wiedźmin Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 No dobra. Skoro się wszystko wyjaśniło to temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi