panna.marta Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 czekam na poprawkę nieszczęsnej ekonomii. Termin tej poprawy co prawda jest dopiero na połowę stycznia, ale zapytałam kart: jak pójdzie mi kolejna poprawka (ta w połowie stycznia)? giermek pucharów, rycerz buław, sąd ostateczny XX dobrałam cesarzową III no przy takich kartach mam nadzieję, że w końcu zaliczą mi ten przedmiot. Zweryfikuję w drugiej połowie stycznia Cytuj
Sanya Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 Całoroczny przedmiot czy semestr? Będzie trochę niepokoju, strachu (pazik) i poddenerwowania (rycek buław), ale sąd mówi o rozwiązaniu sprawy, cesarzowa zaś dodatkowo informuje, że zdasz z satysfakcjonującym wynikiem. Powodzenia! Cytuj
Sanya Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 Moje klimaty to stąd pytam Dasz radę Kochana, tylko nie stresuj się, trzymam kciuki Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 wylosowałam kiedyś XX Sąd jako kartę dnia i akurat wtedy miałam obronę - zaliczyłam. giermek pucharów może również oznaczać optymistyczne podejście rycerz buław stres cesarzowa zadowolenie naucz się dobrze, a zaliczysz Cytuj
Trida Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 jak pójdzie mi kolejna poprawka (ta w połowie stycznia)?giermek pucharów, rycerz buław, sąd ostateczny XX dobrałam cesarzową III Powinnaś zaliczyć. Nie będzie łatwo ale wyjdziesz z tego zaliczenia obronną ręką Cytuj
Grahanka Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 giermek pucharów - to bedzie dla Ciebie udany dzień, rycerz buław - niesie pozytywne wieści, sąd ostateczny XX - druga szansa, uznanie poprawki cesarzową III - zdasz. Powodzenia! PS Fajny avatar ;-) Cytuj
panna.marta Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Napisano 22 Stycznia 2015 weryfikacja - zdałam!! jestem happy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi