panna.marta Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 Czy w 2015 poznam mężczynę z którym wejdę w związek? królowa denarów, król pucharów, 10 monet jaki to będzie miesiąc? styczeń - 10 buław - nie luty - mag- może coś drgnąć marzec - giermek buław - są szanse kwiecień - eremita- średnio maj - kapłanka - chyba nie bardzo czerwiec - cesarzowa - też nie, chociaż może.. lipiec - wieża - absolutnie nie sierpień - król mieczy- może ktoś być wrzesień - ksieżyc- nie październik - głupiec - może być, ale nie najlepsza karta na związki listopad - 10 pucharów - tak grudzień - tak Cytuj
x-latek Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Nie potrafię jednoznacznie odpowiedzieć na to. Możesz być zainteresowana tym Królem Puch, a te 10 Monet to co miałoby znaczyć? Założenie rodziny? Hehe tak szybko? Powiedzmy, że sam związek. Z drugiej strony to zauważyłem, że jeśli wypada 10 Monet na końcu w takich pytaniach to nie wróży pozytywnie na uczucia/związki, w sensie, że nie ma postępu. Nie lubię takich durackich rozkładów - karta na miesiąc. Jeśli już to tak jak piszesz - luty, może coś drgnąć w temacie, kimś się oczarujesz. Cytuj
Agiatis Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Moim zdaniem możliwy związek z tzw rozsądku. Mnie 10 monet własnie pokazuje się jako przeanalizowane, ze warto... Co do miesięcy, w lutym uważaj na czarusia, który będzie ci mówił co chcesz usłyszeć, On wie jak zdobywać kobietę... W grudniu brak karty;) Listopad - związek z osobą z innego miasta;) Cytuj
Lena75 Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Czy w 2015 poznam mężczynę z którym wejdę w związek? królowa denarów, król pucharów, 10 monet tak , poznasz i wejdziesz i bedziesz bardzo usatysfakcjonowana :) jaki to będzie miesiąc? styczeń - 10 buław - nie luty - mag- tak marzec - giermek buław - nie kwiecień - eremita- nie maj - kapłanka - tak czerwiec - cesarzowa - tak lipiec - wieża - nie sierpień - król mieczy- nie wrzesień - ksieżyc- nie październik - głupiec - tak listopad - 10 pucharów - tak grudzień - brak karty Cytuj
Trida Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Czy w 2015 poznam mężczyznę z którym wejdę w związek?królowa denarów, król pucharów, 10 monet Jak na skromne oko Triduni :wink2: to poznasz kogoś ale bardziej na zasadach 'rozsądkowych' niż wielkie wybuchy miłości. Będzie uczucie ale już nie takie jak w wieku 17 lat tylko takie dojrzalsze - i wg mnie to sugeruje połączenie Pucharowego z 10 denków. pan pojawi się wg mnie w okolicach listopada - tak już pewniej. A do tego czasu to będziesz zajęta innymi sprawami. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 a jaką miałaś kartę na grudzień? Niczego poza zauroczeniem czy innym przyjemnym stanem nie widzę. Cytuj
Gość realna Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 mnie tez ciekawi ta karta na grudzien;) X-latek, Ty powaznie z tym, ze " jeśli wypada 10 Monet na końcu w takich pytaniach to nie wróży pozytywnie na uczucia/związki, w sensie, że nie ma postępu."? a czasami nie pomylilo Ci sie z taka sytuacja, jesli 10 monet, lub 10 kielichow pokazuje sie na POCZATKU rozkladu, wyjsciowo, to moze to wlasnie oznaczac, a nie na przyszlosc? choc moze Twoje karty sa "inne" niz moje i pokazuja odwrotnie - nie mowie, ze nie.... Jakby nie bylo: mamy w tym rozkladzie na 3 karty dworska pare. Mam wrazenie, ze bedziesz sie starala, zeby tego Pana miec przy sobie i zeby nie byl byle jakis (Krol) i ja bym powiedziala, ze karty sa moim zdaniem na tak i ta 10 monet mowi jak na moj gust, ze to moze byc cos powaznego, a nie jakis ulotny romansik - wskazuje na to moim zdanie nie tylko ta karta, ale i ta Krolowa Monet....niech sie spelni :-) Cytuj
panna.marta Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Napisano 7 Stycznia 2015 kurczę, właśnie nie pamiętam co było, ale jakaś dobra Cytuj
Grahanka Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Tak, będzie to pod koniec listopada. Jest szansa na poważny związek :-) Powodzenia! Cytuj
x-latek Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 X-latek, Ty powaznie z tym, ze " jeśli wypada 10 Monet na końcu w takich pytaniach to nie wróży pozytywnie na uczucia/związki, w sensie, że nie ma postępu."? a czasami nie pomylilo Ci sie z taka sytuacja, jesli 10 monet, lub 10 kielichow pokazuje sie na POCZATKU rozkladu, wyjsciowo, to moze to wlasnie oznaczac, a nie na przyszlosc? choc moze Twoje karty sa "inne" niz moje i pokazuja odwrotnie - nie mowie, ze nie.... Nie, nie pomyliło mi się z tamtym i wiem co masz na myśli. Przynajmniej taki jeden rozkład na uczucia/przyszłość związku pamiętam z 10 Monetami na końcu/jako rezultat i był już on dawno zweryfikowany - pytający nie związał się z obiektem swoich westchnień; nie wspominając o braku dwustronnego uczucia. Ponadto jeszcze, tak mi się teraz przypomniało, gdzieś w poście autorstwa Tridy - naszej Rybki, 10 Monet zamykało też taki krótki rozkład i okazało się po weryfikacji przez nią samą, że też nic z tego. Tu akurat u Pannicy Marty mamy na tyle ciekawy sekwens, że tak jak piszesz/piszecie jest dworska para. Może to oznaczać zwieńczenie owej pary związkiem, ale czy koniecznie uczuciowym? A może na przyszłość Martę (Królowa Mon) i tego Króla połączą jakieś wspólne interesy? Partnerstwo w biznesie, czy w samej pracy będą obaj pracować dla kogoś? Zakładając, że w tym wypadku karty mogą mówić "na wyrost" to i nawet można byłoby pokusić się, że za parę/ileś tam lat Marta z tym Królem Puch założy rodzinę. Dlaczego nie? Pisałem już na początku, że nie potrafię odpowiedzieć jednoznacznie pod te pytanie. A swoją drogą, czy kiedykolwiek człowiek dowiedział się wiele z równoległego, trójkarcianego rozkładu? Cytuj
Gość realna Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Pytanie bylo: "Czy w 2015 poznam mężczynę z którym wejdę w związek?", czyli CZY....2015....MEZCZYZNA....WEJSCIE W ZWIAZEK, a nie czy kiedys tam..zaczne pracowac z kims tam..ale jak sadze po pytaniu relacji jeszcze na dzis nie ma - jakby nie patrzec Monety, to Zywiol Ziemi (jesli czegos nie pomylilam), a wiec jesli na 3 karty az 2 to Monety, to mi to pachnie "na tak" w tym pytaniu, to wyglada na spelnienie: Krolowa Monet - Krol Kielichow - 10 Monet. Wyglada dobrze i wolalabym sie nie (po)mylic. Pozdrowienia dla Panny Marty:-) P.S. Tyle kobitek pyta o tych "przyszlych", a wrobelki cwierkaly, ze tu byl jakis rozklad w stylu "radar na faceta", czy cos w tym stylu....moze trzeba by bylo wykopac gdzies z archiwum;-) Cytuj
x-latek Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Nie musisz trzymać się schematów aż tak. Tarot nie lubi schematów. Często to okazuje się błędne, czasami - nie. W dalszym ciągu nie dałbym głowy za każdą z tej swojej wersji. A Ty możesz interpretować jak Ci się podoba. Cytuj
Gość realna Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) ja sie nie trzymam schematow az tak, ale jednak pytanie bylo, jakie bylo.... jesli zmieniamy pytanie wedle naszego widzimisie, to i karty zmieniaja swoje znaczenie...ale moze ja sie myle, a Ty masz racje;-) Edytowane 7 Stycznia 2015 przez realna Cytuj
x-latek Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Tylko że ja tam w kartach widzę i nie widzę potencjalnego związku. Dlatego tak zinterpretowałem w 2 czy 3 wersjach powyżej. Cytuj
Gość realna Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ona, On i Dyszka...to jakie mialyby byc te 3 karty, zeby bylo, ze zwiazek dwojga ludzi bedzie na bank? aah, marzy sie mi jakis prawidlowy rozklad - moze wiecej niz 3 karty w jednym ciagu....ale jednak mniej niz kawalkada 48 kart w jednym rozkladzie....i z opisanymi pozycjami....jedna do dwoch kart na dana pozycje w rozkladzie...aah, te marzenia;-) Edytowane 7 Stycznia 2015 przez realna Cytuj
x-latek Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Zakładając, że dalej mamy nią i jego jako te dwie karty w rozkładzie to lepiej przemawiałoby do mnie jako ta trzecia 10 Pucharów, 2 Puch, nawet As Puch, Sprawiedliwość, Kochankowie i możliwe, że jeszcze jakieś inne, które w tej chwili nie przychodzą mo do głowy. Nie sądzisz, że któraś z tych kart przemawiałaby jaśniej wtedy niż 10 Monet? Przynajmniej mi tak. Tylko to wszystko opisuję ze swego doświadczenia i nie twierdzę, że jest ono słuszne. Nigdy tak nie twierdziłem. Ja nie z tych wróżów, którzy by to stawiali na pierwszym miejscu swe ego (pierwszeństwo swej racji). Ale w czym problem? Marta może przecież rozłożyć krzyż, zapewne troszkę więcej się dowie niż z tego trójkarcianego, równoległego. Cytuj
Gość realna Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 As pucharow bardziej, niz 10 monet? 2 Pucharow i "wejscie w zwiazek"? ok.... Rob Marta, niech sie dowiemy wiecej;-) Cytuj
Gość björn Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Marta, sekwencja kart skojarzyła mi się tak, jakbyś owego pana miała poznać drogą elektroniczną... W związek wejdziesz, to pewne, ale patrz - we wrześniu masz Księżyc, czyli kontakt drogą elektroniczną (internet, telefon), kolejny miesiąc to Głupiec, czyli rodzenie się czegoś nowego, a w listopadzie to już rozkwit uczuć... taki nawet - powiedziałbym - konkretny (10 pucharów). Cytuj
Gość SooYoung Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Czy w 2015 poznam mężczynę z którym wejdę w związek? królowa denarów, król pucharów, 10 monet jaki to będzie miesiąc? styczeń - 10 buław - nie luty - mag- może coś drgnąć marzec - giermek buław - są szanse kwiecień - eremita- średnio maj - kapłanka - chyba nie bardzo czerwiec - cesarzowa - też nie, chociaż może.. lipiec - wieża - absolutnie nie sierpień - król mieczy- może ktoś być wrzesień - ksieżyc- nie październik - głupiec - może być, ale nie najlepsza karta na związki listopad - 10 pucharów - tak grudzień - tak W październiku. A wczesniejsze znajomosci będziesz odrzucać. Owszem będzie ciekawie, fajnie, nawet pojawi się jakiś starszy pan, ale dla Ciebie to nie będzie to na c czekasz, czego oczekujesz. Listopadowa 10 pucharów, to pełne zadowolenie w sytuacji w jakiej jesteś. Tło roku to oczekiwanie na tego właściwego - król pucharów, w 10 denarów jest zysk w każdym razie rok będzie udany, a jak nie wejdziesz w stały związek to wyniesiesz z tego wartościową i wzbogacająca Cię naukę. Cytuj
Davisa Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Ona, On i Dyszka.. a suma Kapłanka albo Kapłan, jak kto woli...Z sumowania HB wychodzi Sąd/Kapłanka, co wg mnie jest informacją, że co najwyżej Panna Marta może wejść w związek, ale jako ta trzecia. Na moje oko w Królu pucharów wyszedł pan, ale zajęty (Królowa monet+10 monet), który może zabiegać o względy Marty. W maju mogą się do siebie zbliżyć, w czerwcu wyjdzie na jaw prawda o sytuacji pana a w lipcu coś rypnie. Pytanie, co? ;-) Cytuj
x-latek Napisano 9 Stycznia 2015 Napisano 9 Stycznia 2015 A Krisso powiedział dziś w programie, że 10 Monet to jest zadowolenie z życia emocjonalnego. Kobieta dzwoniła o wróżbę na związek do jego i tak jej powiedział. Przy okazji przypomniałem przez to swą zapomnianą interpretację 10 Monet. To jest seks. Przy tej dworskiej parze może to mieć też sens. A jak to naprawdę będzie to się jeszcze okaże. Cytuj
Agiatis Napisano 9 Stycznia 2015 Napisano 9 Stycznia 2015 Witaj, z tą 10 monet u mnie pokazuje się ona jako związek z rozsądku, u Krissa jako zadowolenie emocjonalne, każdy z nas wypracowuje swoje znaczenia;) Dlatego jest tyle interpretacji rozkładu, którego my nie tworzyliśmy/rozkładaliśmy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi