Skocz do zawartości

Czy to przedsięwzięcie wypali?

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy to przedsięwzięcie wypali? (w ciągu 6-12mc)

Cesarzowa III (O) . Świat XXI . 6 buław -> VIII Sprawiedliwość

Będzie trochę walki ze sobą, ale chyba wypali i włożony wysiłek się zwróci... :) Czyż nie? Bo zwątpiłam zobaczywszy konkurencję moją obecną, ale to jeszcze wszak o niczym nie przesądza...

Napisano

Wypali Farfallka wypali :icon_smile: Bardzo pozytywne karty wyszły. Nie można wykluczyć tu udziału pewnej kobiety, która to może stać wyżej nad Tobą - mam na myśli - spełniać jakąś wyższą społeczną funkcję niż Twa. Może być tu ona bardzo pomocna Ci.

Napisano

Uda się.. Swiat stoi otworem, przypieczętowany sukcesem, będzie dobrze. Cesarzowa, to możesz być, jako kobieta kreatywna, abyś nie negowała w sobie pomysłów:)

Napisano

Dziękuję kochani. Tak neguję czasem pomysły. Wiem, że pomysł jest ok, ale jednak zwątpienie czasem dopada. Natomiast pomysł x-latka - mi też to przeszło przez myśl jak zobaczyłam te karty, że może moja mama i jej pomoc finansowa... ale wyszła odwrócona... Dziękuję powieszę sobie nad biurkiem wydruk tych kart :D

Napisano
Czy to przedsięwzięcie wypali? (w ciągu 6-12mc)

Cesarzowa III (O) . Świat XXI . 6 buław -> VIII Sprawiedliwość

Ty chyba nie masz za dużo pewności siebie hehe ;)m stąd odwrócona Cesarzowa. Ale pomysł jest całkiem fajny i jak na moje - jeśli schowasz swoje pesymistyczne myśli w kieszeń - wszystko wypali :)

Napisano

Odwrócona cesarzowa to Ty - trudności w podjęciu decyzji, Twoja chwiejność i zagubienie. Dalsze karty w wskazują, że osiągniesz zamierzony cel. Praca, którą się lubi i wykonuje nie tylko ze względów materialnych. Firma bedzie się rozwijać dymanicznie, skokami. Produkt ma szanse wyjść poza granice kraju. Branża nastawiona na nowoczesność, ewentualnie sport. (Nie wiem dlaczego myślę, że pytanie dot. pracy, zarobków). Powodzenia!

Napisano (edytowane)

Dziękuję dziewczęta, dokładnie tak jest :).

Tak, myślę, że można powiedzieć, że branża nastawiona na nowoczesność :). No nic, chowam swoje własne wąty i pracuję powolutku. Nie ma powodów, by się nie udało.

Dziękuję za wsparcie.. :)

Edytowane przez Farfalla209
Napisano

O! Nie zauważyłem że Cesarzowa jest odwrócona i nie wziąłem tego pod uwagę. Ale mimo tego to wygląda to nieźle. Więc może ta Cesarzowa to kobieta, która Ci nie będzie sprzyjała, można i wziąć tu pod uwagę Twą mamę - tak jak napisałaś. Za to dwie następne to przecież bardzo pozytywne karty jak na pomyślność w danym przedsięwzięciu. Więc z czasem może to okazać się według przysłowia: every dark cloud has a silver lining.

Napisano

zgadzam się z innym, od siebie dodam jeszcze, że powinnaś zainwestować w marketing i reklamę, wyjść do świata, rozgłaszać się, powodzenia :)