Skocz do zawartości

Sesja (ZWERYFIKOWANY)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Idąc za Pretorią, postanowiłam sprawdzić w kartach, jak pójdą mi egzaminy.

13 lutego mam zaliczenie ćwiczeń, jeżeli napiszę na co najmniej 4,5 to będę zwolniona z egzaminu.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę zwolniona z egzaminu?

Umiarkowanie, Rycerz buław, Król mieczy --> HB Umiarkowanie, Kapłan

Wydaje mi się, że może mi się udać... widać naukę (Umiarkowanie, król mieczy), wysiłek by wypaść jak najlepiej (rycerz buław).

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam zerówkę 19 stycznia ? Chyba ustna będzie.

10 buław, Świat, As buław, Królowa denarów --> HB Kapłan

Zdam. Chyba okaże się, że nie będzie tak trudno, jak sądziłam.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam egzamin u pana dr? Ustny.

Sąd, Mag, 7 buław --> HB Koło, Mag

Zdam. Będę musiała wykazać się logiką, sprytem, może improwizować, pokazać, że rozumiem zagadnienie, dyskutować.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam egzamin u pani profesor? Ustny.

6 denarów, Pustelnik, 8 kielichów, As mieczy --> HB Kochankowie

Chyba dam radę, będę przygotowana, aczkolwiek mogę dostać tylko 3.

Dopytałam: jak mi pójdzie? - 7 denarów, Słońce, 3 buław, Kapłan --> HB Rydwan

Będzie opóźnienie, wejdę później niż jest to przewidziane na liście. Pytania nie powinny mnie zaskoczyć, może trafię na takie, które nie sprawią mi problemu... ewentualnie w 3 buław widać improwizację, wyzwanie, ale zdam (Kapłan).

Napisano

13 lutego mam zaliczenie ćwiczeń, jeżeli napiszę na co najmniej 4,5 to będę zwolniona z egzaminu.

Z daty i z kart - zdasz.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam zerówkę 19 stycznia ? Chyba ustna będzie.

Z daty i z kart - zdasz.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam egzamin u pana dr? Ustny.

Sąd, Mag, 7 buław --> HB Koło, Mag

Sąd to danie drugiej szansy (może jakieś dodatkowe pytanie) Będziesz zdenerwowana, ale pokonasz stres. Pięknie się wypowiesz (Mag), takie troche nawet lanie wody, słowotok, ale bedzie przekonujący ;-).

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zdam egzamin u pani profesor? Ustny.

6 denarów, Pustelnik, 8 kielichów, As mieczy --> HB Kochankowie

Lekko nie bedzie, ale zdasz, as mieczy to dokładnie zdany egzamin.

Dopytałam: jak mi pójdzie? - 7 denarów, Słońce, 3 buław, Kapłan --> HB Rydwan

Z początku jak po grudzie, ale się rozkręcisz.

Będzie dobrze. Powodzenia!

Gość Euterpe
Napisano

z pierwszego możesz nie być zwolniona (na mojej karcie XIV Umiarkowanie dwa kielichy są połączone wodą) i może Cie to trochę rozłościć. Profesor bardzo surowy? Patrząc na króla mieczy mam wrażenie, że wykłady zna już na pamięć albo ma już swoje lata.

zerówka z 19 stycznia chyba zamieni się w kolejny termin. 10 buław na początku tego pytania może oznaczać zbyt wielki poziom. Kolejnym razem przygotujesz się lepiej i wtedy będziesz zadowolona z wyniku.

Egzamin u dr'a powinnaś zdać, łatwo się uwolnisz od tego przedmiotu.

U pani profesor możesz dłużej czekać na wyniki, ale też jestem za tym, że zaliczysz.

• 2 tygodnie później...
Gość Linkinia
Napisano

WERYFIKACJA CZ.1

Odpowiedź na pierwsze pytanie: zdałam na 5 i jestem zwolniona z egzaminu. Pytania sprawdzały wiedzę w sposób praktyczny.

Wydaje mi się, że może mi się udać... widać naukę (Umiarkowanie, król mieczy), wysiłek by wypaść jak najlepiej (rycerz buław).

Z daty i z kart - zdasz.

z pierwszego możesz nie być zwolniona (na mojej karcie XIV Umiarkowanie dwa kielichy są połączone wodą) i może Cie to trochę rozłościć. Profesor bardzo surowy? Patrząc na króla mieczy mam wrażenie, że wykłady zna już na pamięć albo ma już swoje lata.
Gość Linkinia
Napisano

WERYFIKACJA CZ.2

Zerówka była pisemna, test z pytaniami zamkniętymi i trzema otwartymi na zasadzie ''wymień''. Czytalam tylko materiały, nie uczyłam się ich. Trochę załuję, że nie poświęciłam więcej czasu, bo jeszcze dwa razy bym przeczytała, to może bym dostala lepszą ocenę. A tak to na styk zaliczyłam na 3 ;)

Zdam. Chyba okaże się, że nie będzie tak trudno, jak sądziłam.

Z daty i z kart - zdasz.

zerówka z 19 stycznia chyba zamieni się w kolejny termin. 10 buław na początku tego pytania może oznaczać zbyt wielki poziom. Kolejnym razem przygotujesz się lepiej i wtedy będziesz zadowolona z wyniku.

• 2 tygodnie później...
Gość Linkinia
Napisano

I ostatnia weryfka ;)

Zdałam oba ostatnie egzaminy.

W jednym musiałam improwizować trochę, ale dostałam 4.

No i dzisiaj 4,5 ;)