Garou Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 To jest sen mojej matki, jej mąż śnił jej się po raz pierwszy odkąd umarł. Sen jest króciutki. Mama niewiele pamięta: Ojciec pełnił basztę przy Bożym grobie w kościele. Był jakby grubszy niż w rzeczywistości. Później przyszedł na nasze podwórko gdzie stało dużo ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkrabeniek Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Twojemu Ojcu jest dobrze po drugiej stronie ... To że się przyśnił może oznaczać że się przypomina - prosi o modlitwę lub o odwiedziny... Takie jest moje zdanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garou Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 Odwiedziny. W jakim sensie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maadziaa93 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Odwiedziny w takim sensie by pojsc do niego na grob i zapalic swieczke . Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armather Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Mi się wydaje również ,że jest to sen uspokajający ... Zauważyć pragnę ,że Tobie również się taki przyśnił . Mam nieodparte wrażenie ,że Twqój ojciec po śmierci po prostu chciał uspokoić domowników Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts