Skocz do zawartości

Czy mąż dostanie/znajdzie pracę?

Apokalipto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jw.

Zrobiłam rozkład i wyszło mi:

Diabeł , królowa buław , 2 buław + dobrana gwiazda

Diabeł ukazuje jego faktyczne wcześniejsze podejście do pracy gdyż jej nie szukał i żył sobie nie martwiąc się o nic, lecz sytuacja się zmieniła i teraz praca jest potrzebna i to bardzo, królowa buław ukazuje mi tu teściową która że tak powiem wspiera go trochę przy szukaniu tej pracy i gna go trochę w tych poszukiwaniach i różnych możliwości, 2 buław pokazuje tu jakieś nowe możliwości zawieranie umów nowe kontakty więc kto wie może znajdzie, gwiazda wydaje się tu wspierać tę 2 buław.

kiedy? - król monet - tu wyszła mi albo zima albo wiosna/lato maj/czerwiec ?

gdzie? - 6 buław (odwr) - hmm nie wiem czy dobrze to interpretuję ale być może jakies bloki, osiedle, sieci sklepów, miejsce z korytarzem i pokojami?

Napisano

Mnie się wydaje, że nie. Będzie okazja podjęcia pracy w połowie roku, czerwiec. ALE jest tutaj ostrzeżenie przed podpisywaniem umowy. To bedzie praca nieuczciwa lub praca na czarno.

Natomiast, jest tu sygnał, że w starej pracy pojawią się jakieś nowe perspektywy. To go nie uraduje. Będzie niezdecydowany. Będzie czekał na przyklask innych. Nie będzie umiał podjąć szybkiej i zdecydowanej decyzji przez co będzie stratny.

Gość realna
Napisano (edytowane)

ale pytanie bylo, czy On kiedykolwiek dostanie te prace, czy np. w przeciagu 12 miesiecy?

dla mnie ta 2 bulaw i dobrana Gwiazda nie mowi o konkretnej pracy, bardziej jakies widoki na te.

Edytowane przez realna
Napisano

no nie bardzo mi się tu jakaś praca widzi w najbliższym czasie, ktoś, jakaś kobieta może mu coś obiecywać, cuda wianki ale to będzie tylko zwodzenie, nic z tego nie wyniknie :/

Napisano

Szkoda, że nie zadałaś pytania od: jaka jest szansa i nie zawęziłaś okresu czasu. Nic tu konkretnego nie wyszło, raczej poszukiwanie w tej 2 buław przy wsparciu jakiejś kobiety. Gwiazda mówi, że taka szansa na pracę być może się pojawi.

Gość björn
Napisano

Czas się nie pokazał konkretnie. Kiedyś na pewno ją znajdzie, ale tutaj karty raczej powiedziały (moje doświadczenie z tą kartą na pytanie zadane w ten sposóB), że znalezienie pracy będzie zależne od kogoś, jakby jakiś facet miał mu ją nagrać. Po Królu monet zawsze jest warto dobrać jedną kartę na pytanie "Kiedy...?". Wygląda na to, że ów Król monet wyjdzie do niego z propozycją. :)

Jest przestroga, by w międzyczasie uważać na nieuczciwych ludzi, podejrzane umowy.

Może zrób dodatkowy rozkład, gdzie wyciągniesz po jednej karcie na dany miesiąc, co pomogłoby Ci bardziej sprecyzować, kiedy podjęcie owej pracy może nastąpić?

Napisano

Zrobię dodatkowy miesięczny rozkład, ale za parę dni :)

Napisano

Piszesz, że to Twój mąż. Czy on jest obecnie na Twoim garnuszku? Tak mi te karty się kojarzą i jakoś chęci prawdziwych na szukanie nie bardzo widzę..

Napisano
jw.

Podpisałabym się najchętniej pod Lilly Rose - Panu chyba dobrze takk, jak jest.

Niby szuka ale nie szuka, stara się, rozmawia ale to takie - bardziej przez gadanie buławowej niż z własnej, wewnętrznej potrzeby.

Coś tam, jak na moje, mu się trafi.

Nie jestem w stanie sprecyzować kiedy.

A gdzie - może jakiś sklep, salon gier etc?

Gość paulinqa123
Napisano
jw.

szczerze mówiąc jakoś prędko mi sie nie widzi u niego pracy :/ no chyba że jest to branża z poświęceniem siebie na rzecz innych np. w służbie zdrowia,straży pożarnej etc.

Diabeł ukazuje jego faktyczne wcześniejsze podejście do pracy gdyż jej nie szukał i żył sobie nie martwiąc się o nic, lecz sytuacja się zmieniła i teraz praca jest potrzebna i to bardzo, królowa buław ukazuje mi tu teściową która że tak powiem wspiera go trochę przy szukaniu tej pracy i gna go trochę w tych poszukiwaniach i różnych możliwości, 2 buław pokazuje tu jakieś nowe możliwości zawieranie umów nowe kontakty więc kto wie może znajdzie, gwiazda wydaje się tu wspierać tę 2 buław.

kiedy? - król monet - tu wyszła mi albo zima albo wiosna/lato maj/czerwiec ?

jesli już to uważam że albo późną jesienią albo na zimę

gdzie? - 6 buław (odwr) - hmm nie wiem czy dobrze to interpretuję ale być może jakies bloki, osiedle, sieci sklepów, miejsce z korytarzem i pokojami?

tutaj 6 buław odwr. powiedzialabym że pokazuje znow brak podjecia pracy :/ lub pracę z ktroej nie bedzie zadowolony, która da mu jedynie niezrealizowanie i będzie uważał podjęcie tej pracy jako błędną decyzje... ale jeśli miałabym już obstawiać miejsce to moze jakiś biurowiec, gdzies gdzie jest tłoczno lub może jakaś fabryka/produkcja

ale tak jak napisałam na początku uważam że prędko jej nei znajdzie :/

Napisano

Zawsze powinno się określić czas o jaki się pyta. Nie ma tu kart mówiących o znalezieniu pracy. W buławowej i diable widzę, że jej na tym bardziej zależy. Coś się pojawi, ale podjęcia pracy nie ma. Nie podałaś ramy czasowej, w której zamyka się wróżba, więc nie wiadomo też jak to tarot mógł pokazać.

• Moderator
Napisano

Tutaj pracy nie widać, wręcz przeciwnie jakby został wykolegowany przez jakąś kobietę, diabeł to karta oszustw, 2 buław karta niemocy...

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Weryfikacja

Mąż dostał pracę na umowę o pracę, zaczyna od 12 lutego.

Ja pomogłam mu znaleźć tę prace bo wysyłałam jego CV, gdy zadzwonili ze ma przyjść na rozmowę to nie bardzo chciał iść ale go "wygoniłam" :D

Praca w sklepie na magazynie.

Może nie jest to jego wymarzona praca, ale lepsza taka niż żadna.

Edytowane przez Apokalipto
  • Lubię to! 1
Gość paulinqa123
Napisano

Diabeł , królowa buław , 2 buław haha czyli pokazało się ,że Ty musialas przejąć stery w swoje ręce,w diable wręcz jakby jakiś przymus, zrobienie czegoś na siłe, a 2 buław jako rozmowy, roznoszenie cv itd. no i oczywiście pośrodku Ty :) ;D ah te chłopy... dobrze że ma coś do roboty dzięki Tobie ;)

Gość paulinqa123
Napisano

i jeszcze król monet pokazał zime :D czyli jak najbardziej na czasie, a 6 buław odwr. magazyn czyli duże miejsce z przestrzenią w którym pracuje dużo ludzi :D