Skocz do zawartości

Moje życie najbliższe dwa miesiące

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sytuacja ogólna - 10 mieczy--10 pucharów--Król Pucharów coś mnie przygnie do ziemi, ale wyjde z tego obronną ręką dzięki Pucharowemu

Praca --Rycerz Pucharów--3 miecze--Sprawiedliwość zlecenia będą przypływać i odpływać, wymagać będą wiedzy, inteligencji, na tyle na ile zadziałam, na tyle mi to będzie się opłacać

Uczucia--Rycerz Pucharów--As Mieczy--9 pucharów odcięcie od działań chaotycznych, prowadzące do spełnieni jakiś planów marzeń

dom--2 monety--3 puchary--Paż mieczy sporo wahań, radości przeplatana z kłótniami

Napisano
Sytuacja ogólna - 10 mieczy--10 pucharów--Król Pucharów nie znam twojej sytuacji ale 10 pucharów zawsze mi się kojarzy z rodzinką i najbliższymi mi ludźmi, 10 mieczy mi wychodzi na straszne zmeczenie, więc jak dla mnie masz dość, jesteś przeciążona i rodzina pomoże ci się podźwignąć z dołka

Praca --Rycerz Pucharów--3 miecze--Sprawiedliwość jakieś problemy, pucharowy bedzie cię ranił, krytykował ale uda ci się z nim wygrać

Uczucia--Rycerz Pucharów--As Mieczy--9 pucharów czy ten rycerz to ktoś bliski? bo w pracy i w uczuciach ci się pokazuje. W asie widzę walkę o uczucia pucharowego które przyniosą miłe zakończenie lub rozmowy o waszym związku.

dom--2 monety--3 puchary--Paż mieczy 2 monet to szukanie jakiegoś wyjścia (może to problemy połączone z pracę), ale powinno być miło i przyjemnie (3 puchary) może dzieki paziowi i rozmawami z nim (masz jakieś dzieciątko?)

Ogólnie z wszystkich kart wydaje mi się, że nie bedziesz się nudzić, trochę kłótni, problemów ale i dużo przyjemności, uśmiechu i zabawy. Nie znam twojej sytuacji i trudno mi się do tego odnieść. Napisałam co zobaczyłam w kartach. Mam nadzieję, że dziewczyny ci pomogą lepiej to zinterpretować. Pozdrawiam

Napisano

Dzięki śliczne ;) Mam córkę i faceta a z nim z pewnością wiele rozmów będę musiała przeprowadzić na temat wspólnej przyszłości ;)

Napisano (edytowane)
Sytuacja ogólna - 10 mieczy--10 pucharów--Król Pucharów coś mnie przygnie do ziemi, ale wyjde z tego obronną ręką dzięki Pucharowemu

Praca --Rycerz Pucharów--3 miecze--Sprawiedliwość zlecenia będą przypływać i odpływać, wymagać będą wiedzy, inteligencji, na tyle na ile zadziałam, na tyle mi to będzie się opłacać

Uczucia--Rycerz Pucharów--As Mieczy--9 pucharów odcięcie od działań chaotycznych, prowadzące do spełnieni jakiś planów marzeń

dom--2 monety--3 puchary--Paż mieczy sporo wahań, radości przeplatana z kłótniami

Ogólnie - będzie to czas typowych wzlotów i upadków.

Praca - Pojawia się jakieś niedogodności, spory. Ale niczego nie zmieniaj w tym czasie i nie podejmuj żadnych decyzji bo źle one wpłyną na dalszą przyszłość.

Uczucia - Jeśli masz partnera być może ukazuje się tu jakaś wspólne zainteresowanie, wpłynie to na umocnienie związku.

Dom - Hmm tu przez większość czasu będzie dobrze, dużo gości, lecz niewykluczone sprzeczki.

Edytowane przez Apokalipto
Napisano

Sytuacja ogólna - 10 mieczy--10 pucharów--Król Pucharów coś mnie przygnie do ziemi, ale wyjde z tego obronną ręką dzięki Pucharowemu.

Wykorzystasz swoje zebrane doswiadczenie zyciowe do zakonczenia jakis starych , niepotrzebnych spraw emocjonalnych.Dzieki temu bedziesz mogła wyjśc na wyzszy poziom emocjonalny i uczuciowy. Tu pomyslałam o twoich relacjach z tatą lub z partnerem:)

W pracy raz na wozie raz pod wozem, ale ogólnie bedzie ok.

Możliwa kłotnia z partnerem , ale potem "sielanka"

W domu mozliwe tez "popstrykanie sie z Piskleciem ( dziecko) bardzo mozliwe ze bedziesz sie wahała powiedziec mu o Waszych planach na przyszlosc ( slub ? )

• 2 tygodnie później...
Napisano

10 mieczy już się objawiło i to w odniesieniu do Króla Pucharów- w tym przypadku mojego taty, czekamy na badania i wyniki, bo nie wszystko jest tak, jak powinno, oby te 10 pucharów wskazywało na szczęśliwy finał i błachą przyczynę kłopotów

Napisano
10 mieczy już się objawiło i to w odniesieniu do Króla Pucharów- w tym przypadku mojego taty, czekamy na badania i wyniki, bo nie wszystko jest tak, jak powinno, oby te 10 pucharów wskazywało na szczęśliwy finał i błachą przyczynę kłopotów

Jeśli zawierzyć w tym przypadku kartom to tata powinien wyjść z tej sytuacji obronną ręką.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Moją pracę najlepiej tu weryfikuje to http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/84176-zalegla-kasa.html walka o zaległą kasę. Ale jak tak patrze na tą sprawiedliwość na końcu tego rozkładu, to chyba powinnam jednak pieniądze odzyskać. Albo żyje złudzeniami. Rety, jak ja tego w swojej pracy nie lubię. Jedni płacą w terminie, czasem nawet z wyprzedzeniem, ale zawsze trafi się jeden taki cielec, co sądzi , że może się migać