tribalbellydancer Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Mialam dzisiaj dziwny sen. Najlepsze, ze nie wiem czy bylo to naprawde wyjscie z ciala (czulam sie pobudzona, jakby ktos mie podnosil i slyszalam szum, w uszach cisnienie zatykaly sie..i nagle widzialam siebie spiaca ale jakos tak niepodobna do siebie;/) pozniej wiem, ze panowal polmrok a ja chcialam sie udac w odwiedziny do kogos i przeszlam przez sciane i zaczelam leciec a z kazdym wiekszym wdechem nabieralam jakby sil to lotu. pozniej widzialam/slyszalam jak moja matka wchodzi do pokoju a ja czulam ze moje cialo fizyczne nie reaguje, ma zacisniete usta ale slyszalam jej glos tylko tu teraz pewien haczyk - nie mieszkam juz z matka wiec jakim cudem ona sie tam znalazla - to przekonuje mnie o tym, ze mogl to byc sen. pozniej wiem ze mialam jeszcze inne sny w ciagu tej nocy i widzialam jakichs mezczyzn w mundurach i mylam przy nich zeby i wylecialy mi trzy..potem sie obudzilam bo pies chcial wyjsc na dwor. prosze chetnych o interpretacje - wiem, ze zeby to choroba ale ie wiem w koncu czy wyszlam z tego ciala czy nie..moze i wyszlam ale zapadlam w sen zaraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tribalbellydancer Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 aha jeszcze dodam ze podczas tego szumu mialam jakas swiadmosc zeby wkrecic sie ze jestem na hustawce i czulam jakbym sie bujala do przodu i do tylu i to pomagalo mi wyjsc z ciala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Huśtanie się może sugerować Twoje wahanie co do jakiejś istotnej decyzji/ A co do wątku w którym wychodzisz z siebie.. jedynie co mi przychodzi na myśl, to to że znajdziesz się w sytuacji wymagającej od Ciebie ogromnego zaangażowania.. jakbyś musiała się rozdwoić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts