Skocz do zawartości

Czy dostanę tę pracę?

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Upatrzyłam sobie jedną firmę, w której chciałabym zacząć pracować. W tym tygodniu mam zamiar wysłać cv. Zadałam pytanie jaka jest szansa, że uda mi się dostać tę pracę.

Królowa kielichów, Rydwan, 6 monetdołożyłam Pazia monet

O matko, ta kielichowa to cała ja w momencie kiedy szukam pracy. Cały czas brak mi wiary w siebie, przeżywam, marudzę, że nic mi się nie uda i że inni na pewno są lepsi ode mnie. Jednym słowem- histeria :lol_na: Widzę jednak, że jest realna szansa na sukces, 6 monet to propozycja, a w paziu widzę siebie pracującą.

Weryfka za 2-4 tygodnie :)

Napisano
Upatrzyłam sobie jedną firmę, w której chciałabym zacząć pracować. W tym tygodniu mam zamiar wysłać cv. Zadałam pytanie jaka jest szansa, że uda mi się dostać tę pracę.

hmmm masz nadzieję na tę pracę i powiem Ci, że jak na moje szansa jest :)

paź monetowy jako osoba zaczynająca. Rydwan - zmiana pracy / ruszenie się czegoś z pracą. A 6 monet często mi pokazywała podpisanie umowy :)

powodzenia :usmiech2_na:

Gość Euterpe
Napisano

Królowa kielichów, Rydwan, 6 monet dołożyłam Pazia monet

szansa jest zawsze, mniejsza czy większa :)

królowa kielichów - pochłania to całą Twoją osobę, dużo o tym myślisz, wczuwasz się w to głęboko

Rydwan pędzi w określonym kierunku, a w jakim, to pokaże karta obok (mnie ta po prawej, bo zakładam, że rydwan podobnie jak 8 buław brną do przodu, w przyszłość) czyli do 6 monet. 6 denarów pokazała mi kiedyś zdany egzamin i więcej grosza w kieszeni, podobnie paź denarów.

Jestem na tak. Wypłata jednak może nie być jednak na tyle wielka, aby móc jeszcze iść na swoje, ale powinna być w miarę satysfakcjonująca :okok:

Napisano

Oj mam Trida, bo z pieniążkami krucho :D A wiosna się zbliża to by się przydało mieć na jakieś ciucha ;) Dzięki za pozytywną interpretację ;)

Napisano

Tez uważam, że szansa na rozpoczęcie pracy jest bardzo duża. Po tych kartach powiedziałabym, że to niemal pewne. Tylko się uspokój , bo ta królowa przy rydwanie pokazuje wyraźnie, że cała w środku chodzisz, a to nie jesteś najlepszy stan, żeby dobrze zaprezentować się na rozmowie ;-). Wydaje mi się, że tu też ta rekrutacja mogła się pokazać. Teraz tu już szyję, ale wydaje mi się, że skontaktuje się z Tobą kobieta lub będzie prowadzić rozmowę, 6 den- propozycja pracy.

Napisano

Praca będzie, ale wynagrodzenie może nie być duże. Giermek monet pokazał mi kiedyś stan finansowy taki jaki jest, bez zmian.

Napisano

O matko, ta kielichowa to cała ja w momencie kiedy szukam pracy. Cały czas brak mi wiary w siebie, przeżywam, marudzę, że nic mi się nie uda i że inni na pewno są lepsi ode mnie. Jednym słowem- histeria :lol_na: Widzę jednak, że jest realna szansa na sukces, 6 monet to propozycja, a w paziu widzę siebie pracującą.

Weryfka za 2-4 tygodnie :)

Królowa - symbolizuje Ciebie,nie denerwuj się tak-bedzie dobrze:)) Rydwan-trzeba sie spieszyc, bo mozesz stracic okazję na tą pracę, musisz tam dojechac??

6monet+paź - propozycja pracy, przyjmiesz ją.Na początek pewnie nie będą to wielkie pieniądze, dopiero bedziesz zdobywala doswiadczenie (okres probny)

Powodzenia :)

Napisano

Przed Tobą kolejny etap kariery. Zostaniesz zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną (rydwan), a później podpiszesz umowę (6 monet). Myślę, że to bedzie praca w zespole, a biznes związany z medycyną, farmacją lub chemią, ewentualnie ekonomista. Powodzenia!

Gość Linkinia
Napisano

Królowa kielichów, Rydwan, 6 monet dołożyłam Pazia monet --> HB Śmierć, Cesarz

Jak dla mnie masz duże szanse, żeby zdobyć tę pracę. Rydwan to coś nowego, dynamika, a 6 denarów widziałabym jako umowę, podpisanie pracy, dogadanie się. Paź moment ładnie wygląda, kończąc rozkład - zwiastuje coś nowego, zarobkowego.

Powodzenia! ;)

Napisano

Jestem na studiach ekonomicznych Grahanko i w takiej branży szukam pracy :) Dziękuję Wam :)

Gość paulinqa123
Napisano

Królowa kielichów, Rydwan, 6 monetdołożyłam Pazia monet uwazam że jak najbardziej ja otrzymasz :) fajne karty, rydwan to wejście w nowe a 6 monet stabilność i dochody, paź monet tylko potęguje to co pokazał rydwan czyli przystosowanie sie w nowym miejscu i rozpoczynanie kolejnego etapu

• Moderator
Napisano

6 denarów to generalnie karta pomocy,

rydwan - to podjęcie nowych wyzwań

więc wychodzi że powinnaś dostać tą pracę