Sanya Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Upatrzyłam sobie jedną firmę, w której chciałabym zacząć pracować. W tym tygodniu mam zamiar wysłać cv. Zadałam pytanie jaka jest szansa, że uda mi się dostać tę pracę. Królowa kielichów, Rydwan, 6 monetdołożyłam Pazia monet O matko, ta kielichowa to cała ja w momencie kiedy szukam pracy. Cały czas brak mi wiary w siebie, przeżywam, marudzę, że nic mi się nie uda i że inni na pewno są lepsi ode mnie. Jednym słowem- histeria Widzę jednak, że jest realna szansa na sukces, 6 monet to propozycja, a w paziu widzę siebie pracującą. Weryfka za 2-4 tygodnie Cytuj
Trida Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Upatrzyłam sobie jedną firmę, w której chciałabym zacząć pracować. W tym tygodniu mam zamiar wysłać cv. Zadałam pytanie jaka jest szansa, że uda mi się dostać tę pracę.Królowa kielichów, Rydwan, 6 monetdołożyłam Pazia monet hmmm masz nadzieję na tę pracę i powiem Ci, że jak na moje szansa jest paź monetowy jako osoba zaczynająca. Rydwan - zmiana pracy / ruszenie się czegoś z pracą. A 6 monet często mi pokazywała podpisanie umowy powodzenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Królowa kielichów, Rydwan, 6 monet dołożyłam Pazia monet szansa jest zawsze, mniejsza czy większa królowa kielichów - pochłania to całą Twoją osobę, dużo o tym myślisz, wczuwasz się w to głęboko Rydwan pędzi w określonym kierunku, a w jakim, to pokaże karta obok (mnie ta po prawej, bo zakładam, że rydwan podobnie jak 8 buław brną do przodu, w przyszłość) czyli do 6 monet. 6 denarów pokazała mi kiedyś zdany egzamin i więcej grosza w kieszeni, podobnie paź denarów. Jestem na tak. Wypłata jednak może nie być jednak na tyle wielka, aby móc jeszcze iść na swoje, ale powinna być w miarę satysfakcjonująca Cytuj
Sanya Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Napisano 8 Stycznia 2015 Oj mam Trida, bo z pieniążkami krucho A wiosna się zbliża to by się przydało mieć na jakieś ciucha Dzięki za pozytywną interpretację Cytuj
roszpunka79 Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Tez uważam, że szansa na rozpoczęcie pracy jest bardzo duża. Po tych kartach powiedziałabym, że to niemal pewne. Tylko się uspokój , bo ta królowa przy rydwanie pokazuje wyraźnie, że cała w środku chodzisz, a to nie jesteś najlepszy stan, żeby dobrze zaprezentować się na rozmowie ;-). Wydaje mi się, że tu też ta rekrutacja mogła się pokazać. Teraz tu już szyję, ale wydaje mi się, że skontaktuje się z Tobą kobieta lub będzie prowadzić rozmowę, 6 den- propozycja pracy. Cytuj
adivino Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Praca będzie, ale wynagrodzenie może nie być duże. Giermek monet pokazał mi kiedyś stan finansowy taki jaki jest, bez zmian. Cytuj
gucio19 Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Upatrzyłam sobie jedną firmę, w której chciałabym zacząć pracować. W tym tygodniu mam zamiar wysłać cv. Zadałam pytanie jaka jest szansa, że uda mi się dostać tę pracę. Królowa kielichów, Rydwan, 6 monetdołożyłam Pazia monet O matko, ta kielichowa to cała ja w momencie kiedy szukam pracy. Cały czas brak mi wiary w siebie, przeżywam, marudzę, że nic mi się nie uda i że inni na pewno są lepsi ode mnie. Jednym słowem- histeria Widzę jednak, że jest realna szansa na sukces, 6 monet to propozycja, a w paziu widzę siebie pracującą. Weryfka za 2-4 tygodnie Królowa - symbolizuje Ciebie,nie denerwuj się tak-bedzie dobrze:)) Rydwan-trzeba sie spieszyc, bo mozesz stracic okazję na tą pracę, musisz tam dojechac?? 6monet+paź - propozycja pracy, przyjmiesz ją.Na początek pewnie nie będą to wielkie pieniądze, dopiero bedziesz zdobywala doswiadczenie (okres probny) Powodzenia Cytuj
Grahanka Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Przed Tobą kolejny etap kariery. Zostaniesz zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną (rydwan), a później podpiszesz umowę (6 monet). Myślę, że to bedzie praca w zespole, a biznes związany z medycyną, farmacją lub chemią, ewentualnie ekonomista. Powodzenia! Cytuj
Gość Linkinia Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Królowa kielichów, Rydwan, 6 monet dołożyłam Pazia monet --> HB Śmierć, Cesarz Jak dla mnie masz duże szanse, żeby zdobyć tę pracę. Rydwan to coś nowego, dynamika, a 6 denarów widziałabym jako umowę, podpisanie pracy, dogadanie się. Paź moment ładnie wygląda, kończąc rozkład - zwiastuje coś nowego, zarobkowego. Powodzenia! Cytuj
Sanya Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Napisano 8 Stycznia 2015 Jestem na studiach ekonomicznych Grahanko i w takiej branży szukam pracy Dziękuję Wam Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 9 Stycznia 2015 Napisano 9 Stycznia 2015 Królowa kielichów, Rydwan, 6 monetdołożyłam Pazia monet uwazam że jak najbardziej ja otrzymasz fajne karty, rydwan to wejście w nowe a 6 monet stabilność i dochody, paź monet tylko potęguje to co pokazał rydwan czyli przystosowanie sie w nowym miejscu i rozpoczynanie kolejnego etapu Cytuj
pawel116 Napisano 9 Stycznia 2015 Napisano 9 Stycznia 2015 Mogą przyjąć Cię na prywatny staż. Powodzenia! Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 11 Stycznia 2015 Moderator Napisano 11 Stycznia 2015 6 denarów to generalnie karta pomocy, rydwan - to podjęcie nowych wyzwań więc wychodzi że powinnaś dostać tą pracę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi