Panaware Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Śniło mi się, że siedziałem w jakimś przyciemnionym pomieszczeniu na wygodnej kanapie i przysypiałem w takiej pozycji. Do pomieszczenia weszła dziewczyna myślała, że śpię a ja nie wyprowadziłem Jej z tego błędu tylko przez zmrużone powieki Ją obserwowałem. Usiadła bardzo blisko dotykając mnie. Od razu rozpoznałem w Niej dziewczynę o która od dłuższego czasu bez skutku się staram. Na początku patrzyła przed siebie a ja przed ten czas miałem okazje podziwiać Jej piękny profil, następnie powoli się odwróciła i zaczęła delikatnie całować w usta śpiącego mnie (udającego, że śpię) Kiedy się zorientowałem co robi przestałem udawać i sam zaczałem to robić. Nie broniła się. To było niezwykłe uczucie, dodam, że jestem już dwudziestokilku letnim facetem i nigdy się nie całowałem z dziewczyną. Czy to może coś oznaczać? Nie jestem pewny Jej uczuć Cytuj
Tamaya Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Skoro ta dziewczyna rzeczywiście jest Ci osobą znaną możliwe, że jest odbicie twojego pragnienia. W innym przypadku może sen sugeruje, że potrzebujesz więcej delikatności w staraniu się o jej względy. Znaleźć sposób by się Tobą zainteresowała i wtedy podjąć inicjatywę. W śnie jesteś delikatny, pozwalasz jej na ruch, kiedy myśli, że śpisz i wykonujesz swój, kiedy pojawia się odpowiedni moment. Wykorzystujesz zmysł obserwacji by odgadnąć właściwe sygnały i nie spłoszyć jej. Cytuj
Grahanka Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Ten sen, to po prostu Twoje marzenia. Piękny sen. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi