x-latek Napisano 9 Stycznia 2015 Napisano 9 Stycznia 2015 odwrócony Paź Buław/4 Buławy/6 Monet Nieskupienie się do końca na sprawach finansowych, jakieś roztrzepanie, opieszałość w tym Paziu, ewntualnie jakaś młodsza osoba może mi być przeszkodą w tym temacie. Nierozumiem tych 4 Buław. Dom? Ale co dom, jeśli tak? Lub mój słomiany zapał w jakimś działaniu związanym z finansami. 6 Monet? To ma być wzrost pieniędzy czy jakieś większe kupno/większa sprzedaż czegoś? Czy może moja pomoc komuś? Cytuj
Trida Napisano 9 Stycznia 2015 Napisano 9 Stycznia 2015 Jakieś wydatki związane z domem będą. Tutaj, jak sam zauważyłeś, nie do końca skupisz się na finansach. Ale będzie jako tako stabilnie (6 denków). Szaleć nie będziesz mógł za bardzo ale powinno wystarczyć na wszystko. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Stycznia 2015 Napisano 9 Stycznia 2015 nie interpretuję kart odwróconych, ale 4 buławy obok 6 denarów brzmi optymistycznie Może nie na każde wydatki będziesz mieć wpływ jak również na przypływ gotówki, ale źle być nie powinno. Zaciskania pasa do bólu też nie widzę, ale pamiętaj, że karty jedno, a rozsądne wydawanie to drugie. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 9 Stycznia 2015 Napisano 9 Stycznia 2015 finanse: odwrócony Paź Buław/4 Buławy/6 Monet odwrócony paź buław to u mnie niestałość w tym przypadku finansowa, więc finanse mogą być zachwiane momentami szarpniesz się na coś, może jakaś naprawa w domu,coś co będzie trzeba zrobić tak czy siak... ? (4 buław) , w 6 monet możesz otrzymac wsparcie lub zapłaacić to z kimś (resztą domowników), zrzucić się i wyremontować nie wiem może dach czy cokolwiek innego, tak czy siak 6 monet jeśli chodzi o finanse to dobra karta więc kaski CI nie zabranie poza może tym jednym nadszarpnięciem budżetu Cytuj
Grahanka Napisano 10 Stycznia 2015 Napisano 10 Stycznia 2015 odwrócony Paź Buław/4 Buławy/6 Monet Młody człowiek lekkomyślnym zachowaniem przyniesie złe wieści do domu. To będą błędne wiadomości, ale z tego tytułu poniesiesz wydatek. Generalnie nie stracisz nie zyskasz w tym roku. Dług spłacisz (rzekomy wybryk pazia buławowego). 1 Cytuj
adivino Napisano 10 Stycznia 2015 Napisano 10 Stycznia 2015 6 monet przy 4 buław to byłoby pozytywnie...nie lubię interpretować kart odwróconych, ale w tym przypadku to może być złe gospodarowanie pieniędzmi, wydatki generowane przez młodą osobę 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 10 Stycznia 2015 Napisano 10 Stycznia 2015 odwrócony Paź Buław/4 Buławy/6 Monet Nieskupienie się do końca na sprawach finansowych, jakieś roztrzepanie, opieszałość w tym Paziu, ewntualnie jakaś młodsza osoba może mi być przeszkodą w tym temacie. Nierozumiem tych 4 Buław. Dom? Ale co dom, jeśli tak? Lub mój słomiany zapał w jakimś działaniu związanym z finansami. 6 Monet? To ma być wzrost pieniędzy czy jakieś większe kupno/większa sprzedaż czegoś? Czy może moja pomoc komuś? pierwsza mysl- trzymaj jezyk za zebami, bo za pyskowanie mozna slono zaplacic. Cytuj
x-latek Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Napisano 10 Stycznia 2015 Szkoda no... Te karty mogłyby wyjść trochę lepsze. Przy tych 4 Buławach to te 6 Monet już nie ma takiego oddźwięku, powiedziałbym. To bardziej wygląda na zachowanie obecnego balansu niż wzrost finansów. A myślałem, że w tym roku stanę już burżujem Eh... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi