Skocz do zawartości

odpowiedź

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przesłałem CV na pewne stanowisko. Jak zostanie rozpatrzone?

Moc, Cesarzowa, 9 Buław -> Sąd

Dla mnie 9 Buław symbolizuje mur/ścianę, więc raczej nie będzie odzewu. Być może preferują kobietę albo nawet już kogoś mają na oku (na to by wskazywał Sąd).

Napisano

Podoba mi Twoja interpretacja. 9 buław w tym układzie mów: oddaj przywództwo, ustąp pola, wycofaj się, czyli chyba nie masz szans. Dużo tu energii kobiecej. Z sumy sąd to takie uwolnienie od tej (niezdrowej) sytuacji - układy, układziki. Jest Ci pisana inna praca. 3mam kciuki

Napisano

Jak dla mnie, Twoje CV zostanie rozpatrzone pozytywnie ...tyle ze mozliwe ze wróca do niego za jakis czas.

Napisano

Kurcze 9 buław na końcu to zawsze bezruch :( Moim zdaniem stanowisko jest już zarezerwowane dla jakiejś kobiety, ew. bardziej preferują kobiety i niestety nici.

Napisano
Kurcze 9 buław na końcu to zawsze bezruch :( Moim zdaniem stanowisko jest już zarezerwowane dla jakiejś kobiety, ew. bardziej preferują kobiety i niestety nici.

Jest to stanowisko sekretarsko-asystenckie, więc wniosek nasuwa się sam ;P

Gość gość5
Napisano

zgadzam siem z Lena75- wg zostaniesz wziety pod uwage i na jednej rozmowie sie nie skonczy

• Moderator
Napisano

ciekawe karty, dlatego ciekawi jesteśmy weryfikacji

karta siły mówi, że cokolwiek byś nie zrobił - uda się, nie ma możliwości żeby się nie udało - jak mawia p. Odero :P

cesarzowa to karta pomyślności wszelakiej

9 buław to faktycznie karta oporu, karta jakby przeciwna do Siły, to sytuacja, w której brakuje nam mocy żeby coś zrobić, ale bardziej decydują o tym czynniki zewnętrzne niż my sami.

układ kończy własnie 9 buław - więc faktycznie wygląda to tak jakbyś miał nie dostać tej pracy pomimo wcześniejszej karty siły...

Gość paulinqa123
Napisano

wybiorą kobiete najprawdopodobniej, mimo że masz dobre kwalifikacje