Astarte Napisano 10 Stycznia 2015 Napisano 10 Stycznia 2015 Pytanie o sukces finansowy Z całej talii wylosowane 3 karty Królowa buław Jest szansa na sukces finansowy Królowa mieczy Zdobycie sukcesu podstępem? Gwiazda Wszystko będzie ok., szczęście Co o tym myślicie Warto zagrać dzisiaj w totka? nie mogę pojąć roli tej królowej mieczy Cytuj
Czarownica Napisano 10 Stycznia 2015 Napisano 10 Stycznia 2015 Te karty to raczej mówią "ogarnij się zamiast zadawać życzeniowe pytania". Pytanie postawione w formie enigmatycznej = odpowiedź w formie "złotej myśli". Nie ma tu kart mówiących o sukcesie finansowym. Karty pokazują, ze dopóki nie weźmiesz się w garść i nie zaczniesz podchodzić do tego co robisz bardziej hmmm formalnie, biznesowo, to możesz sobie pomarzyć. Tak to jest pytać o "szansę"... Zrób konkretny rozkład na konkretne działania, a odpowiedź z kart również będzie bardziej precyzyjna. Cytuj
Astarte Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Napisano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Do podjetych działań nie pasuje mi żaden znany układ. Mam zbyt wiele niewiadomych, aby to dobrze zrobić. Wydaje mi się, że najtrafniejsze jest losowo wybranie trzech kart. Działania podjęłam, nie wiem tylko czy uzyskam przez nie zrot pieniędzy (tytułowy sukces finansowy) czy kolejny raz działania doprowadzą do bezsensownego wydania kasy. Może mylnie napisałam temat postu? Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Astarte Cytuj
Czarownica Napisano 10 Stycznia 2015 Napisano 10 Stycznia 2015 No po tych kartach nie widzę dużego zwrotu, jeśli jakiś w ogóle nastąpi to chyba taki, że ewentualnie wyjdziesz 'na czysto'... Jeśli nie znasz odpowiedniego układu (tu patrzyłaś? Przykładowe rozkłady ), to przecież możesz stworzyć swój, a przynajmniej zadawać bardziej konkretne pytania, bo "szanse" to są zawsze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi