Moderator Arbogast Napisano 10 Stycznia 2015 Moderator Napisano 10 Stycznia 2015 Rozkłożym dwa rozkłady maciejowe na dwie kobiety. Pierwsza z nich to kobieta z która się spotykałem w 2014 - psuło się, wymierało między nami i kontaktu nie mamy, ale jakieś dziwne przeczucia mam, że to jeszcze nie umarło, druga kobieta to nowo poznana dziewczyna, atrakcyjna jako osoba, ale też intrygującą... jak rozwiną się te relacje? pani pierwsza Obecna sytuacja: Paź denarów Wpływy z przeszłości: 2 denarów źródło problemu: 5 denarów karta rady: Sąd ostateczny to co nieuniknione: 5 pucharów wynik: 10 pucharów no i masz babo placek... znajomość czysto koleżeństwa w paziu denarów, w przeszłości jakieś niezdecydowanie, wątpliwości, za dużo pogrywania ze sobą, źródłem problemu karta proszenia się, żebrania o coś, także uczuciowej biedy, może po prostu za mało starania się, karta rady to karta Sądy, zacząć od nowa. W tym co nieuniknione jakiś zawód uczuciowy, jakaś rana w 5 pucharów, ale w wyniku związek pisany w 10 pucharów druga pani: obecna sytuacja: As denarów wpływ przeszłości 10 buław źródłem problemu 4 buław karta rady Księżyc to co nieuniknione 8 buław wynik 8 pucharów Tu widać nowa obiecująca znajomość - karta asa denarów, obiecująca, wiążą sie z nią nowe plany, w przeszłości 10 buław - ślad po męczących relacjach 4 buław jako źródło problemu - wspólne spędzanie czasu, własne 4 kąty... czemu to jest źródłem problemu? Jakby za dużo czasu ze sobą... karta rady Księżyc - księżyc to przecież iluzje, ukrywanie, zazdrość, karty radą ukrywać coś, nie odkrywać się przed tą dziewczyną? w tym co nieuniknione 8 buław karta szybkiego rozwoju, karta romansu, karta seksu... w wyniku 8 pucharów - odejście z ciężkim sercem, relacja się zakończy, ale to raczej ja ją zakończę po tych dwóch rozkładach widać, że teraz przede mną jakiś romans jest, a oprócz tego możliwy powrót do starej relacji Cytuj
Lena75 Napisano 11 Stycznia 2015 Napisano 11 Stycznia 2015 pani pierwsza Obecna sytuacja: Paź denarów Wpływy z przeszłości: 2 denarów źródło problemu: 5 denarów karta rady: Sąd ostateczny to co nieuniknione: 5 pucharów wynik: 10 pucharów Relacje z pierwszą Panią mimo "odnowienia" nadal zostaną nadal koleżeńskie. druga pani: obecna sytuacja: As denarów wpływ przeszłości 10 buław źródłem problemu 4 buław karta rady Księżyc to co nieuniknione 8 buław wynik 8 pucharów Obawiam się ze skończy się na romansie i dobrym seksie....ale wydaje mi się że ta relacja wpłynie na Twoją dalszą przyszłośc, dzieki niej się zmienisz. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 11 Stycznia 2015 Napisano 11 Stycznia 2015 Uważam że ani z Panią pierwszą ani z drugą nie stworysz jakiejś głębszej ,"poważniejszej" i długotrwałej relacji.. w pierwszym przypadku tak jak piszesz będzie to raczej na poziomie koleżeńskim, a z drugą Panią będzie przyjemnie, seks też Was połączy a nawet się w niej zauroczysz ale Wasze drogi najprawodpodobniej sie rozejdą ;/ Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Stycznia 2015 Napisano 11 Stycznia 2015 10 pucharów nie zawsze oznacza szczęście, rodzinę i takie tam. Mnie czasami mówi o sprawie, która dalej nie ruszy, zakończenie czegoś i z perspektywy czasu płynące z tego zadowolenie. Tutaj jest poprzedzone pięcioma pucharami, a to karta zamykania przeszłości za sobą. Z pierwszą panią może nie być żadnej relacji. Kartę sądu jako radę można interpretować dwojako: uwolnienie się albo odnowienie. Ze względu na to, że jest ona otoczona 5 pucharami i 5 denarami, skłaniam się ku pierwszej opcji. Przy drugiej pani widać cenną szansę i obciążenia z przeszłości. Karta Księżyc radzi, abyś się uspokoił i kierował intuicją, nie ponaglał sprawy oraz nie stresował się tak bardzo. W wyniku widać, że jeszcze będziesz do niej wracał, bardzo możliwe, że na płaszczyźnie uczuciowej. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Moderator Napisano 11 Stycznia 2015 O widzisz, ja się sztywno trzymałem znaczenia tej 10 pucharów a Ty ukazałaś inne światło tej karty, tak samo kartę sądu. Wydaje mi się, że idealnie odczytałaś przesłanie tych kart. Koniecznie umieszczę weryfikację. Nie wiedziałem jak rozumieć ten księżyc jako radę Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Stycznia 2015 Napisano 11 Stycznia 2015 jeszcze do karty sądu - czasami pokazuje mi oczyszczenie. Na jednej z talii jest przedstawiony podział na tych, którzy idą do nieba i na tych, którzy idą do piekła. Trochę kojarzy mi się z VIII Sprawiedliwością. Coś w rodzaju rozrachunku, zrobieniem porządku. Może to jeszcze pomoże Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Stycznia 2015 Maestro Napisano 12 Stycznia 2015 Pierwsza pani może Ci przynieść rozczarowanie, masz we wpływach 2 denarów - balansowanie między dwoma kobietami (oj nieładnie:lol:) , w tym co nieuniknione 5 pucharów - zdrada, smutki?, z druga tez nie bardzo, na pewno czeka Was ognisty seks, o czym informuje 8 buław, natomiast wydaje mi się, że ona może być w jakiejś relacji - 4 buław Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 1 Lutego 2015 Autor Moderator Napisano 1 Lutego 2015 Pierwsza pani może Ci przynieść rozczarowanie, masz we wpływach 2 denarów - balansowanie między dwoma kobietami (oj nieładnie:lol:) , w tym co nieuniknione 5 pucharów - zdrada, smutki?, z druga tez nie bardzo, na pewno czeka Was ognisty seks, o czym informuje 8 buław, natomiast wydaje mi się, że ona może być w jakiejś relacji - 4 buław Faktycznie ona jest w relacji - chociaz z poczatku twierdziła ze to jest wolna, to odezwał sie jednak jej byly, mowi ze z nim nie bedzie, ale jednak to z nim woli sie spotykać... także faktycznie 4 buław jako źródło problemu pokazała ją w związku Cytuj
Taya Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) Czyli w tym wypadku 8 buław to była ta ważna wiadomość - że jest ktoś inny. Lipa : < W takim razie Księżyc można interpretować jako podpowiedź że pani nr 2 nie była szczera i cię zwodziła. Edytowane 1 Lutego 2015 przez Taya rozwinięcie myśli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi