Skocz do zawartości

rozmowa kwalifikacyjna cz. II

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro czeka mnie 2 etap rozmowy rekrutacyjnej. Pytanie do kart:

jak wypadnę na rozmowie?

as denarów, król pucharów, moc VIII

pójdzie mi dobrze :) będę pewna siebie, okażę się kimś wartościowym

czy zaproponują mi pracę?

9 buław, gwiazda XVII, koło fortuny X dołożone as pucharów i 6 pucharów

chyba nie dokońca będą a mnie otwarci i nie uda mi się. Będę musiała wrócić tam, gdzie jestem.Ale tak czy innaczej warto próbować.

Zweryfikuję za kilka dni!

Napisano

W tym Asie Denarów będą widzieć w Tobie potencjalnego wartościowego pracownika. Moc jak to Moc bardzo dobra karta na Twoją korzyść jeśli chodzi o te interview.

Widoki jakieś na pracę tam będą, nawet poza Twoją wiedzą (Gwiazda), jednak to Koło może zakręcić w jakiś sposób i będziesz później zaabsorbowana czym innym, czy będziesz w innej pracy gdy pojawi się Ci okazja by podjąć tę pracę w tej firmie. Gdyby tak się stało to nastąpiłoby to jednak później.

Napisano

jak wypadnę na rozmowie?

Moim zdaniem zrobisz na nich dobre wrażenie.

Kurcze....niby tak , ale coś stanie na przeszkodzie (koło) ...jednak bedziesz zadowolona z efektów i mozliwe ze pózniejszym czasie powróci temat pracy w tej firmie.

Karty kartami:)

Zycze powodzenia i dostania tej pracy :):):)

• Maestro
Napisano

Na rozmowie zrobisz wrażenie na rekrutującym, jako silna babka, która wie czego chce, natomiast co do dalszych kart, to coś jednak stanie na przeszkodzie i mimo świetnego wrażenia nie będziesz tam pracować.

Btw : sama kiedyś tak mialam, świetna rozmowa kwalifikacyjna, z rozmówcami nawiązałam fantastyczny kontakt, jednak z bólem serca mi odmówili, powiedzieli, że bardzo by chcieli ze mna pracować, jednak mają obawy, że z moimi kwalifikacjami i tak ich wkrótce opuszczę (ja tę pracę i tak chciałam potraktować tymczasowo,więc dobrze czuli), poza tym chciałam nieco więcej niż mogli mi zapłacić..

Gość Euterpe
Napisano

9 buław i gwiazda - pierwsza karta mówi o dystansie, druga o odległości (gwiazdę widać, ale jest daleko), więc jestem na nie.

Dalej masz koło, as pucharów, 6 pucharów - miłe wspomnienia, smutek z powodu odmowy.

przykro mi panno marto, ale nie widzę tego.

Napisano

Wypadniesz bardzo dobrze, ale nie zaproponują Ci pracy. 9 pałek skreśla pozytywne wydźwięk reszty kart. Mówi, że firma wycofa się, a nadzieje (gwiazda) na zmianę pracy (koło fortuny) zostaną wciąż marzeniami. Nie zrażaj się, na to stanowisko trzeba mieć plecy (9 pałek) lub świetną reklamę swojej osoby (gwiazda).

Na rozmowę koniecznie idź, to da Ci doświadczenia w przyszłych poszukiwaniach. Przecież jest Ci pisana fantastyczna praca, coś tam wcześniej pisałam. Żeby ją znaleźć, trzeba szukać. Trzymam kciuki! Mam nadzieje, że interpretacja mylna, a robota będzie Twoja!

Napisano

w tych 9 buławach to jestem raczej ja na dzień dziejszy, gdyż zauważyłam pewną nieścisłość w tym co dziś mówiono.

Gość MaryjaMagdalena
Napisano
Jutro czeka mnie 2 etap rozmowy rekrutacyjnej. Pytanie do kart:

jak wypadnę na rozmowie?

pójdzie mi dobrze :) będę pewna siebie, okażę się kimś wartościowym

chyba nie dokońca będą a mnie otwarci i nie uda mi się. Będę musiała wrócić tam, gdzie jestem.Ale tak czy innaczej warto próbować.

Zweryfikuję za kilka dni!

załatwiona sprawa przez mężczyznę, wygląda to jakbys miala wtyki, mogło pójść poparcie na siłę. Jeśli o pracę chodzi, to większe nadzieje z tym niż sam efekt, znowu trzeba b edzie znajomości poruszyć.

.

Napisano

Zrobisz pozytywne wrażenie na rekrutującym (moim zdaniem będzie to facet), dostrzeże Twój potencjał. Ale mimo wszystko pracy nie dostaniesz.

• 2 tygodnie później...
Napisano

weryfikacja - zrezygnowałam z tej oferty pracy. Czułam tam jakiś podstęp