Skocz do zawartości

Odezwać się czy nie?

fio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

postawiłem sobie karty czy powinienem napisać wiadomość do byłej partnerki. Jak będzie wyglądać sytuacja jak napiszę jej przeprosinową wiadomość, a jak jeżeli nie napiszę.

ogólny charakter sytuacji - Głupiec

Jestem w kropce i kompletnie nie wiem co powinienem robić, stąd też myślenie co robić, czego nie robić.

co się stanie jeśli napiszę - Arcykapłanka, rycerz pucharów, as buław

Na pewno nie odpisze na wiadomość, może nawet pojawi się inny obiekt zainteresowań?

co się stanie jeśli nie napiszę - Księżyc, królowa mieczy, 2 monet

Będzie stanowcza i nieugięta, a jednocześnie sama będzie się*wahać co robić.

Czy moje interpretacje są słuszne?

Napisano

Od jak dawna byla?

Jesli napiszesz to przynaniej przeczyta (Kaplanka),

mysle ze ona gdzies tam na to czeka.

Jesli nie napiszesz, to Ty bedziesz mial watpliwosci dalej.

Jakos tak niejednoznacznie karty wyszl jsk dla mnie..

Napisano

Od trzech tygodni była. A czy napisanie nie spieprzy starania sie o nia? Nie wiem czy powinienem co jakis czas napisac czy dać jej spokoj, jak o to prosila

Napisano

Głupiec radzi: działaj spontanicznie, co Ci serce dyktuje.

Gdy się odezwiesz, jest szansa na ożywienie Waszego związku/ relacji. Nie licz na to, że szybko odpowie. Będzie Cie chciała przytrzymać, ona sama będzie potrzebowała czasu. Twoja wiadomość da jej do myślenia. Wszystko będzie na dobrej drodze. Gdy się nie odezwiesz, zostaną marzenia i nie będzie cd. Znajomość umrze. 2 denary wręcz każe Ci wyjaśnić, uregulować sytuację. Powodzenia!

Napisano

Głupiec-działaj nie zastanawiając się! - DYLEMATY SĄ WIĘC TU PRZESZKODĄ.

- Kapłanka może dać szanse na nowy start - napisz więc szybko, wyznaj co czujesz, a pobudzi to jej zmysły -

-Głupiec z Kapłanką - tu trzeba szybko działać, bardzo szybko - PISZ, ZABIEGAJ! - będzie dobrze..

• Maestro
Napisano

Zgadzam się z niiwą. Jak napiszesz, jej bedzie miło, choc może tego nie okaże, ale możesz liczyc na odzew, jak zamilkniesz, to ona ukryje w sobie żal i najdą ja wątpliwości..Po tych kartach widać, że ona czeka aż zaczniesz zabiegać..

Gość paulinqa123
Napisano

bez dwóch zdan powinienes napisać, dużo ładniejsze karty, ona na to liczy...

Napisano

Próbowałem juz wiele razy wyjaśniać, teraz napisałem po prostu ze wiem ze spieprzylem, ale zawsze bede ja kochac. Na razie bez odzewu, ale zobaczymy co przyniosą kolejne dni, co jakis czas bede dawać o sobie znac

Napisano (edytowane)

Zapytałem karty jaka była jej reakcja po otrzymaniu wiadomości - narusza regulamin

Możecie mi to zinterpretować? Ciężko u mnie z małymi arkanami, ale wydaje mi się, że chyba się ucieszyła :)

Edytowane przez Czarownica
reg.
Napisano

Była zadowolona, uważa że sporo jest jeszcze spraw do wyjaśnienia między wami z przeszłości.

Napisano

Zadałem jeszcze dziś pytanie. Co powinienem robić, aby ona do mnie wróciła. Wynik - rycerz buław, 10 pucharów, król monet.

Rozumiem, że mam zabiegać nieustannie i może obdarowywać ją jakimiś prezentami?

Napisano
Witam,

postawiłem sobie karty czy powinienem napisać wiadomość do byłej partnerki. Jak będzie wyglądać sytuacja jak napiszę jej przeprosinową wiadomość, a jak jeżeli nie napiszę.

ogólny charakter sytuacji - Głupiec

Jestem w kropce i kompletnie nie wiem co powinienem robić, stąd też myślenie co robić, czego nie robić.

co się stanie jeśli napiszę - Arcykapłanka, rycerz pucharów, as buław

co się stanie jeśli nie napiszę - Księżyc, królowa mieczy, 2 monet

Na pewno z lepszej strony się pokażesz, jeśli do niej napiszesz, przynajmniej nie będzie taka zimna i zdystansowana wobec Ciebie. Nie wiem, co nabroiłeś, ale wygląda na to że musisz włożyć więcej wysiłku, niż Ci się zdaje i raczej nie oczekuj rychłej odpowiedzi.

jeśli się nie odezwiesz, to pomyśli, że Ci nie zależy.. Proste.

Jeśli naprawdę ją kochasz, to powalcz o nią - ją zapewne uspokoiłyby jakieś "dowody" na to, że jesteś osobą stałą, wierną, że można na Tobie polegać.

Z kart poniżej wynika, że ona nie szuka przelotnej znajomości, pragnie rodziny i mężczyzny, z którym będzie czuła się bezpiecznie.

Rycerz buław, 10 kielichów, Król monet suma Sąd HB Koło/Mag

Wnioskuję, że oboje byliście/jesteście wolni? Czyżby jakiś skok w bok był?

Napisano

nie, nie było skoku w bok przynajmniej z mojej strony. A coś podejrzewasz?

Niestety dałem się ponieść znajomym i wdałem się*w nałogi, czego obiecałem jej już nigdy nie robić. I odeszła. A widzisz w tych kartach jakąś zdradę z jej strony?

Napisano

Nieee, ot tak zapytam czy była zdrada, szukając przyczyny rozstania. Nie widzę, nie wiem. Jeśli się nie odezwiesz, to pewnie przyjdzie taki moment że sobie kogoś znajdzie. Warto się postarać i powalczyć - nie tylko o nią, ale też o siebie (chodzi mi o te Twoje nałogi).

Życzę żeby się udało:-)

I zweryfikuj, jak już coś się wyklaruje.

Napisano

dziękuję :) czyli rozumiem, że mam być stały, stabilny i zapewniać ją o szczerości moich uczuć? I oczywiście pracować nad sobą ;)

Gość paulinqa123
Napisano

Wynik - rycerz buław, 10 pucharów, król monet - powinieneś wychodzić pierwszy z inicjatywą i zabiegać o nią, z jednej strony być spontaniczny a z drugiej pokazać że jesteś w stanie jej zapewnić byt materialny i otoczyć opieką jak mężczyzna/mąż, pokazać że jesteś zdolny do założenia rodziny i bycia głową rodziny :)

Napisano

No i jeszcze postawiłem czy dziś napisać do niej maila z wyznaniem miłości:

ogólna sytuacja 8 mieczy

jak napiszę - 3 mieczy, 7 monet, królowa kielichów

jak nie napiszę - śmierć, sąd, umiarkowanie

Rozumiem, że teraz czuje się*osaczona trochę moją osobą. Jak napiszę to będzie widać, że pracuję i będzie miała skrzywdzone serce, ale ucieszy się, że zabiegam, a jeżeli nie napiszę, to po prostu to umrze i będzie uważać, że się nie staram...

Napisano

Na co to karty na jej odczucia/reakcję? Nieweryfikowalne. Zapoznaj się w końcu z regulaminem działu. I nie męcz tematu w jednym wątku, bo to nieczytelne, tylko jeśli już stawiasz jakiś nowy rozkład (zgodny z reg.) to załóż nowy wątek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...