agaMAJ Napisano 13 Stycznia 2015 Napisano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Marudny zleceniodawca z gatunku p.A a może by to i to napisac jednak tak ... piszę... ale wie pani co? Chyba jednak nie tak, może to i tamto zostawić a rezte zmienić... pisze... a wie pani co? Ta pani wersja jednak chyb była lepsza, tylko dodałbym to i to... i tak w kółko. Wariacji można dostać. jak oceni te teksty/ 9 pucharów--2 denary--Paź Denarów spełnią oczekiwania ale jakies tam kosmetyczne zmiany chyba będą, co nie omieszka napisać w kolejnej wiadomości Edytowane 13 Stycznia 2015 przez agaMAJ Cytuj
Davisa Napisano 13 Stycznia 2015 Napisano 13 Stycznia 2015 Wygląda na to, że jeszcze ich nie zaakceptuje. Ty już jesteś zadowolona (9 pucharów), ale pan niezdecydowany (2 monety) i będzie podsuwał dalsze propozycje (giermek monet) 1 Cytuj
Czarownica Napisano 13 Stycznia 2015 Napisano 13 Stycznia 2015 O tak, będą "popraweczki" ("jest już dobrze, ale gdyby jeszcze mogła tu Pani dodać ten efekt wow, wie pani...)", ale myślę, że to już będzie ostateczna korekta (trzymam za to kciuki!) Cytuj
agaMAJ Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Napisano 14 Stycznia 2015 Weryfikacja -- oczywiście, były kolejne zażalenia. Przywykłam. Na szczęście on mi cokolwiek zleca bardzo rzadko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi