Gość Linkinia Napisano 14 Stycznia 2015 Napisano 14 Stycznia 2015 Rzadko chodzę do klubu, tym razem dalam się namówić. Z ciekawości zadalam kartom kilka pytań. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam jakiegoś fajnego chłopaka na tej imprezie? As denarów, Królowa buław, 10 buław --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Raczej nie. Dużo czasu spędzę na parkiecie, ale nie przyniesie to efektu. Jak przebiegnie impreza? 10 denarów, Król buław, XII Wisielec --> HB XXII Glupiec, Cesarz Mam przyjść do koleżanki, więc 10 denarów mogła pokazac jej mieszkanie plus pójscie grupą i wspólną zabawę na początku. Może potańczę z Królem buław, albo zwyczajnie będę się dobrze czuła. Mogę trochę za dużo wypić (Wisielec). Albo też spotkam kolegę, którego dawno nie widziałam/nie spodziewałam się spotkać. Mój kolega też ma zaproszenie. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę na imprezie bawiła się z X? 10 denarów, 6 kielichów, 2 kielichów i dociągnęłam 10 kielichów --> HB X Koło, Mag Już kiedyś spotkaliśmy się w klubie, więc może będzie powtórka z rozrywki i się zobaczymy. I zapytałam też w trosce o swoje bezpieczeństwo: jak mi minie droga powrotna z imprezy? 4 mieczy, 6 kielichów, Król buław --> HB X Koło, Mag Będę zmęczona i śpiąca. Myślę, że nie wrócę sama, tylko odprowadzi mnie mężczyzna, którego znam, z którym będę się bawiła. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam jakiegoś fajnego chłopaka na tej imprezie? As denarów, Królowa buław, 10 buław Nowego pana tutaj nie widać, jedynie szansę na to i Twoje starania; oj, ciężko będzie... Jak przebiegnie impreza? 10 denarów, Król buław, XII Wisielec standardowo, chyba większość sytuacji jest do przewidzenia, znajomy może się koło Ciebie kręcić, na jakiś czas świat wywróci się do góry nogami, pod koniec może będzie Ci już wszystko jedno... Mój kolega też ma zaproszenie. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę na imprezie bawiła się z X? 10 denarów, 6 kielichów, 2 kielichów i dociągnęłam 10 kielichów Możesz go tam spotkać, pogadacie, ale nie jestem pewna co do wspólnej zabawy I zapytałam też w trosce o swoje bezpieczeństwo: jak mi minie droga powrotna z imprezy? 4 mieczy, 6 kielichów, Król buław --> HB X Koło, Mag spokojnie, bezpiecznie wrócisz do swojego miejsca zamieszkania; może towarzyszyć Ci kumpel Cytuj
Gość Linkinia Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Dziękuję bardzo, Euterpe A to weryfikacja: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam jakiegoś fajnego chłopaka na tej imprezie? As denarów, Królowa buław, 10 buław --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Raczej nie. Dużo czasu spędzę na parkiecie, ale nie przyniesie to efektu. Tańczyłam z sympatycznym chłopakiem, ale nie było żadnej wymiany nr telefonu czy czymś takim. Jak przebiegnie impreza? 10 denarów, Król buław, XII Wisielec --> HB XXII Glupiec, Cesarz Mam przyjść do koleżanki, więc 10 denarów mogła pokazac jej mieszkanie plus pójscie grupą i wspólną zabawę na początku. Może potańczę z Królem buław, albo zwyczajnie będę się dobrze czuła. Mogę trochę za dużo wypić (Wisielec). Albo też spotkam kolegę, którego dawno nie widziałam/nie spodziewałam się spotkać. --> tańczyliśmy w sporej grupie znajomych koleżanki, było zabawnie. Król buław tańczył ze mną, (nikt inny nie prosił dziewczyn do tańca we dwoje). Impreza skończyła się nagle, została garstka osob i zamykali... ;/ Mój kolega też ma zaproszenie. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę na imprezie bawiła się z X? 10 denarów, 6 kielichów, 2 kielichów i dociągnęłam 10 kielichów --> HB X Koło, Mag Już kiedyś spotkaliśmy się w klubie, więc może będzie powtórka z rozrywki i się zobaczymy. ---> nie. On miał już plany na wieczór, o czym mnie poinformował. I zapytałam też w trosce o swoje bezpieczeństwo: jak mi minie droga powrotna z imprezy? 4 mieczy, 6 kielichów, Król buław --> HB X Koło, Mag Będę zmęczona i śpiąca. Myślę, że nie wrócę sama, tylko odprowadzi mnie mężczyzna, którego znam, z którym będę się bawiła. Znajomy koleżanki, z ktorym bawiłyśmy się cały wieczór i to też ten sam, co mnie do tańca prosił. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam jakiegoś fajnego chłopaka na tej imprezie? As denarów, Królowa buław, 10 buław Nowego pana tutaj nie widać, jedynie szansę na to i Twoje starania; oj, ciężko będzie... Jak przebiegnie impreza? 10 denarów, Król buław, XII Wisielec standardowo, chyba większość sytuacji jest do przewidzenia, znajomy może się koło Ciebie kręcić, na jakiś czas świat wywróci się do góry nogami, pod koniec może będzie Ci już wszystko jedno... Mój kolega też ma zaproszenie. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę na imprezie bawiła się z X? 10 denarów, 6 kielichów, 2 kielichów i dociągnęłam 10 kielichów Możesz go tam spotkać, pogadacie, ale nie jestem pewna co do wspólnej zabawy I zapytałam też w trosce o swoje bezpieczeństwo: jak mi minie droga powrotna z imprezy? 4 mieczy, 6 kielichów, Król buław --> HB X Koło, Mag spokojnie, bezpiecznie wrócisz do swojego miejsca zamieszkania; może towarzyszyć Ci kumpel Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 Zastanawiam się nad kartami do drugiego pytania, które z nich mogły pokazać, że nie przyjdzie.... Może to przez otoczenie dziesiątek (coś w rodzaj muru jak u czwórek)? Jak myślisz? Odrzucam losowanie pod wpływem uczuć/emocji, bo pozostałe fajnie wyszły Cytuj
Gość Linkinia Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 Euterpe i mnie te karty zastanawiały i wymyśliłam, że: - 10 denarów pokazała jego inne plany, czyli juz nic w tym temacie nie zrobi (tak jak mamy 10 na relacje - kogoś cieszy ten stan rzeczy, nic poważniejszego nie będzie) - 6 kielichów - owe plany albo pokazala się tu nasza koleżanka, którą lubimy i jawnie mi napisał, że szkoda, że z nami nie może pójść - 2 kielichów - mam dać znać, kiedy będę szła następnym razem to wybierze się ze mną - 10 kielichów - tu chyba mój smutek (na mojej karcie w Pictorial Key postacie swoją tyłem, machają) i to, że impreza będzie bez niego. Twoja teoria z 10tkami jako obwarowaniem to błyskowtliwa teoria i pasuje. Czułam, że on nie pójdzie, bo wysłałam mu zaproszenie i nie kliknął, że bierze udział. Zdystansowałam się emocjonalnie też, więc pod wpływem emocji karty nie wyszły... Zastanawiające jest to, że nie ma żadnych 4 kielichów, 5 kielichów, 3 mieczy itp. - może właśnie z tego przygotowania psychicznego... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 (edytowane) też tak może być mnie zmyliło tutaj to, że na każdej karcie dana osoba z kimś jest (we dwójkę, w grupie). Człowiek uczy się cały czas Dzięki za głębsze wytłumaczenie Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Euterpe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi