Skocz do zawartości

Kot (ZWERYFIKOWANY)

adivino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co spowodowało obecny stan zdrowia?

Po 2 dniach nieobecności przyszedł w słabym stanie, zwymiotował, nie chce jeść, kiedy się go rusza - wrzeszczy...widocznie środek go bardzo boli...

10 buław, 6 kielichów, 6 monet

6 kielichów pokazało zwracanie chyba... może ktoś mu coś dał i się zatruł

• Lubię to! 1
Napisano

10 Bulaw to zly znak u mnie

Nie lepiej zapytac weta?

Chyba rzeczywiscie sie czyms zatrul.

Napisano

Odchodząc od kart.... albo sie biedaczek czyms zatruł , albo mozliwe ze ma jakieś obrażenia wewnętrzne ( mógł ulec jakiemuś wypadkowi , lub ktos go mógł poturbować) Co prawda koty maja 9 życ :)...ale nie zastanawialbym sie tylko wziełabym go pod pache i pognała do weta ....

Pozdrawiam :)

Napisano (edytowane)

też mam kota

Może ktoś go uderzył mocno albo potrącił go samochód. Ja bym poszła szybko do weta i poprosiła o prześwietlenie kota. Musi cierpieć biedaczek.

ps. Lepiej by było, żeby kotuś nie był wypuszczany na zewnątrz. 99 razy kot wróci do domu a za 100 tnym nie wróci i potem fundacje od zwierząt mają problem, bo ktoś znajdzie poturbowanego kota, zadzwoni do fundacji, a ta weźmie leczenie kota na siebie i kot będzie musiał być na nowo adoptowany. Taka jest rzeczywistość, w przypadku gdy kot ma tzw "dom wychodzący"

Edytowane przez duo70
Napisano

Mi.10 Bulaw z Kolem.pokazalo.unikniecie uderzenia przez samochod, wiec lepiej do weta od razu

Napisano
też mam kota

Może ktoś go uderzył mocno albo potrącił go samochód. Ja bym poszła szybko do weta i poprosiła o prześwietlenie kota. Musi cierpieć biedaczek.

ps. Lepiej by było, żeby kotuś nie był wypuszczany na zewnątrz. 99 razy kot wróci do domu a za 100 tnym nie wróci i potem fundacje od zwierząt mają problem, bo ktoś znajdzie poturbowanego kota, zadzwoni do fundacji, a ta weźmie leczenie kota na siebie i kot będzie musiał być na nowo adoptowany. Taka jest rzeczywistość, w przypadku gdy kot ma tzw "dom wychodzący"

Duo masz rację...ale ...jeśli kot jest nauczony wychodzenia , a potem go zamkniesz , zrobisz mu wielka krzywdę bo bedzie tesknic za tym co za oknem.

Gość Euterpe
Napisano

obstawiam problem z żołądkiem - może ktoś mu coś dał - są karty podarunków: 6 pucharów i 6 denarów.

Napisano

Mieszkam w domu na wsi, nie mam kotów rasowych i jest to naturalne, że chodzą po dworze, bo są to koty...chociaż zwykle prawie całe dnie i pół nocy i tak potrafią przesiedzieć w domu... ;)

Gość Euterpe
Napisano

masz w okolicy sąsiada, który nie przepada za tymi zwierzętami?

Napisano

Znalazlo by sie nawet dwoch. Drugi tez zniknal kilka dni temu na 2 dni, ale wrocil zdrowy i wg kart poszedl za dziewczynami, wiec to chyba przypadek.

Gość SooYoung
Napisano

10 buław na uraz - został uderzony. To też ugniatanie, może coś ma naruszone i uciska żołądek i jelita. Raczej jechać do weta.

Patrząc po poprzednim rozkładzie kart, kiedy pytałeś czy wróci, to już wtedy karty na niego nie były za dobre, a obecna sytuacja to dodatkowo potwierdza. Trzeba się liczyć z tym, że stan będzie ciężki.

Napisano

Wtedy nie chodziło o tego kota.

Nie żyje... To było zatrucie żrącą substancją. Już nic nie było w stanie mu pomóc.

Czy ktoś za tym stoi?

głupiec, 5 kielichów, 7 monet

Stało się to przypadkowo, ale bardziej skłaniam się ku temu, że komuś na tym zależało, miał taki cel i go osiągnął...

Napisano

Współczuje :( według mnie to było zamierzone, głupiec- możliwe że sprawcą jest młody mężczyzna