Skocz do zawartości

Jak przebiegnie podroz? (ZWERYFIKOWANY)

Koma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zdecydowalam ze jade do meza, w kazdym razie kupilam bilet.

Rozklad-,jak przebiegnie podroz;

Rycerz Monet

10 Mieczy,

3 Miecze,

dociagnelam Ksiezyc.

Mam sie bac, jakos niefajne te karty wyszly.

Rycerz Monet to.on chyba, w sensie ze zaplacil za bilet.

Napisano

Przede wszystkim gratuluje podjecia decyzji :):):):) podejrzewam ze nie była łatwa.

Co do kart....wydaje mi się ze podróz bedzie męcząca...rycerz Monet to mąz...wiec mozliwe ze on zapłaci za podróz. W Księzycu ...nie wszystko bezdie takie złe na jakie wyglada :)

Pozdrawiam i powodzenia :)

Gość Euterpe
Napisano

Chętnie zinterpretuję, ale mam kilka pytań:

- jakim środkiem transportu będziesz podróżować?

- cierpisz na chorobę lokomocyjną?

Napisano

Samolotem, nie mam choroby lokomocyjnej, ale panicznie boje sie latac.

Napisano

Dolecisz bezpiecznie, z tym że chyba zmęczysz się bardzo tym strachem właśnie.

• Maestro
Napisano

Możesz przed wyjazdem mocno pokłócić się z mężem i lot przebiegnie pod znakiem niepokojów wewnętrznych w Tobie, bo nie będziesz wiedziała na czym stoisz i co tam zastaniesz..

Napisano

Inez, wlasnie przed chwila byla wielka awantura, bo zarezerwowalam bilet na Luty , zamiast na Styczen.

Moze karty pokazaly to wlasnie, wyjazd pod znakiem.zapytania.

Z nim sie nie da zyc, powinnam sie godzic z tym powoli.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

10 mieczy z 3 mieczy skojarzyły mi się z cudzym wypadkiem na drodze, wiezieniem kogoś karetką. Skoro jednak jest samolot, do wyprawy może nie dojść. Ta osóbka na drugiej karcie jest przybita aż 10 mieczami i raczej nie wstanie . 3 miecze z księżycem to ból i niepewność albo dostaniesz wiadomość, po której nadal będziesz w kropce i nigdzie nie polecisz.

Jeżeli jednak zdecydujesz się na lot (wszystko w końcu zależy od Ciebie) 10 mieczy może oznaczać dosłownie wbicie w fotel i nie ruszaniu się z miejsca. 3 miecze z księżycem to stres spowodowany podróżą. Akcja 3 mieczy i księżyca czasami dzieje się tylko w umyśle danej osoby.

Dolecisz, ale może Cię to bardzo wykończyć psychicznie.

Gość Euterpe
Napisano

jesteś astrologiem czy też się tym interesujesz. Sprawdź może sobie na ten dzień układ planet.

• Moderator
Napisano

jak przebiegnie podroz?

Rycerz Monet 10 Mieczy 3 Miecze dociagnelam Ksiezyc.

Widzę dwie opcje albo nie dojdzie do skutku w tym terminie albo będziesz przerażona samą podróżą i tutaj objawił się stres

Napisano

Jak na razie nie wiadomo czy bedzie wyjazd, czy nie , bo strzelil focha i sie ukryl, udajac zs go nie ma.

Mysli ze bede go blagac o kontakt chyba ;)

Jak nie bedzie to.i tez dobrze, przynajmniej spokoj, jak bedzie , to bedzie musial spuscic z tonu.

W sumie i tak.sie zmuszam do tego wyjazdu.

Napisano
Zdecydowalam ze jade do meza, w kazdym razie kupilam bilet.

Rozklad-,jak przebiegnie podroz;

Rycerz Monet

10 Mieczy,

3 Miecze,

dociagnelam Ksiezyc.

Mam sie bac, jakos niefajne te karty wyszly.

Rycerz Monet to.on chyba, w sensie ze zaplacil za bilet.

Jakieś nie "ruchawe" te karty:) Rycerz kompletnie mi się z podróżami nie kojarzy, chyba, że pokazał Twoją transakcję. Słabo kochana widzę ten wyjazd, a jeśli już to podróż minie Ci w atmosferze przybicia i natłoku myśli czy dobrze robisz, będą wątpliwości.

Buziaki:*

Napisano (edytowane)

Konstancjo...ale nie chodzi o to zebyś się zmuszała.Jak to czasem sobie mawiam:" nic nie musze , ja mogę chcieć" :)

Edytowane przez Lena75
Napisano
jesteś astrologiem czy też się tym interesujesz. Sprawdź może sobie na ten dzień układ planet.

W pierwszej chwili mialam.skojarzenie jakiejs katastrofy samolotowej, a na takowe z punktu widzenia pojedynczej osoby , astrologia nie odpowiada.Bo wtedy trzeba by zalozyc ze jedna osoba wplywa na cala reszte.

Mialam skojarzenie ze samolot spadnie, ale to juz moja prywatna fobia.

W dodatku jak lecialam ostatnio, na lotnisku bylo wojsko, sprawdzali dodatkowo bagaze, lot byl.opozniony, a w samolocie nawolywali.pana o arabsko brzmiacym nazwisku, zeby sie zidentyfikowal zalodze…

Napisano

Teraz obliczyłam sumę i wyszedł Pustelnik..

Czyli albo nie polecisz albo polecisz wbrew sobie, niechętnie i będziesz czuć się obco i nieswojo w całej sytuacji, jeszcze ten strach w kupie spowoduje takie totalne zobojętnienie/osamotnienie.

Samolot w każdym razie nie spadnie i arabskich terrorystów w kartach też nie widać;)

Trzymam kciuki:)

Napisano

Cd - jasnie pan mnie zaszantazowal, ze albo przyspieszam wyjazd, albo mam nie przyjezdzc.

Ok, zgodzilam sie na to drugie, wobec czego zmiekl, i juz nie tupie nozkami tak, mocno zdziwiony ze nie szlocham blagajac go o odzew.

Za to zaczal.negocjowac daty.

W sumie dalej nie wiadomo na czym stanie.

• Lubię to! 1
Napisano

No wydaje mi się, że do czasu tej daty, to już nie będzie tutaj za bardzo co zbierać, tzn może i polecisz, ale z przeświadczeniem, że na pożegnalną rozmowę.

Napisano

Karty, bo one są takie na "nie", ale jeśli oznaczają "tak", to jest to bardzo niefajne "tak", nie wiem czy wyraziłam się jasno. Ogólnie oznaczają taką rezygnację z dążeń. Pytanie tylko, czy jest to rezygnacja z dążeń do wyjazdu, czy rezygnacja z relacji podczas nieudanego/wymuszonego wyjazdu.

W sumie każda z dziewczyn napisała coś około tego.

Napisano

Moje poczucie rezygnacji, z jednoczesna slaba nadzieja na cud.

Wszystko z ciezkim sercem.

W sumie chyba karty pokazaly moje emocje towarzyszace temu.

No, pytanie bylo." jak przebiegnie"wyjazd, wiec w sumie prawda.

Jesli wyjade, to w takim nastroju.

Co bedzie dalej nie wiadomo, bo kryzysow i wzlotow bylo od groma.

Napisano

No jeśli nic nie zrobisz w kierunku, by ten nastrój jakoś przetworzyć na inny, to w takim wyjedziesz, ale pamiętaj, że to nie wyrocznia, tylko prawdopodobieństwo. Zasadniczo, skoro teraz macie ogień, a nie neutralną sytuację, to nie powinno się zbytnio stawiać kart przyszłościowych etc. Zawsze, gdy stawiałam karty na przyszłość relacji świeżo po kłótni z facetem, to wychodziły same dramaty, później już się nauczyłam, że lepiej w takim wypadku nie pytać o to "jak przebiegnie...?", tylko "co powinnam zrobić, by przebiegło tak i tak?" ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja;z powodow formalnych do podrozy nie doszlo.

Bylam na lotnisku, ale nie udalo mi sie wsiasc na poklad.

• Lubię to! 1
Napisano
Weryfikacja;z powodow formalnych do podrozy nie doszlo.

Bylam na lotnisku, ale nie udalo mi sie wsiasc na poklad.

Jeśli to nie zbyt osobiste pytanie, to czy można wiedzieć dlaczego? o_O