Koma Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 Zdecydowalam ze jade do meza, w kazdym razie kupilam bilet. Rozklad-,jak przebiegnie podroz; Rycerz Monet 10 Mieczy, 3 Miecze, dociagnelam Ksiezyc. Mam sie bac, jakos niefajne te karty wyszly. Rycerz Monet to.on chyba, w sensie ze zaplacil za bilet. Cytuj
Lena75 Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 Przede wszystkim gratuluje podjecia decyzji :):) podejrzewam ze nie była łatwa. Co do kart....wydaje mi się ze podróz bedzie męcząca...rycerz Monet to mąz...wiec mozliwe ze on zapłaci za podróz. W Księzycu ...nie wszystko bezdie takie złe na jakie wyglada Pozdrawiam i powodzenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 Chętnie zinterpretuję, ale mam kilka pytań: - jakim środkiem transportu będziesz podróżować? - cierpisz na chorobę lokomocyjną? Cytuj
Koma Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Napisano 15 Stycznia 2015 Samolotem, nie mam choroby lokomocyjnej, ale panicznie boje sie latac. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 Dolecisz bezpiecznie, z tym że chyba zmęczysz się bardzo tym strachem właśnie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Stycznia 2015 Maestro Napisano 15 Stycznia 2015 Możesz przed wyjazdem mocno pokłócić się z mężem i lot przebiegnie pod znakiem niepokojów wewnętrznych w Tobie, bo nie będziesz wiedziała na czym stoisz i co tam zastaniesz.. Cytuj
Koma Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Napisano 15 Stycznia 2015 Inez, wlasnie przed chwila byla wielka awantura, bo zarezerwowalam bilet na Luty , zamiast na Styczen. Moze karty pokazaly to wlasnie, wyjazd pod znakiem.zapytania. Z nim sie nie da zyc, powinnam sie godzic z tym powoli. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 10 mieczy z 3 mieczy skojarzyły mi się z cudzym wypadkiem na drodze, wiezieniem kogoś karetką. Skoro jednak jest samolot, do wyprawy może nie dojść. Ta osóbka na drugiej karcie jest przybita aż 10 mieczami i raczej nie wstanie . 3 miecze z księżycem to ból i niepewność albo dostaniesz wiadomość, po której nadal będziesz w kropce i nigdzie nie polecisz. Jeżeli jednak zdecydujesz się na lot (wszystko w końcu zależy od Ciebie) 10 mieczy może oznaczać dosłownie wbicie w fotel i nie ruszaniu się z miejsca. 3 miecze z księżycem to stres spowodowany podróżą. Akcja 3 mieczy i księżyca czasami dzieje się tylko w umyśle danej osoby. Dolecisz, ale może Cię to bardzo wykończyć psychicznie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 jesteś astrologiem czy też się tym interesujesz. Sprawdź może sobie na ten dzień układ planet. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 15 Stycznia 2015 Moderator Napisano 15 Stycznia 2015 jak przebiegnie podroz? Rycerz Monet 10 Mieczy 3 Miecze dociagnelam Ksiezyc. Widzę dwie opcje albo nie dojdzie do skutku w tym terminie albo będziesz przerażona samą podróżą i tutaj objawił się stres Cytuj
Koma Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Napisano 16 Stycznia 2015 Jak na razie nie wiadomo czy bedzie wyjazd, czy nie , bo strzelil focha i sie ukryl, udajac zs go nie ma. Mysli ze bede go blagac o kontakt chyba Jak nie bedzie to.i tez dobrze, przynajmniej spokoj, jak bedzie , to bedzie musial spuscic z tonu. W sumie i tak.sie zmuszam do tego wyjazdu. Cytuj
QPucharów Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Zdecydowalam ze jade do meza, w kazdym razie kupilam bilet.Rozklad-,jak przebiegnie podroz; Rycerz Monet 10 Mieczy, 3 Miecze, dociagnelam Ksiezyc. Mam sie bac, jakos niefajne te karty wyszly. Rycerz Monet to.on chyba, w sensie ze zaplacil za bilet. Jakieś nie "ruchawe" te karty:) Rycerz kompletnie mi się z podróżami nie kojarzy, chyba, że pokazał Twoją transakcję. Słabo kochana widzę ten wyjazd, a jeśli już to podróż minie Ci w atmosferze przybicia i natłoku myśli czy dobrze robisz, będą wątpliwości. Buziaki:* Cytuj
Lena75 Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Konstancjo...ale nie chodzi o to zebyś się zmuszała.Jak to czasem sobie mawiam:" nic nie musze , ja mogę chcieć" Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Lena75 Cytuj
Koma Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Napisano 16 Stycznia 2015 jesteś astrologiem czy też się tym interesujesz. Sprawdź może sobie na ten dzień układ planet. W pierwszej chwili mialam.skojarzenie jakiejs katastrofy samolotowej, a na takowe z punktu widzenia pojedynczej osoby , astrologia nie odpowiada.Bo wtedy trzeba by zalozyc ze jedna osoba wplywa na cala reszte. Mialam skojarzenie ze samolot spadnie, ale to juz moja prywatna fobia. W dodatku jak lecialam ostatnio, na lotnisku bylo wojsko, sprawdzali dodatkowo bagaze, lot byl.opozniony, a w samolocie nawolywali.pana o arabsko brzmiacym nazwisku, zeby sie zidentyfikowal zalodze… Cytuj
Gość Noa20 Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Teraz obliczyłam sumę i wyszedł Pustelnik.. Czyli albo nie polecisz albo polecisz wbrew sobie, niechętnie i będziesz czuć się obco i nieswojo w całej sytuacji, jeszcze ten strach w kupie spowoduje takie totalne zobojętnienie/osamotnienie. Samolot w każdym razie nie spadnie i arabskich terrorystów w kartach też nie widać Trzymam kciuki:) Cytuj
Koma Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Napisano 18 Stycznia 2015 Cd - jasnie pan mnie zaszantazowal, ze albo przyspieszam wyjazd, albo mam nie przyjezdzc. Ok, zgodzilam sie na to drugie, wobec czego zmiekl, i juz nie tupie nozkami tak, mocno zdziwiony ze nie szlocham blagajac go o odzew. Za to zaczal.negocjowac daty. W sumie dalej nie wiadomo na czym stanie. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 18 Stycznia 2015 Napisano 18 Stycznia 2015 No wydaje mi się, że do czasu tej daty, to już nie będzie tutaj za bardzo co zbierać, tzn może i polecisz, ale z przeświadczeniem, że na pożegnalną rozmowę. Cytuj
Koma Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Napisano 18 Stycznia 2015 Ale masz na mysli.karty, czy moja wypowiedz? Cytuj
Czarownica Napisano 18 Stycznia 2015 Napisano 18 Stycznia 2015 Karty, bo one są takie na "nie", ale jeśli oznaczają "tak", to jest to bardzo niefajne "tak", nie wiem czy wyraziłam się jasno. Ogólnie oznaczają taką rezygnację z dążeń. Pytanie tylko, czy jest to rezygnacja z dążeń do wyjazdu, czy rezygnacja z relacji podczas nieudanego/wymuszonego wyjazdu. W sumie każda z dziewczyn napisała coś około tego. Cytuj
Koma Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Napisano 18 Stycznia 2015 Moje poczucie rezygnacji, z jednoczesna slaba nadzieja na cud. Wszystko z ciezkim sercem. W sumie chyba karty pokazaly moje emocje towarzyszace temu. No, pytanie bylo." jak przebiegnie"wyjazd, wiec w sumie prawda. Jesli wyjade, to w takim nastroju. Co bedzie dalej nie wiadomo, bo kryzysow i wzlotow bylo od groma. Cytuj
Czarownica Napisano 18 Stycznia 2015 Napisano 18 Stycznia 2015 No jeśli nic nie zrobisz w kierunku, by ten nastrój jakoś przetworzyć na inny, to w takim wyjedziesz, ale pamiętaj, że to nie wyrocznia, tylko prawdopodobieństwo. Zasadniczo, skoro teraz macie ogień, a nie neutralną sytuację, to nie powinno się zbytnio stawiać kart przyszłościowych etc. Zawsze, gdy stawiałam karty na przyszłość relacji świeżo po kłótni z facetem, to wychodziły same dramaty, później już się nauczyłam, że lepiej w takim wypadku nie pytać o to "jak przebiegnie...?", tylko "co powinnam zrobić, by przebiegło tak i tak?" Cytuj
Koma Napisano 24 Lutego 2015 Autor Napisano 24 Lutego 2015 Weryfikacja;z powodow formalnych do podrozy nie doszlo. Bylam na lotnisku, ale nie udalo mi sie wsiasc na poklad. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 Weryfikacja;z powodow formalnych do podrozy nie doszlo.Bylam na lotnisku, ale nie udalo mi sie wsiasc na poklad. Jeśli to nie zbyt osobiste pytanie, to czy można wiedzieć dlaczego? o_O Cytuj
Koma Napisano 25 Lutego 2015 Autor Napisano 25 Lutego 2015 Niewyjasnione klopoty z biletem i odprawa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi