Skocz do zawartości

Czy pracownik jest uczciwy?

adivino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

świat, umiarkowanie, kochankowie

z całej talii

Jest to firma transportowa, chodzi o kierowcę ciężarówki, są poważne wątpliwości co do jego uczciwości.

Nie jest uczciwy, kłamie i robi to bardzo dobrze.

Jak myślicie?

Edytowane przez adivino
Napisano

No a jaką masz możliwość weryfikacji tego, o co dokładnie chodzi? Gdzie jest opis sytuacji?

Napisano

To gdzie mam zadac pytanie? Mysle ze taki opis jest wystarczajacy. Jezeli chodzi o kierowce ciezarowki to uwazam ze jasne jest o co chodzi...o paliwo.

Napisano

Rownie dobrze moglby krasc towar, albo nie wiem co, ale nie kazdy zna sie na niuansach pracy kierowcy ciezarowki.

Z jakich kart wnosisz ze nieuczciwy?

W ogole zle zadane pytanie wedlug mnie.

Napisano
Z jakich kart wnosisz ze nieuczciwy?

W ogole zle zadane pytanie wedlug mnie.

To jak powinienem zadać pytanie?

Uważam, że karta kochanków na końcu świadczy o tym, że kłamie mimo wcześniejszych pozornie dobrych kart...po prostu leje wodę.

Napisano
Normalnie, "czy kradnie paliwo".

Czy jest uczciwy, za ogolne.

Dokładnie....bo wystarczy ze będzie tylko nieuczciwy wobec żony i pies pogrzebany :):):)

Napisano

Nie widzę nieuczciwości w tych kartach. Kochankowie to karta jak najbardziej uczciwości i otwartości, no chyba że odwróceni to się zgodzę.

Napisano

Chyba ze skojarzyc doslownie przelewanie paliwa w Umiarkowaniu, a Kochankow jako wspolnika kyoremu sie sprzedaje :figielek:

Napisano
Dokładnie....bo wystarczy ze będzie tylko nieuczciwy wobec żony i pies pogrzebany :):):)

Oczywiście zapytałem czy jest uczciwy wobec pracodawców ;)

Ale okej...

czy kradnie paliwo?

mag, papież, koło fortuny ...też całej talii

Powiedziałbym, że kradnie w tym magu, papież - udaje świętego, więc zgadzałoby się i tak się to kręci, dobrze mu to wychodzi tak jak pisałem przy tamtych kartach. Ale moja interpretacja może nie być w pełni obiektywna, więc proszę o pomoc ;)

Napisano

No cos moze być na rzeczy w tym Magu...bo to taki czaruś...dalej Kapłan...wilk w owczej skórze? Koło...skojarzyło mi sie z kołami samochodowymi...więc kto go tam wie...ale póki sie go nie złapie za reke to tylko gdybanie.

Napisano

Zalezy tez jaka masz talie,bo często obrazki mowia wiecej.. jak dla mnie cos kreci ale mogly wyjsc Twoje obawy wiec nie sugerowalabym sie kartami

Napisano

Na moje oko kradnie. Ale robi to ostrożnie, tak by nikt się nie zorientował..

Gość SooYoung
Napisano

czy kradnie paliwo?

mag, papież, koło fortuny

Kombinuje, ale nie sam, ktoś mu w tym pomaga. W trasie może tak robić, z kimś się spotyka w sprawie paliwa i kombinują razem.

A jeżeli są jakieś rozliczenia które musi zdawać w firmie, to niestety można tez podejrzewać osobę z firmy (która z nim współpracuje).

• Moderator
Napisano

Masz obsesje na punkcie kradzieży paliwa i wszędzie ją widzisz, jak każdy przewoźnik. Załóż sondy do baku i będziesz wiedział czy upuszcza.

Mag Papież Koło fortuny - ani jedna karta nie mówi o tym żeby kradł, papież to ktoś krystalicznie uczciwy mag czasem oznacza kombinatora, ale wtedy kiedy jest na pozycji cienia. Koło fortuny - karta losu..

nie kradnie

Napisano

Tez widzę w tych kartach obsesyjną próbę zracjonalizowania sobie swoich podejrzeń i lekką paranoję... Nawet jeśli coś kiedyś mu się zdarzyło, to jednorazowo coś tam "podkradł", facet jest generalnie uczciwy, a przynajmniej na tyle uczciwy, żeby nie robić mu z tego powodu problemów.

Zakładam, że te sondy założysz, to wówczas będzie weryfikowalny rozkład, stąd zostawiam go tutaj.