adivino Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) świat, umiarkowanie, kochankowie z całej talii Jest to firma transportowa, chodzi o kierowcę ciężarówki, są poważne wątpliwości co do jego uczciwości. Nie jest uczciwy, kłamie i robi to bardzo dobrze. Jak myślicie? Edytowane 15 Stycznia 2015 przez adivino Cytuj
Czarownica Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 No a jaką masz możliwość weryfikacji tego, o co dokładnie chodzi? Gdzie jest opis sytuacji? Cytuj
adivino Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Napisano 16 Stycznia 2015 To gdzie mam zadac pytanie? Mysle ze taki opis jest wystarczajacy. Jezeli chodzi o kierowce ciezarowki to uwazam ze jasne jest o co chodzi...o paliwo. Cytuj
Koma Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Rownie dobrze moglby krasc towar, albo nie wiem co, ale nie kazdy zna sie na niuansach pracy kierowcy ciezarowki. Z jakich kart wnosisz ze nieuczciwy? W ogole zle zadane pytanie wedlug mnie. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 16 Stycznia 2015 Moderator Napisano 16 Stycznia 2015 Przy tych kartach jest uczciwy Cytuj
adivino Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Napisano 16 Stycznia 2015 Z jakich kart wnosisz ze nieuczciwy?W ogole zle zadane pytanie wedlug mnie. To jak powinienem zadać pytanie? Uważam, że karta kochanków na końcu świadczy o tym, że kłamie mimo wcześniejszych pozornie dobrych kart...po prostu leje wodę. Cytuj
Koma Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Normalnie, "czy kradnie paliwo". Czy jest uczciwy, za ogolne. Cytuj
Lena75 Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Normalnie, "czy kradnie paliwo".Czy jest uczciwy, za ogolne. Dokładnie....bo wystarczy ze będzie tylko nieuczciwy wobec żony i pies pogrzebany :) Cytuj
QPucharów Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Nie widzę nieuczciwości w tych kartach. Kochankowie to karta jak najbardziej uczciwości i otwartości, no chyba że odwróceni to się zgodzę. Cytuj
Koma Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Chyba ze skojarzyc doslownie przelewanie paliwa w Umiarkowaniu, a Kochankow jako wspolnika kyoremu sie sprzedaje Cytuj
adivino Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Napisano 16 Stycznia 2015 Dokładnie....bo wystarczy ze będzie tylko nieuczciwy wobec żony i pies pogrzebany :) Oczywiście zapytałem czy jest uczciwy wobec pracodawców Ale okej... czy kradnie paliwo? mag, papież, koło fortuny ...też całej talii Powiedziałbym, że kradnie w tym magu, papież - udaje świętego, więc zgadzałoby się i tak się to kręci, dobrze mu to wychodzi tak jak pisałem przy tamtych kartach. Ale moja interpretacja może nie być w pełni obiektywna, więc proszę o pomoc Cytuj
Lena75 Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 No cos moze być na rzeczy w tym Magu...bo to taki czaruś...dalej Kapłan...wilk w owczej skórze? Koło...skojarzyło mi sie z kołami samochodowymi...więc kto go tam wie...ale póki sie go nie złapie za reke to tylko gdybanie. Cytuj
gucio19 Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Zalezy tez jaka masz talie,bo często obrazki mowia wiecej.. jak dla mnie cos kreci ale mogly wyjsc Twoje obawy wiec nie sugerowalabym sie kartami Cytuj
Davisa Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 Na moje oko kradnie. Ale robi to ostrożnie, tak by nikt się nie zorientował.. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 czy kradnie paliwo? mag, papież, koło fortuny Kombinuje, ale nie sam, ktoś mu w tym pomaga. W trasie może tak robić, z kimś się spotyka w sprawie paliwa i kombinują razem. A jeżeli są jakieś rozliczenia które musi zdawać w firmie, to niestety można tez podejrzewać osobę z firmy (która z nim współpracuje). Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 17 Stycznia 2015 Moderator Napisano 17 Stycznia 2015 Masz obsesje na punkcie kradzieży paliwa i wszędzie ją widzisz, jak każdy przewoźnik. Załóż sondy do baku i będziesz wiedział czy upuszcza. Mag Papież Koło fortuny - ani jedna karta nie mówi o tym żeby kradł, papież to ktoś krystalicznie uczciwy mag czasem oznacza kombinatora, ale wtedy kiedy jest na pozycji cienia. Koło fortuny - karta losu.. nie kradnie Cytuj
Czarownica Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 Tez widzę w tych kartach obsesyjną próbę zracjonalizowania sobie swoich podejrzeń i lekką paranoję... Nawet jeśli coś kiedyś mu się zdarzyło, to jednorazowo coś tam "podkradł", facet jest generalnie uczciwy, a przynajmniej na tyle uczciwy, żeby nie robić mu z tego powodu problemów. Zakładam, że te sondy założysz, to wówczas będzie weryfikowalny rozkład, stąd zostawiam go tutaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi