angelinaA Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Otoz pytanie dotyczy zespolu, z ktorym moglabym wspolpracowac, zerwalam dosc niedawno wspolprace z pewna grupa, wiec zapytalam karty czy jakas sensowna okazja powanej wspolpracy sie nadazy. Krzyz celtycki: 1- Głowny problem - 9 buław -moim glownym problemem widac bo stanie w miejscu, odpoczynek i przerwa ktora wplynela na mnie dosc zniechęcająco 2 - Co powoduje poglebienie problemu - Sąd - sytuacja i sprawa urzedowa przez ktora nie moglam wrocic do ruchu i musiałam wiele rzeczy odpuscic 3 - Powod danej sytuacji - 7 pucharow - sama nie wiedzialam co wybrac, poszukiwalam glebszego sensu zycia, ciezkosc w podejmowaniu decyzji 4 - Sytuacje z przeszlosci - 9 puchaorw - zbyt duzo szalam, ruchu, wydawania i teraz byly tego skutki- przerwa w tym wszystkim musiala byc 5 -Cel do jakiego dążę - 9 Denarow - stabilizacja finansowa, ustatkowanie, satysfakcja materialna oraz dobrobyt 6 - Najblizsza przyszlosc - 10 kielichow - uda mi sie zrealizowac muzyczne projekty, przyjdzie do mnie duzo szczescia i harmonii po tych wszystkich zlych dniach 7 - Moja postawa - Kaplanka - czyli ja, powinnam sie uspokoic i wyciszyc w tym czasie 8 - Postawa środowiska - 4 miecze - ludzie widza ze sie izoluje od wszystkich, chce byc sama, odpoczywam od wszystkiego 9 - Oczekiwania pytającego lub obawy - 10 monet - oczekuje dobrobytu i harmonii (dodam ze ta karta pojawia sie niemal w kazdym moim rozkladzie gdy pytam o siebie ,takze u tarocistow) 10 - Możliwy rezultat - Król buław - Znajdzie sie jakas osoba, najwyraźniej facet ktory mnie zmotywuje do dzialania i pomoze, wyglada na to ze facet z wysokiego stanowiska mający znajomości. BYła bym bardzo wdzięczna, gdyby ktos pomogl mi w tej interpretacji , bo nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia dziekuje ) Edytowane 18 Stycznia 2015 przez angelinaA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi