Skocz do zawartości

Wieżą- jako karta dnia ;( (ZWERYFIKOWANY)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karta dnia - Wieża

Ogólny klimat dnia

5 Monet --Głupiec--8 buław

Jakieś bum mnie czeka ;(

Rankiem nudno, ale później jakiś impuls doprowadzi do większej aktywności. W połączeniu z tą Wieżą to impulsem może być jakiś dym

Napisano

Pierwsze o czym pomyslałam to ...REMONT....cos kiedys wspominałas ze remontujesz...

wbrew pozorom Wieża nie musi byc taka straszna...byc moze cos dziś rozmontujesz , zburzysz do fundamentów by postawic nowe, słowem moze cos co juz zrobiłas ,napisałas , uznasz ze nie jednak nie tak, i zaczniesz od nowa...

zycze powodzenia i udanego dnia :)

Napisano

A to bardzo możliwe bo ja czasem siedze, na coś patrze i nagle spontanicznie zaczynam coś naprawiać, malować, przestawiać itp. Jak twierdzi mój facet, ja nie potrafię nic nie robić ;)

Napisano (edytowane)

Może jakiś pożar zobaczysz, albo kilka ambulansów mknących ulicą, może jakiś wypadek. Czy jakieś szokujące wiadomości w tv? Także niekoniecznie sprawa musi dotyczyć Ciebie bezpośrednio. To może też być spokojny dzień. Raz tak miałem, że wyciągnąłem Wieżę jako kartę dnia, a nic takiego szczególnego się nie działo i niezrozumiałem o co w tym chodzi :confused2: Ale to był czas kiedy wyciągałem tylko jedną kartę na dany dzień.

Rób tak jak inni tu robią: jedna karta (pierwsza) to karta dnia plus tło - 3 dodatkowe karty, mogą określić wtedy lepiej te 3 o co w tym chodzi.

Edytowane przez x-latek
Napisano

Rób tak jak inni tu robią: jedna karta (pierwsza) to karta dnia plus tło - 3 dodatkowe karty, mogą określić wtedy lepiej te 3 o co w tym chodzi.

X-latku :) ale karty tła Aga też wyciagneła :)

Napisano

Może to też znaczyć, że ktoś coś Ci powie co Cię ruszy/zaboli i chwilowo możesz się "załamać" , czego oczywiście nie życzę.

Napisano (edytowane)
X-latku :) ale karty tła Aga też wyciagneła :)

O, widzem teraz!

Dzieci Aga masz? Może dziecko się źle poczuje, tak pacze na tego Głupca i te 5 Monet przed i będziesz szybko działać, żeby temu zaradzić. To taka tylko moja myśl.

Edytowane przez x-latek
Napisano
O, widzem teraz!

Dzieci Aga masz? Może dziecko się źle poczuje, tak pacze na tego Głupca i te 5 Monet przed i będziesz szybko działać, żeby temu zaradzić. To taka tylko moja myśl.

Dziecko mam, troche chorowało, w piątek poczuła się już lepiej.

Ogólnie nic wielkiego się nie wydarzyło. Porządki w domu ;) wieczorem wygrałam też kolejną, niewielką sumę w Totka ;) Wyjście z 5 monet ?

Ogólnie dzień zleciał mi na siedzeniu w domu, ale klimat był przyjemny

• Lubię to! 1
Napisano

A już wiele razy było mówione przy okazji Wieży jako karty dnia, że to dom, ewentualnie galeria handlowa (zależy jakie karty obok).

Gratuluję totka, oby systematycznie wychodziło na plus;)

Napisano (edytowane)

Wieża może też oznaczać pewną firmę. Spotkałem się z takim przypadkiem już na innym forum.

EDIT: I też gratuluję totka. Ale... chyba nie z takim celem grasz żeby tylko trafiać same malutkie wygrane :icon_smile:

Edytowane przez x-latek