agaMAJ Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Karta dnia - Wieża Ogólny klimat dnia 5 Monet --Głupiec--8 buław Jakieś bum mnie czeka ;( Rankiem nudno, ale później jakiś impuls doprowadzi do większej aktywności. W połączeniu z tą Wieżą to impulsem może być jakiś dym Cytuj
Lena75 Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Pierwsze o czym pomyslałam to ...REMONT....cos kiedys wspominałas ze remontujesz... wbrew pozorom Wieża nie musi byc taka straszna...byc moze cos dziś rozmontujesz , zburzysz do fundamentów by postawic nowe, słowem moze cos co juz zrobiłas ,napisałas , uznasz ze nie jednak nie tak, i zaczniesz od nowa... zycze powodzenia i udanego dnia Cytuj
agaMAJ Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Napisano 16 Stycznia 2015 A to bardzo możliwe bo ja czasem siedze, na coś patrze i nagle spontanicznie zaczynam coś naprawiać, malować, przestawiać itp. Jak twierdzi mój facet, ja nie potrafię nic nie robić Cytuj
x-latek Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Może jakiś pożar zobaczysz, albo kilka ambulansów mknących ulicą, może jakiś wypadek. Czy jakieś szokujące wiadomości w tv? Także niekoniecznie sprawa musi dotyczyć Ciebie bezpośrednio. To może też być spokojny dzień. Raz tak miałem, że wyciągnąłem Wieżę jako kartę dnia, a nic takiego szczególnego się nie działo i niezrozumiałem o co w tym chodzi :confused2: Ale to był czas kiedy wyciągałem tylko jedną kartę na dany dzień. Rób tak jak inni tu robią: jedna karta (pierwsza) to karta dnia plus tło - 3 dodatkowe karty, mogą określić wtedy lepiej te 3 o co w tym chodzi. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez x-latek Cytuj
Lena75 Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Rób tak jak inni tu robią: jedna karta (pierwsza) to karta dnia plus tło - 3 dodatkowe karty, mogą określić wtedy lepiej te 3 o co w tym chodzi. X-latku ale karty tła Aga też wyciagneła Cytuj
Gość Noa20 Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Może to też znaczyć, że ktoś coś Ci powie co Cię ruszy/zaboli i chwilowo możesz się "załamać" , czego oczywiście nie życzę. Cytuj
x-latek Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) X-latku ale karty tła Aga też wyciagneła O, widzem teraz! Dzieci Aga masz? Może dziecko się źle poczuje, tak pacze na tego Głupca i te 5 Monet przed i będziesz szybko działać, żeby temu zaradzić. To taka tylko moja myśl. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez x-latek Cytuj
QPucharów Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 możesz coś przegapić, stracić w biegu czy przez nieuwagę Cytuj
agaMAJ Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Napisano 18 Stycznia 2015 O, widzem teraz! Dzieci Aga masz? Może dziecko się źle poczuje, tak pacze na tego Głupca i te 5 Monet przed i będziesz szybko działać, żeby temu zaradzić. To taka tylko moja myśl. Dziecko mam, troche chorowało, w piątek poczuła się już lepiej. Ogólnie nic wielkiego się nie wydarzyło. Porządki w domu wieczorem wygrałam też kolejną, niewielką sumę w Totka Wyjście z 5 monet ? Ogólnie dzień zleciał mi na siedzeniu w domu, ale klimat był przyjemny 1 Cytuj
Czarownica Napisano 18 Stycznia 2015 Napisano 18 Stycznia 2015 A już wiele razy było mówione przy okazji Wieży jako karty dnia, że to dom, ewentualnie galeria handlowa (zależy jakie karty obok). Gratuluję totka, oby systematycznie wychodziło na plus;) Cytuj
x-latek Napisano 18 Stycznia 2015 Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Wieża może też oznaczać pewną firmę. Spotkałem się z takim przypadkiem już na innym forum. EDIT: I też gratuluję totka. Ale... chyba nie z takim celem grasz żeby tylko trafiać same malutkie wygrane Edytowane 18 Stycznia 2015 przez x-latek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi