Maestro Inez2503 Napisano 17 Stycznia 2015 Maestro Napisano 17 Stycznia 2015 1, 8, 15 - Niedaleka przeszłość Rycerz Buław Król Kielichów 6 mieczy suma Gwiazda tu się pokazał jeden zabiegający i ten obecny, z którym zakończyłam relację na etapie związku, tzn. on nadal jest obecny w moim życiu, bo jak mówi nigdy sobie mnie nie odpuści, ale ja raczej nie wrócę do tego co było 2, 9, 16 - Emocje i miłość Słońce 5 kielichów Kochankowie suma Księżyc niby ok, ale jestem jednak rozczarowana i mam trochę dylematów, bo nie wiem co robić 3, 10, 17 - Pragnienia Wieża Kapłan 7 mieczy suma Kochankowie tu nie wiem, żeby móc się normalnie dogadać z mężem?? 4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac As Kielichów 5 monet Król Mieczy suma Diabeł że jednak bede potrzebowała wsparcia od męża, wsparcia finansowego 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam 4 mieczy Król Monet 8 buław suma Pustelnik że po okresie wyciszenia ktoś będzie usiłował się ze mną skontaktować 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy w zaplanowanym przez nas okresie.Królowa Mieczy 9 buław 10 kielichów Rydwan 7 kielichów 7 buław suma Kapłan tu wyszło, że jeszcze jakis czas bede zimna i zdystansowana wobec plci męskiej, potem jednak wyrwę się w ślad za swoimi marzeniami, wg Macieja 7 kielichów oznacza kogoś nowego w naszym zyciu, wiec kto wie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Stycznia 2015 Autor Maestro Napisano 23 Stycznia 2015 Podbijam.................. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 (edytowane) moim okiem 1, 8, 15 - Niedaleka przeszłość Rycerz Buław Król Kielichów 6 mieczy suma Gwiazda dwóch panów i odejście od nich 2, 9, 16 - Emocje i miłość Słońce 5 kielichów Kochankowie suma Księżyc uświadomienie sobie co jest co i rozczarowanie, podjęcie decyzji (o końcu związku) to w przeszłości, na pół roku - będziesz walczyć, ale upłynie trochę czasu zanim rozpoczniesz nowy etap - z dalszych kart wychodzi, że będzie to w kwietniu 3, 10, 17 - Pragnienia Wieża Kapłan 7 mieczy suma Kochankowie gdyby sytuacja była inna powiedziałabym, że zdrada męża (?) ale nijak tego nie potrafię do obecnej sytuacji przyłożyć, może pragniesz domowego spokojnego życia w modelowej rodzinie, w małżeństwie 4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac As Kielichów 5 monet Król Mieczy suma Diabeł tu bym się bała uzależnienia finansowego, które może wynikać z odrodzenia uczuć do Króla mieczy, który będzie surowy 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam 4 mieczy Król Monet 8 buław suma Pustelnik ktoś zmąci Twój spokój, może będzie chciał porwać Cię w szalony romans, ale raczej się nie skusisz, będziesz twardo stąpać po ziemi 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy w zaplanowanym przez nas okresie.Królowa Mieczy 9 buław 10 kielichów Rydwan 7 kielichów 7 buław suma Kapłan jeśli ze styczniem włącznie, to : styczeń : chłód i cięty język na ewentualne konkury luty : trochę Ci tego za dużo będzie, potrzeba zdystansowania, regeneracji marzec : pomyślnie ale raczej w szczęściu rodzinnym niż osobistym kwiecień : będzie się działo, rozpoczniesz nowy etap pełną piersią maj : marzenia i fantazje, tu Ci może brakować kogoś romantycznego u boku, ale bez poważnych decyzji czerwiec : będzie współzawodnictwo czyżby Panów o Ciebie ? Edytowane 23 Stycznia 2015 przez grimmoire Cytuj
Gość Noa20 Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Tu bym powiedziała, że ucieczka/odcięcie od byłych. Moźe pojawić się jakaś nadzieja, może ktoś/coś na horyzoncie co pozwoli Ci zapomnieć o panach. Z drugiej strony można upatrywać się szans na powrót do Kielichowego (to chyba mąż?) 2. Raz lepiej, raz gorzej, w sensie że będą przebłyski w emocjach a potem rozczarowanie, może to dotyczyć w/w panów. Emocje mogą być takie sinusoidalne. 3. Odwrócenie sytuacji z mężem, czyli tutaj chodzi o pogodzenie, ale też możesz chcieć takiego odegrania na nim lub żeby dostał za swoje- coś w ten deseń 4. Pytanie ogólne ale mam wrażenie, że tyczy się stricte Twojego męża. Ty do niego chyba coś czujesz, będziesz wręcz bardzo wylewna a on może Cię odrzucać :/ ale to chyba bardziej w ramach "rewanżu" z jego strony. 5. Że Król monet przeciwstawi się, nie zrealizuje Twoich zamierzeń lub coś co będzie zaplanowane nie dojdzie do skutku (w związku z panem lub pracą/finansami) Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Noa20 Dopisek pkt 4 i 5 Cytuj
Lena75 Napisano 24 Stycznia 2015 Napisano 24 Stycznia 2015 1, 8, 15 - Niedaleka przeszłość Rycerz Buław Król Kielichów 6 mieczy suma Gwiazda Dwóch mężczyzn...z czego obecny, owszem rozstaliście sie ( 6 Mieczy) ale miedzy Wami nadal miłosc. 2, 9, 16 - Emocje i miłość Słońce 5 kielichów Kochankowie suma Księżyc Mimo rozstania jestes zadowolona z obrotu spraw:) Wciąż masz wybór ;p ... i wciąz żyjesz jakąś ułudą. 3, 10, 17 - Pragnienia Wieża Kapłan 7 mieczy suma Kochankowie Zburzyć mur miedzy Toba a mężem, odkryc prawdę ukrytą gdzieś tam...mam wrażenie ze wiesz ze maż nie jest z Tobą do konca szczery i chcesz go zdemaskować, aby dokonac własciwego wyboru. 4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac As Kielichów 5 monet Król Mieczy suma Diabeł Szansa na uczucie, ale taka wyzebrana przez Q Mieczy....Uzalezniająca relacja, lub nieczyste intencje Pana. 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam 4 mieczy Król Monet 8 buław suma Pustelnik Kontakt z kims kogo juz znasz, ktos samotny. 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy w zaplanowanym przez nas okresie.Królowa Mieczy 9 buław 10 kielichów Rydwan 7 kielichów 7 buław suma Kapłan Dokładnie tak jak napisałas.W tej chwili jestes zdystansowana w stosunku do facetów, ale w przyszłosci widac jaką nowa relacje...mówi o tym nie tylko 7Kielichów , ale równiez Rydwan:) Życze pomyslnosci i szczęcia 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 10 Grudnia 2015 WERYFIKACJA 1, 8, 15 - Niedaleka przeszłość Rycerz Buław Król Kielichów 6 mieczy suma Gwiazda tu się pokazał jeden zabiegający i ten obecny, z którym zakończyłam relację na etapie związku, tzn. on nadal jest obecny w moim życiu, bo jak mówi nigdy sobie mnie nie odpuści, ale ja raczej nie wrócę do tego co było Wrócił w moje zycie męzczyzna, zabiegał o to bardzo.. 2, 9, 16 - Emocje i miłość Słońce 5 kielichów Kochankowie suma Księżyc niby ok, ale jestem jednak rozczarowana i mam trochę dylematów, bo nie wiem co robić było niby ok,ale nie do końca o czym mówi 5 kielichów, miałam również wybór.. 3, 10, 17 - Pragnienia Wieża Kapłan 7 mieczy suma Kochankowie tu nie wiem, żeby móc się normalnie dogadać z mężem?? moim pragnieniem było jednak paradoksalnie odejście od partnera.. 4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac As Kielichów 5 monet Król Mieczy suma Diabeł że jednak bede potrzebowała wsparcia od męża, wsparcia finansowego tak jak Lena pisała, próbował być ze mną na siłe, robił wszytsko, abym została przy nim, bardzo sie starał, kupował mi prezenty, gotował, etc. 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam 4 mieczy Król Monet 8 buław suma Pustelnik że po okresie wyciszenia ktoś będzie usiłował się ze mną skontaktować kolega zaczął o mnie zabiegać, wspominał nawet o związku, ale go odrzuciłam 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy w zaplanowanym przez nas okresie.Królowa Mieczy 9 buław 10 kielichów Rydwan 7 kielichów 7 buław suma Kapłan tu wyszło, że jeszcze jakis czas bede zimna i zdystansowana wobec plci męskiej, potem jednak wyrwę się w ślad za swoimi marzeniami, wg Macieja 7 kielichów oznacza kogoś nowego w naszym zyciu, wiec kto wie? odcięłam sie od rodziny, bo mnie zawiedli (królowa mieczy 9 buław 10 kielichów), wyjechałam za granicę (Rydwan), zaczęłam powoli realizować marzenia (7 kielichów), i cały czas się zmagam z różnymi nieoczekiwanymi sytuacjami (7 buław) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 10 Grudnia 2015 1. Tu bym powiedziała, że ucieczka/odcięcie od byłych. Moźe pojawić się jakaś nadzieja, może ktoś/coś na horyzoncie co pozwoli Ci zapomnieć o panach. Z drugiej strony można upatrywać się szans na powrót do Kielichowego (to chyba mąż?) 2. Raz lepiej, raz gorzej, w sensie że będą przebłyski w emocjach a potem rozczarowanie, może to dotyczyć w/w panów. Emocje mogą być takie sinusoidalne. 3. Odwrócenie sytuacji z mężem, czyli tutaj chodzi o pogodzenie, ale też możesz chcieć takiego odegrania na nim lub żeby dostał za swoje- coś w ten deseń 4. Pytanie ogólne ale mam wrażenie, że tyczy się stricte Twojego męża. Ty do niego chyba coś czujesz, będziesz wręcz bardzo wylewna a on może Cię odrzucać :/ ale to chyba bardziej w ramach "rewanżu" z jego strony. 5. Że Król monet przeciwstawi się, nie zrealizuje Twoich zamierzeń lub coś co będzie zaplanowane nie dojdzie do skutku (w związku z panem lub pracą/finansami) U Ciebie 100% Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 10 Grudnia 2015 moim okiem 1, 8, 15 - Niedaleka przeszłość Rycerz Buław Król Kielichów 6 mieczy suma Gwiazda dwóch panów i odejście od nich 2, 9, 16 - Emocje i miłość Słońce 5 kielichów Kochankowie suma Księżyc uświadomienie sobie co jest co i rozczarowanie, podjęcie decyzji (o końcu związku) to w przeszłości, na pół roku - będziesz walczyć, ale upłynie trochę czasu zanim rozpoczniesz nowy etap - z dalszych kart wychodzi, że będzie to w kwietniu - od kwietnia faktycznie zaczęliśmy na nowo;))) 3, 10, 17 - Pragnienia Wieża Kapłan 7 mieczy suma Kochankowie gdyby sytuacja była inna powiedziałabym, że zdrada męża (?) ale nijak tego nie potrafię do obecnej sytuacji przyłożyć, może pragniesz domowego spokojnego życia w modelowej rodzinie, w małżeństwie 4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac As Kielichów 5 monet Król Mieczy suma Diabeł tu bym się bała uzależnienia finansowego, które może wynikać z odrodzenia uczuć do Króla mieczy, który będzie surowy 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam 4 mieczy Król Monet 8 buław suma Pustelnik ktoś zmąci Twój spokój, może będzie chciał porwać Cię w szalony romans, ale raczej się nie skusisz, będziesz twardo stąpać po ziemi 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy w zaplanowanym przez nas okresie.Królowa Mieczy 9 buław 10 kielichów Rydwan 7 kielichów 7 buław suma Kapłan jeśli ze styczniem włącznie, to : styczeń : chłód i cięty język na ewentualne konkury luty : trochę Ci tego za dużo będzie, potrzeba zdystansowania, regeneracji marzec : pomyślnie ale raczej w szczęściu rodzinnym niż osobistym kwiecień : będzie się działo, rozpoczniesz nowy etap pełną piersią maj : marzenia i fantazje, tu Ci może brakować kogoś romantycznego u boku, ale bez poważnych decyzji czerwiec : będzie współzawodnictwo czyżby Panów o Ciebie ? ale nie w czerwcu, tylko nieco później Podkreśliłam to co się zgadza;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 10 Grudnia 2015 1, 8, 15 - Niedaleka przeszłość Rycerz Buław Król Kielichów 6 mieczy suma Gwiazda Dwóch mężczyzn...z czego obecny, owszem rozstaliście sie ( 6 Mieczy) ale miedzy Wami nadal miłosc. 2, 9, 16 - Emocje i miłość Słońce 5 kielichów Kochankowie suma Księżyc Mimo rozstania jestes zadowolona z obrotu spraw:) Wciąż masz wybór ;p ... i wciąz żyjesz jakąś ułudą. 3, 10, 17 - Pragnienia Wieża Kapłan 7 mieczy suma Kochankowie Zburzyć mur miedzy Toba a mężem, odkryc prawdę ukrytą gdzieś tam...mam wrażenie ze wiesz ze maż nie jest z Tobą do konca szczery i chcesz go zdemaskować, aby dokonac własciwego wyboru. 4, 11, 18 - To, czego mozna sie spodziewac As Kielichów 5 monet Król Mieczy suma Diabeł Szansa na uczucie, ale taka wyzebrana przez Q Mieczy....Uzalezniająca relacja, lub nieczyste intencje Pana. wyżebrana przez Króla 5, 12, 19 - To, czego sie nie spodziewam 4 mieczy Król Monet 8 buław suma Pustelnik Kontakt z kims kogo juz znasz, ktos samotny. 6, 7, 13, 14, 20, 21 - To, co sie wydarzy w zaplanowanym przez nas okresie.Królowa Mieczy 9 buław 10 kielichów Rydwan 7 kielichów 7 buław suma Kapłan Dokładnie tak jak napisałas.W tej chwili jestes zdystansowana w stosunku do facetów, ale w przyszłosci widac jaką nowa relacje...mówi o tym nie tylko 7Kielichów , ale równiez Rydwan:) Życze pomyslnosci i szczęcia Dzieki;))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi