panna.marta Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 Hello, w tym tygodniu czeka mnie kolejne zaliczenie przedmiotu z analizy koniunktury rynków. Pytanie do kart. Jak pójdzie mi ten egzamin? Przedmiot prowadzi kobieta król pucharów, rydwan VII, słońce XIX powinnam zdać Cytuj
Grahanka Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 Tak, zdasz! :-) egzamin może okazać się łatwy 1 Cytuj
x-latek Napisano 18 Stycznia 2015 Napisano 18 Stycznia 2015 Rydwan, Słońce, powinnas zdać. Może być i egzaminator, który do Ciebie będzie pozytywnie, sympatycznie nastawiony (Król Puch). EDIT: O, teraz doczytałem, że egzaminującą jest kobieta. Jakkolwiek, na moje powinnaś zdać. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Stycznia 2015 Maestro Napisano 18 Stycznia 2015 Zdasz, pójdzie Ci jak po maśle;) Widac pozytywne nastawienie oanie egzaminator, lub pomoc życzliwego kolegi, wróżę Ci ocenę bardzo dobrą) 1 Cytuj
panna.marta Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Napisano 28 Stycznia 2015 Weryfikacja - zdane na 4 dziękuję. Rozdaję punkty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi