Skocz do zawartości

Śmierć kuzynki,ślub.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie.Śniła mi się dziś moja kuzynka której nie widziałam od jakiegoś roku że zmarła.Jej siostra zadzwoniła do mnie aby mi powiedzieć o smierci kuzynki i gdy odebrałam telefon to ujrzałam jedną kuzynkę z telefonem w ręku(bo do mnie dzwoniła) i tą co zmarła jak leży z zamknietymi oczami.Zaraz po tym telefonie zaczęłam ubierać się w suknie slubną ponieważ miał odbyć się mój ślub cywilny z moim byłym partnerem z którym mam syna.Pamietam jeszcze z tego snu,że szłam w białej sukni i w ręku trzymałam bak z paliwem.Nie wiedziałam czego mam na ślubie się spodziewać ponieważ wszystko organizował mój były i nawet nie wiedziałam czy jakieś przyjecie bedzie.Gdy byłam juz w tym budynku co miał się w nim odbyć ślub,byli już wszyscy goście.Smutni ze względu na śmierć tej kuzynki i głodni.Okazało się że mój były nie zorganizował poczęstunku.Było mi wstyd.I jeszcze jedno.Ten mój były ma żonę i w śnie tak sobie pomyślałam że jak to mozliwe że sie żenimy jak on już ma żone.

Proszę bardzo o interpretacje tego horroru :). Z góry bardzo dziękuję :)

Napisano

Utrata czegoś daje Ci coś innego. W śnie straciłaś kuzynkę, z którą nie jesteś bardzo blisko, skoro nie macie dużego kontaktu, jednak z tym wydarzeniem wiąże się dla Ciebie szansa poważnej zmiany. Smutek po stracie przechodzi w wesele. Odbywa się twój ślub, jednak nie jest on do końca wspaniałym wydarzeniem. Twój były niby wszystko zorganizował bez twojego udziału, ale nie zadbał o gości. Może sen sugeruje by jednak nie liczyć zbytnio na jego wsparcie w ważnych dla Ciebie sprawach i decyzjach, bo tylko wstydu ci narobi. Tak samo jak nie spieszyć się z poważnymi decyzjami, kiedy zaprzątają Ci głowę inne problemy dopóki nie będziesz sama pewna, że wszystko jest dopięte na ostatni guzik.