Koma Napisano 18 Stycznia 2015 Napisano 18 Stycznia 2015 Dzisiaj zlozylam reklamacje w Orange, bo zrobilo mnie w bambuko, dwukrotnie obiecujac przedluzenie umowy na promocyjny pakiet, po czym zawiadomili mnie , ze umowy promocyjnej nie bedzie, za tp bedzie automatyczne przedluzenie umowy na starych warunkacj, bo…jej nie zakonczylam. Ja-Mag, -Orange-Sad, przebieg sprawy Kaplanka, ostateczny rezultat-10 Denarow, 5 Pucharow, 3 Denary. Nie zalatwia pozytywnie, bede pewnie pisala jeszcze podania itp. Cytuj
Czarownica Napisano 18 Stycznia 2015 Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Ty - akcja oni - reakcja przebieg sprawy - nieosobiście, wymiana maili/listów rezultat - nie zgodzą się na Twoje warunki, do umowy "na starych" dorzucą jakieś drobne dodatkowe bajery, mające Cię ugłaskać. Będziesz się chciała odwoływać dalej, może dostrzeżesz jeszcze jakąś możliwość, może być szansa na korzystne rozwiązanie sprawy. 10 den 5 kieli 3 den suma Cesarz ----śmierć--kochanki--gwiazda ---------słońce-----mag ----------------Sąd Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Czarownica źle policzyłam! Cytuj
pretoria Napisano 19 Stycznia 2015 Napisano 19 Stycznia 2015 A daj sobie spokój z tymi patałachami, ostatnio 2 miesiące z nimi walczyłam i co?? Jedno wielkie G ;/ Dziś znów do nich napisałam, jak nie pójdą na rękę przechodzę do innej sieci. Widać, że niestety nie pójdzie po Twojej myśli :/ Cytuj
Koma Napisano 23 Stycznia 2015 Autor Napisano 23 Stycznia 2015 Na razie czesciowa weryfikacja-okazalo sie ze przyczyna zastopowania umow, byl starego typu dekoder, musi byc nowy. Ten stary powodowal informacje ze problemem jest "przyczyna techniczna" ale nikt nie wiedzial o co chodzi. Pani ktora ostatnio dzwonila , w koncu odnalazla problem, zreszta calkiem mila (moze to ja pokazala Kaplanka) musze oddac dekoder, jednak ojciec pogubil pilota i trzeba czekac az Orange sprowadzi do magazynu. Na razie tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi