Skocz do zawartości

audyt.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niestety niebawem zostanie przeprowadzony bardzo ważny audyt, który zmierzy i oceni nasza pracę. Podejrzewam że nastąpi to na dniach, ponieważ w połowie lutego ma zostać przedstawiony raport. Czuje że nic dobrego z tego nie wyniknie, a sprowadzenie audytu przed możliwymi awansami, ma na celu restrukturyzacje.

Jak zostanie oceniona przez audyt moja praca?

7 Mieczy,

7 Monet,

8 monet,

Nie jest dobrze, 7 mieczy na wstępie może stanowić o tym iż moja praca wyda się nie tak pracochłonna jak sie wydaje. 7 mieczy często mówi o nieszczerości, potajemnych działaniach- być może na światło dzienne wyjdą jakieś moje braki? Być może wiązać się to będzie z niedokończoną pracą ( co chwile zalewana jestem dodatkowymi rzeczami do zrobienia na już, a najlepiej na wczoraj) Być może w 7 Monet jawi się moje planowanie co do działań. Rozważanie każdej ewentualności i podejmowanie działań najbardziej korzystnych. Zaś 8 Monet, zawsze mówiła mi o ciężkiej pracy, w której się skupiam,wyłączam, której poświęcam dużo czasu by finalnie sprawę zakończyć z dumą.

Z podsumy Sąd Ostateczny kłuje mnie w bok, dając do zrozumienia że może to ten etap w którym z firmą się pożegnam. Nastąpi zmiana, bardziej spodziewana( głoszą plotki o masowych reorganizacjach)

Jakie zmiany przyniesie mojej pracy w ww. firmie audyt? ( rezultat audytu)

VIII Kielichów,

Papieżyca

Sąd Ostateczny

Ah ten Sąd- chyba powinnam powoli pakować swoje rzeczy i zacząć poszukiwać czegoś nowego. Księżyc z podsumy da mi na jakiś czas złudne nadzieje że jednak będzie dobrze, sprawa zostanie owiana tajemnicą,aż do chwili kiedy otrzymam informacje iż czas coś zmienić i pewnie będzie to wypowiedzenie.

Wygląda to żle. Mam nadzieje że się mylę.

Co sądzicie?