Skocz do zawartości

Spotkanie w piątek (ZWERYFIKOWANY)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Proszę o pomoc ;)

W piątek mam spotkanie z koleżanką i jej znajomymi, w tym z pewnym panem, który mi wpadł w oko i raczej ja jemu też. Kładłam ostatnio na niego RTG w dziale wzajemna pomoc. Kilka pytań.

Jak przebiegnie spotkanie? - XV Diabeł, paź mieczy, 10 mieczy, 5 mieczy --> HB Cesarzowa

Będzie alkohol, rozmowy, dowiem się trochę o każdym, cos mnie może rozczarować albo będę niezadowolona (10 mieczy). Mogę też czuć się nieswojo.

Jak mi minie to spotkanie? - 7 mieczy, As mieczy, VIII Siła --> HB XVI Wieża, VII Rydwan

Będę się czuła obco, będę słuchala i zbierała informacje, później włączę się w dyskusje. Na koniec będę już panowała nad sytuacją. Wieża pokazuje, ze coś mnie zaskoczy mocno.

Jak on się będzie wobec mnie zachowywał? - XVI Wieża, 5 denarów, VII Rydwan, Paź kielichów --> HB X Koło, I Mag

Zachowa się inaczej, niż się tego spodziewam, czyli albo będzie mnie adorował albo zachowa się obojętnie. Nie wiem, jak ugryźć tutaj 5 denarów... Rydwan i paź kielichów - jeżeli na początku nie będzie rozmowny, to potem się to zmieni. Może nawet mnie odprowadzi do domu.

Napisano

Jak przebiegnie spotkanie? - XV Diabeł, paź mieczy, 10 mieczy, 5 mieczy --> HB Cesarzowa

Spotkanie przy piwku i szlugu? Jakkolwiek, wydaje mi się, że albo Ty nie pójdziesz, albo jeśli pójdziesz, to okaże się, że Pan jednak nie mógł się zjawić i resztę czasu będziesz tam siedziała pro forma, robiąc dobrą minę do złej gry.

Jak mi minie to spotkanie? - 7 mieczy, As mieczy, VIII Siła --> HB XVI Wieża, VII Rydwan - j/w, albo Cię na nim nie będzie (zostaniesz w domu), albo będziesz się czuła źle/będziesz niezadowolona, zmyjesz się szybko.

Jak on się będzie wobec mnie zachowywał? - XVI Wieża, 5 denarów, VII Rydwan, Paź kielichów --> HB X Koło, I Mag - nie będzie go, bądź bardzo szybko się zmyje. Lub jeśli to Ciebie nie będzie, to może wyśle Ci smsa z pytaniem czemu Cię nie było.

Napisano
Proszę o pomoc ;)

W piątek mam spotkanie z koleżanką i jej znajomymi, w tym z pewnym panem, który mi wpadł w oko i raczej ja jemu też. Kładłam ostatnio na niego RTG w dziale wzajemna pomoc. Kilka pytań.

Jak w ogole do spotkania dojdzie, to nie bedzie milo.

Jak mi minie to spotkanie? - 7 mieczy, As mieczy, VIII Siła --> HB XVI Wieża, VII Rydwan

Zmyjesz sie pod jakims pozorem.

Jak on się będzie wobec mnie zachowywał? - XVI Wieża, 5 denarów, VII Rydwan, Paź kielichów --> HB X Koło, I Mag

Mam wrazenie ze pan nie dojedzie a potem.bedzie przepraszal, albo piwko mu zaszkodzi.

Napisano

Będzie alkohol, rozmowy, dowiem się trochę o każdym, cos mnie może rozczarować albo będę niezadowolona (10 mieczy). Mogę też czuć się nieswojo.

Rozmowy przy piwie, winku...mi kiedys na spotkanie tez wyskoczyły "miecze" a było całkiem sympatycznie :)

Będę się czuła obco, będę słuchala i zbierała informacje, później włączę się w dyskusje. Na koniec będę już panowała nad sytuacją. Wieża pokazuje, ze coś mnie zaskoczy mocno.

Na poczatku możesz czuć sie nieco wyalienowana , ale potem włączysz sie do dyskusji, byc moze nawet bedziesz mocno obstawiała przy swoim zdaniu :)

Zachowa się inaczej, niż się tego spodziewam, czyli albo będzie mnie adorował albo zachowa się obojętnie. Nie wiem, jak ugryźć tutaj 5 denarów... Rydwan i paź kielichów - jeżeli na początku nie będzie rozmowny, to potem się to zmieni. Może nawet mnie odprowadzi do domu.

Moze go zabraknąć na spotkaniu....lub....mozliwe ze bedzie sie zachowywał obojetnie wobec Ciebie, ale mozliwe ze pod koniec spotkania cos go ruszy.

Napisano

Jakos nie czuję tego spotkania szczerze mówiąc. Zostanie przełożone lub odwołane.

Jeśli jednak się spotkacie to uważam jak Czarownica - dobra mina do złej gry, bo pan nie przyszedł lub zachowuje się jak pajac / olewa Cię.

Nie najlepiej. Po prostu będziesz tam siedziała i kurtuazyjnie rozmawiała. Widać, że coś Ci nie podpasuje.
Jak na moje go nie będzie ale na pewno napisze smsa.
Gość Linkinia
Napisano

Dziewczyny brawo za interpretacje :bukiet:

WERYFIKACJA

Dzięki waszym wpisom przygotowałam się na to, że pana nie będzie. I tak dziś rano napisał o tym w wiadomości. Pomyślałam, że trochę bez sensu, żebym tam w takim razie szła, jak znam tylko jedną dziewczynę, a reszty towarzystwa nie kojarze imion (choć się przedstawiali). Myślałam nad tym i myślałam, aż po południu zadzwoniłam do koleżanki i odwołałam swoje przybycie. Było spięcie między nami. Nie dziwię się jej, bo to dla mnie organizowała spotkanie... no ale jak głównej ''atrakcji'' nie ma, to i mnie nie będzie. Postanowiłam zostać w domu i przygotować sie do zaliczenia ćwiczeń.

Z panem wymieniałam wiadomości i było miło. Troszkę się o nim dowiedziałam.

Dziękuję i pozdrawiam was serdecznie ;)