panna.marta Napisano 21 Stycznia 2015 Napisano 21 Stycznia 2015 Jak minie mi ten dzień? Papiezyca, 4 bulawy, 10 monet dolozone król mieczy Wyjdę gdzieś z domu. Może gdzieś się pobawić w męskim towarzystwie. Cytuj
Apokalipto Napisano 22 Stycznia 2015 Napisano 22 Stycznia 2015 wydaje mi się ze dzień spędzisz spokojnie na luzie i raczej w domu, być może przyjdzie do Ciebie ktoś z wizytą (możliwie facet) 10 monet u mnie pokazuje aspekt czegoś nieoczekiwanego ale pozytywnego. Więc może u Ciebie będzie to samo Cytuj
Trida Napisano 22 Stycznia 2015 Napisano 22 Stycznia 2015 Jak minie mi ten dzień?Papiezyca, 4 bulawy, 10 monet dolozone król mieczy Raczej w domowym zaciszu przy komputerze.. Nie planujesz zamówić pizzy czy czegoś z dowozem do domu? Tak mi się skojarzyło to wszystko. Cytuj
Grahanka Napisano 22 Stycznia 2015 Napisano 22 Stycznia 2015 Jak minie mi ten dzień? Papiezyca, 4 bulawy, 10 monet dolozone król mieczy Wyjdę gdzieś z domu. Może gdzieś się pobawić w męskim towarzystwie. Wyciszysz się (papieżyca) w domowych pieleszach (4 pałki - dokładnie dom), ktoś Cię nieoczekiwanie odwiedzi (10 monet) może to właśnie ten król mieczy... Cytuj
adivino Napisano 22 Stycznia 2015 Napisano 22 Stycznia 2015 Spokojnie w domu, ale z czasem coś cię zaskoczy ze strony mężczyzny...może też nieoczekiwane wyjście do niego. Cytuj
pretoria Napisano 22 Stycznia 2015 Napisano 22 Stycznia 2015 Ja bym stwierdziła, że tak jak każdy inny. Spokój, dom. Cytuj
Czarownica Napisano 22 Stycznia 2015 Napisano 22 Stycznia 2015 Moim zdaniem w domu, przy jakiejś książce, ewentualnie na gadaniu/obczajaniu faceta przez neta Cytuj
Lena75 Napisano 24 Stycznia 2015 Napisano 24 Stycznia 2015 A moim zdaniem... Kapłanka lubi sprawy tajemne jak i naturę, przyrodę...możliwe ze zatroszczysz sie o jakiegos zwierzaka ,lub roslinki nie wykluczam w tym dniu zajeciem sie Tarotem:) 4 Buław i 10 Monet to dom ,jak i rodzina wielopokoleniowa, wiec 14 lutego spędzisz w domu, w gronie rodzinnym...ale...4 buław to tez niespodzianka ,wiec bardzo mozliwe ze na koniec dnia zaskoczy Cie jakiś facet ukryty w Królu Mieczy Udanych Walentynek Pozdrawiam 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 25 Stycznia 2015 Napisano 25 Stycznia 2015 mam takie sam odczucia jak Trida i Apokalipto..........- posiedzisz w domu - a tak naprawde to wszystko zalezy od Ciebie co zrobisz -karty to nie wyrok....... Cytuj
Lakshmi Napisano 25 Stycznia 2015 Napisano 25 Stycznia 2015 a moze na kolacje cie mezczyzna zaprosi do restauracji drogiej ( 10 monet). Oby :-) 1 Cytuj
panna.marta Napisano 16 Lutego 2015 Autor Napisano 16 Lutego 2015 Weryfikacja - to był bardzo fajny dzień! Rano byłam u kosmetyczki i mocno się zrelaksowałam a wieczorem pojechałam na mini imprezkę do starych znajomych (domowa), których już wieki nie widziałam. Było bardzo miło, wesoło i dużo wspomnień. Myślę, że król mieczy, to organizator 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi