Skocz do zawartości

Walentynki 2015 (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak minie mi ten dzień?

Papiezyca, 4 bulawy, 10 monet dolozone król mieczy

Wyjdę gdzieś z domu. Może gdzieś się pobawić w męskim towarzystwie.

Napisano

wydaje mi się ze dzień spędzisz spokojnie na luzie i raczej w domu, być może przyjdzie do Ciebie ktoś z wizytą (możliwie facet)

10 monet u mnie pokazuje aspekt czegoś nieoczekiwanego ale pozytywnego. Więc może u Ciebie będzie to samo :)

Napisano
Jak minie mi ten dzień?

Raczej w domowym zaciszu przy komputerze..

Nie planujesz zamówić pizzy czy czegoś z dowozem do domu? Tak mi się skojarzyło to wszystko.

Napisano
Jak minie mi ten dzień?

Wyjdę gdzieś z domu. Może gdzieś się pobawić w męskim towarzystwie.

Wyciszysz się (papieżyca) w domowych pieleszach (4 pałki - dokładnie dom), ktoś Cię nieoczekiwanie odwiedzi (10 monet) może to właśnie ten król mieczy...

Napisano

Spokojnie w domu, ale z czasem coś cię zaskoczy ze strony mężczyzny...może też nieoczekiwane wyjście do niego.

Napisano

Moim zdaniem w domu, przy jakiejś książce, ewentualnie na gadaniu/obczajaniu faceta przez neta

Napisano

A moim zdaniem...;) Kapłanka lubi sprawy tajemne jak i naturę, przyrodę...możliwe ze zatroszczysz sie o jakiegos zwierzaka ,lub roslinki ;) nie wykluczam w tym dniu zajeciem sie Tarotem:) 4 Buław i 10 Monet to dom ,jak i rodzina wielopokoleniowa, wiec 14 lutego spędzisz w domu, w gronie rodzinnym...ale...4 buław to tez niespodzianka ,wiec bardzo mozliwe ze na koniec dnia zaskoczy Cie jakiś facet ukryty w Królu Mieczy :)

Udanych Walentynek :)

Pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

mam takie sam odczucia jak Trida i Apokalipto..........- posiedzisz w domu - a tak naprawde to wszystko zalezy od Ciebie co zrobisz -karty to nie wyrok.......

Napisano

a moze na kolacje cie mezczyzna zaprosi do restauracji drogiej ( 10 monet). Oby :-)

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja - to był bardzo fajny dzień! Rano byłam u kosmetyczki i mocno się zrelaksowałam a wieczorem pojechałam na mini imprezkę do starych znajomych (domowa), których już wieki nie widziałam. Było bardzo miło, wesoło i dużo wspomnień. Myślę, że król mieczy, to organizator :D

• Lubię to! 1