Gość grimmoire Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Jak przebiegnie jutrzejsze spotkanie towarzyskie? Spotkanie planowane od jakiegoś czasu, nieliczni potwierdzili obecność, są szanse, że z większej grupy zrobi się kameralnie. 2 mieczy - XIV Umiarkowanie - 3 mieczy hmm o ile do spotkania w ogóle dojdzie, nie będzie ono zbyt radosne, może zostać zdominowane przez problemy jednej z osób, jeśli spotkanie będzie w małym gronie że karty takie, a nie inne... jak się zachować, na co powinnam zwrócić szczególną uwagę w tych okolicznościach : 0 Głupiec - 10 mieczy - 2 buław nie tracić optymizmu, nie dramatyzować, ale też nie mądrzyć się, nie dać się wyprowadzić z równowagi Cytuj
Nattquise Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Jak się zachować, to jak dla mnie: olej, odwołaj spotkanie i zrób w tym czasie coś bardziej ekscytującego. Taka bardziej ekstremalna interpretacja Pozdrawiam. Cytuj
Apokalipto Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Czuję w tych kartach w tym rozkładzie jakaś udrękę, złą energie którą ktoś wniesie, z czymś/ kimś będziesz musiała się męczyć, chyba na Twoim miejscu bym nie poszła. Cytuj
Czarownica Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Albo będzie super czerstwo, albo się nie odbędzie, a Ty powinnaś je olać i nie wybierać się, dokładnie tak jak napisała Nattquise. Cytuj
Koma Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Nie wiadomo czy pojdziesz, spotkanie bedzie smetne troche, nudnawe. Czy isc- ja bym powiedziala odwolac albo w ogole nie myslec o tym. Bo jakby nie od Ciebie to zalezy teraz. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Jeśli pójdziesz to możesz być świadkiem jakiejś kłótni. Z sumy słońce więc jak dla Ciebie to będzie ok;) Jeśli chodzi o zachowanie to karty moim zdaniem sugerują, by nie być stronniczą -suma pustelnik, nie wtrącać się, nie mieszać w nieswój konflikt. Cytuj
Davisa Napisano 24 Stycznia 2015 Napisano 24 Stycznia 2015 Planowane spotkanie, to będzie jeden wielki niewypał. Olej to. Zmień plany najlepiej. Cytuj
Lena75 Napisano 24 Stycznia 2015 Napisano 24 Stycznia 2015 Jestem zdania jak dziewczeta:) Zmien plany...bedziesz się tylko meczyć, dreczyć ...ogólnie mam wrazenie że to spotkanie zostało na Tobie w jakis sposób wymuszone,bo z kart ewidentnie wynika ze nie masz na nie ochoty. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 24 Stycznia 2015 Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Weryfikacja : do spotkania nie doszło, co okazało się w ostatniej chwili, osobiście nie przepadam za tym gronem ale raz na jakiś czas trzeba się spotkać, czasem może być fajnie, no i nie ma co fochów strzelać choć nie mogę powiedzieć, że z powodu odwołania spotkania mi jakoś bardzo smutno bo to raczej męża kręgi.. jedna z osób nie pojawiła się z powodu napiętej sytuacji w domu, choć wydawało mi się, że się pojawi, a jej sytuacja będzie tematem przewodnim. Czyli wszystko się zgodziło złą energie którą ktoś wniesie, z czymś/ kimś będziesz musiała się męczyć Spotkanie może się nie odbyć Albo będzie super czerstwo, albo się nie odbędzie, a Ty powinnaś je olać Nie wiadomo czy pojdziesz, (...)w ogole nie myslec o tym. Bo jakby nie od Ciebie to zalezy teraz. nie wtrącać się, nie mieszać w nieswój konflikt. Planowane spotkanie, to będzie jeden wielki niewypał. Olej to. bedziesz się tylko meczyć, dreczyć ...ogólnie mam wrazenie że to spotkanie zostało na Tobie w jakis sposób wymuszone,bo z kart ewidentnie wynika ze nie masz na nie ochoty. edit : i druga część jeszcze, podeszłam na luzie do sprawy, bez emocji, nie zrezygnowałam ze spotkania, choć miałam na to ochotę Dziękuję Wam za interpretacje Edytowane 24 Stycznia 2015 przez grimmoire Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi