Skocz do zawartości

spotkanie towarzyskie (ZWERYFIKOWANY)

Gość grimmoire

Rekomendowane odpowiedzi

Gość grimmoire
Napisano

Jak przebiegnie jutrzejsze spotkanie towarzyskie? Spotkanie planowane od jakiegoś czasu, nieliczni potwierdzili obecność, są szanse, że z większej grupy zrobi się kameralnie.

2 mieczy - XIV Umiarkowanie - 3 mieczy

hmm o ile do spotkania w ogóle dojdzie, nie będzie ono zbyt radosne, może zostać zdominowane przez problemy jednej z osób, jeśli spotkanie będzie w małym gronie

że karty takie, a nie inne... jak się zachować, na co powinnam zwrócić szczególną uwagę w tych okolicznościach :

0 Głupiec - 10 mieczy - 2 buław

nie tracić optymizmu, nie dramatyzować, ale też nie mądrzyć się, nie dać się wyprowadzić z równowagi

Napisano

Jak się zachować, to jak dla mnie: olej, odwołaj spotkanie i zrób w tym czasie coś bardziej ekscytującego. Taka bardziej ekstremalna interpretacja :) Pozdrawiam.

Napisano

Czuję w tych kartach w tym rozkładzie jakaś udrękę, złą energie którą ktoś wniesie, z czymś/ kimś będziesz musiała się męczyć, chyba na Twoim miejscu bym nie poszła.

Napisano

Albo będzie super czerstwo, albo się nie odbędzie, a Ty powinnaś je olać i nie wybierać się, dokładnie tak jak napisała Nattquise.

Napisano

Nie wiadomo czy pojdziesz, spotkanie bedzie smetne troche, nudnawe.

Czy isc- ja bym powiedziala odwolac albo w ogole nie myslec o tym. Bo jakby nie od Ciebie to zalezy teraz.

Napisano

Jeśli pójdziesz to możesz być świadkiem jakiejś kłótni. Z sumy słońce więc jak dla Ciebie to będzie ok;)

Jeśli chodzi o zachowanie to karty moim zdaniem sugerują, by nie być stronniczą -suma pustelnik, nie wtrącać się, nie mieszać w nieswój konflikt.

Napisano

Planowane spotkanie, to będzie jeden wielki niewypał. Olej to. Zmień plany najlepiej.

Napisano

Jestem zdania jak dziewczeta:) Zmien plany...bedziesz się tylko meczyć, dreczyć ...ogólnie mam wrazenie że to spotkanie zostało na Tobie w jakis sposób wymuszone,bo z kart ewidentnie wynika ze nie masz na nie ochoty.

Gość grimmoire
Napisano (edytowane)

Weryfikacja : do spotkania nie doszło, co okazało się w ostatniej chwili, osobiście nie przepadam za tym gronem ale raz na jakiś czas trzeba się spotkać, czasem może być fajnie, no i nie ma co fochów strzelać :) choć nie mogę powiedzieć, że z powodu odwołania spotkania mi jakoś bardzo smutno ;) bo to raczej męża kręgi.. :) jedna z osób nie pojawiła się z powodu napiętej sytuacji w domu, choć wydawało mi się, że się pojawi, a jej sytuacja będzie tematem przewodnim. Czyli wszystko się zgodziło :)

złą energie którą ktoś wniesie, z czymś/ kimś będziesz musiała się męczyć

Spotkanie może się nie odbyć

Albo będzie super czerstwo, albo się nie odbędzie, a Ty powinnaś je olać

Nie wiadomo czy pojdziesz, (...)w ogole nie myslec o tym. Bo jakby nie od Ciebie to zalezy teraz.

nie wtrącać się, nie mieszać w nieswój konflikt.

Planowane spotkanie, to będzie jeden wielki niewypał. Olej to.

bedziesz się tylko meczyć, dreczyć ...ogólnie mam wrazenie że to spotkanie zostało na Tobie w jakis sposób wymuszone,bo z kart ewidentnie wynika ze nie masz na nie ochoty.

edit : i druga część jeszcze, podeszłam na luzie do sprawy, bez emocji, nie zrezygnowałam ze spotkania, choć miałam na to ochotę

Dziękuję Wam za interpretacje :)

Edytowane przez grimmoire