Apokalipto Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Jestem na etapie chodzenia na rozmowy o pracę. Kartom zadałam pytania: Gdzie będę pracować? paź denarów, 2 mieczy, Słońce paź ukazuje moje poprzednie prace gdzie było duuuużo ludzi, 2 mieczy to ewidentnie obecna praca, a słońce to ta następna jak na moje będzie to miejsce gdzie jest duzo ruchu i uśmiechu, miejsce w którym są dzieci jest ciepło, najprawdopodobniej jakiś sklep, gdzieś gdzie będzie ładnie. Czy będę zadowolona z tej pracy? 7 mieczy, królowa mieczy (odw), 0 Głupiec + rycerz mieczy Będę musiała się sporo uczyć nowych rzeczy, ta praca będzie dla mnie nowością. będę średnio zadowolona? Cytuj
Koma Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Slonce pokazuje takie pogodne miejsca, spokojne w sensie nie odosobnione, ale mile, relaksujace. Moga byc plotki czy falsz ze strony wspolpracownikow, uwazaj zeby nie plesc/wierzyc w plotki zbyt pochopnie. Generalnie bym nie paplala byle co tam Cytuj
Apokalipto Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Napisano 25 Stycznia 2015 może jeszcze ktoś chętny zinterpretuje? Cytuj
Grahanka Napisano 25 Stycznia 2015 Napisano 25 Stycznia 2015 Gdzie. Firma z silną pozycja na rynku. Będzie to biznes nastawiony na mężczyzn (np. jakieś akcesoria dla nich). Trzeba będzie dokonywać wyboru o dokładną analizę za i przeciw. Będziesz tam dbała o czystość i estetykę otoczenia. Czy będziesz zadowolona. Nie, zarzucą Ci brak taktu i dyplomacji w postępowaniu z klientem. Będziesz chciała przedwcześnie zrezygnować. Pamiętaj, że początki zawsze są trudne. Bądź pozytywnie nastawiona. Cytuj
Apokalipto Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Napisano 25 Stycznia 2015 Gdzie. Firma z silną pozycja na rynku. Będzie to biznes nastawiony na mężczyzn (np. jakieś akcesoria dla nich). Trzeba będzie dokonywać wyboru o dokładną analizę za i przeciw. Będziesz tam dbała o czystość i estetykę otoczenia.Czy będziesz zadowolona. Nie, zarzucą Ci brak taktu i dyplomacji w postępowaniu z klientem. Będziesz chciała przedwcześnie zrezygnować. Pamiętaj, że początki zawsze są trudne. Bądź pozytywnie nastawiona. O_o Ostatnio byłam na rozmowie gdzie właśnie do takiego sklepu maja przyjęcia, firma bardzo znana ekskluzywna, właśnie z męskimi garniturami. Rozmowa przebiegła rewelacyjnie. Ale gdyby dali mi tam ofertę pracy to najbardziej sie boję właśnie tego co napisałaś... a mianowicie w tym sklepie trzeba być bardzo elegancką i trzeba tez bardzo elegancko sie wysławiać, a ja jako normalna dziewczyna czasem cos palnę nieeleganckiego ale tak juz mam. I tak się juz zastanawiałam co bym zrobiła gdyby mi tę prace zaproponowali czy grać taką damulkę i tam pracować czy też sobie odpuścić. Nie wiem chyba zacznę się uczyć ładnego wysławiania się.... Lecz z drugiej strony Jak mam nie być zadowolona z tej pracy, to może od razu powiedzieć im papa? Cytuj
Grahanka Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Nie rezygnuj. Potraktuj to jako doświadczenie. Każda praca dowartościowuje, będziesz miała cel, choćby po to aby wyjść z domu. Może dzięki tej pracy poznasz jakiegoś fajnego pana? ;-) Powodzenia! Cytuj
Apokalipto Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Napisano 26 Stycznia 2015 Zobaczymy jak sprawy się potoczą... A fajnego pana już mam za męża i na razie wystarczy hehe Cytuj
panna.marta Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 na moje oko, to tu wyszły jakieś karty związane bardziej z obawami niż pracą. Ale jeśli miałabym się już skupić na samym pytaniu to: 1. gdzie - wśród młodych ludzi, może jakaś dwuzmianowa, miejsce bardzo przyjemne, wprawiające w dobry nastrój 2. nie będzie to chyba to, co byś chciała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi